If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Импе, и да питаш каква дивидентна политика ще имат в бъдеще и дали възнамеряват да пускат нови привилегии.Тази година ли им беше последния дивидент по привилигированите..
ооо, ще има акции, облигации, варанти, опции, въобще всичко, дето може да се продаде, ще се продава, нали това го бяха написали в коледните картички
Нищо чудно продавачите да се окажат в ситуация като тези при ФНИБ които продаваха на 0.45 и след 3 месеца си откупиха акциите на с 10% по-скъпо щото гледаха фундамент а не мениджмънт.
Имаха късмет че акцията е ликвидна и успяха все пак да влязат на време.
Тук обаче ако някой авантюрист продаде и после иска да се върне , колегите ще му сипят да хапне с 30-40% горница
Не знам какво точно какво очаквате тук. При настоящите нива на банковите лихви и активната политика на дружествата за бързи кредити, тук бизнеса не ми се вижда кой знае колко преуспяващ в близко бъдеще.
Продадох преди година. Аналог с ФНИБ дори не бих могъл да направя.
Импе, и да питаш каква дивидентна политика ще имат в бъдеще и дали възнамеряват да пускат нови привилегии.Тази година ли им беше последния дивидент по привилигированите..
Има два вида мениджъри на тоя свят независимо от фундандамент , политики и какво ли не.
Едните правят ла*на от пари , а други - пари от ла*на.
СК и още малцина се оказаха от втория вид.
чудя се след колко дена ще започнеш да псуваш и СК както ти се случи при ХИМ-а...
Нищо чудно продавачите да се окажат в ситуация като тези при ФНИБ които продаваха на 0.45 и след 3 месеца си откупиха акциите на с 10% по-скъпо щото гледаха фундамент а не мениджмънт.
Имаха късмет че акцията е ликвидна и успяха все пак да влязат на време.
Тук обаче ако някой авантюрист продаде и после иска да се върне , колегите ще му сипят да хапне с 30-40% горница
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Има два вида мениджъри на тоя свят независимо от фундандамент , политики и какво ли не.
Едните правят ла*на от пари , а други - пари от ла*на.
СК и още малцина се оказаха от втория вид.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Мисля това зная и аз. Търгово ще има за всички, защото привилегированите скоро ще станат прости, а дивиденти по простите винаги е имало... отвреме навреме, ама сосен.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Я ако искате: всеки който рече, да си напише въпрос, а аз ще задам на.
Поздравления за продажбата на "майните", значи има светлина в тунела. В такъв случай имам един въпрос: Евентуалното търгово и/ или обратно изкупуване би ли се отнасяло както за обикновени, така и за сегашните привилегии? Въобще как го виждат времево това търгово/ обратно - преди или след привилегиите да се преобразуват?
"Артанес Майнинг груп АД бе сред най-оборотните дружества днес, като София Комерс – Заложни къщи АД съобщи чрез Бюлетин Investor.bg, че днес е продало акциите си в Артанес Майнинг груп АД. Дружеството е реализирало печалба от 1% и вече не притежава книжа от Артанес. " -
Това е от статията на Мариан за днешната търговия.
Супер е ,че са излезли от тази авантюра. Относно печалбата от 5000 лв вероятно по голямата част е отишла за комисинни, но важното ,че са се оттървали.
Импе , ако може питай дали може да се направи аудио запис или подробна стенограма на събранието и всеки акционер ,който се легитимира като такъв да може да я получи.
интересно е защо е била тази врътка
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар