IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Артанес Майнинг груп АД бе сред най-оборотните дружества днес, като София Комерс – Заложни къщи АД съобщи чрез Бюлетин Investor.bg, че днес е продало акциите си в Артанес Майнинг груп АД. Дружеството е реализирало печалба от 1% и вече не притежава книжа от Артанес. " -
    Това е от статията на Мариан за днешната търговия.
    Супер е ,че са излезли от тази авантюра. Относно печалбата от 5000 лв вероятно по голямата част е отишла за комисинни, но важното ,че са се оттървали.

Импе , ако може питай дали може да се направи аудио запис или подробна стенограма на събранието и всеки акционер ,който се легитимира като такъв да може да я получи.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      това не е някакъв прецедент - имало е и по-тежки случаи - при хима привилегията е била дори по-евтина от обикновената папирка
      Ами то и туканка - привилегированите акции - винаги по-евтини от простите.

Я ако искате: всеки който рече, да си напише въпрос, а аз ще задам на.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение
        А цената на привилигированите и обикновените акции се изравни Кой дава така Всичко е тотално сбъркано, но утре ще се избистри... надявам се.
        това не е някакъв прецедент - имало е и по-тежки случаи - при хима привилегията е била дори по-евтина от обикновената папирка
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• А цената на привилигированите и обикновените акции се изравни Кой дава така Всичко е тотално сбъркано, но утре ще се избистри... надявам се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Утре ще видим какво. Кой освен мен ще пъкне?
            Импе задавайте всички възможни въпроси , които дискутирахме тук ! Аз се канех този път да дойда, но освен че съм от провинцията с малки деца и едното е болно в момента, та не мога да мръдна тия дни. Дано нещата се изяснят, защото тоя спад на цените не мисля, че е случаен и не е на добре. Мисля си, че някой предварително знае нещо и затова цената пада.

Коментар

• Утре ще видим какво. Кой освен мен ще пъкне?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Де късмет, де
                Да ви имам хумора всъщност засега не ме тритеснява кой знае колко тази загуба от както формирам протфейл от 09.2015г. засега съм "само" 1.38% назад с включените такси и комисионни

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                  Нема да се косиш има мегдан за още 80 % до края
                  Де късмет, де
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                    Аз мисля, че целенасочено се сваля цената, и според мен мажоритаря я води натам ! Въпроса е какво са намислили и целят да постигнат с това ? Предполагам скоро ще стане ясно какви точно са им плановете и ще имаме някакво логично обяснение.
                    Напротив - мажоритарят реално няма полза от. По-по-оня ден говорих по мобата с г-н Вачев - той ми напомни, че за обратно изкупуване се определя цена на базата на сделките за бая дълъг период назад. Какво обратно изкупуване на 2 лв - каквито версии се тиражират? - Нито КФН ще позволи, нито някой ще си даде акциите.

Елате утре на сборище и ще видим какво-що.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                      Много хард смъкват цената вече съм на минус 20% от тая,акция
                      Нема да се косиш има мегдан за още 80 % до края

Коментар

• Много хард смъкват цената вече съм на минус 20% от тая,акция

Коментар

Аз мисля, че целенасочено се сваля цената, и според мен мажоритаря я води натам ! Въпроса е какво са намислили и целят да постигнат с това ? Предполагам скоро ще стане ясно какви точно са им плановете и ще имаме някакво логично обяснение.
                          споко, вече по-малко от 24 часа до оса
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Аз мисля, че целенасочено се сваля цената, и според мен мажоритаря я води натам ! Въпроса е какво са намислили и целят да постигнат с това ? Предполагам скоро ще стане ясно какви точно са им плановете и ще имаме някакво логично обяснение.

Коментар

• Тоя дето продава сигурно е много закъсал
                              Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Да вземат да кажат на хората каква е врътката и да не се излагат повече !
                                На събранието трябва да се задават тези въприси.

Коментар

Working...
                                X