До Инвестор! Aнкетата би трябвало да касае Ново Химко, а не Химко АД! Причината е повече от ясна!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от анонименнПървоначално изпратено от колегаТова,че си анонимен не значи,че трябва непременно да си и невежа. Специалистите са назначени за извършване на ОДИТ ,след което започва т същинските ремонти.Това е залегнало и в оздравителният им план,а както чухме те си го изпълняват стриктно.
Винаги съм се чудил на кой си колега. Сега разбрах. На пациентите на ЧЕТВЪРТИ километър. Пак ще повторя за м-л-умник като теб. Сега се коси и не се прави нищо. Какъв одит, за пред кой. От кого се прави този одит. Знаеш ли съдържанието на думата ОДИТ.
Коментар
� -
Поздрави,Смехурко.Къде ни е Цезар?
Към имащите да вземат неполучени заплати.От днес започва изплащането на петата част от дължимото,разсрочено на 36 части.
Това е за м.юли.През авгут пак.
Империята,в Химко без "военщина ":-)не може.Ако искаш го наречи ISO 9001,ако искаш строга дисциплина или самодисциплина.Технологията е сложна,място за компромиси няма.През 1986 ми дадоха да ръководя към 20 "талибани',от които с течение на времето направих "тюлени".С тяхна помощ и усилия намалихме загубите от непроизведен амоняк по част КИП и автоматика от 10 000 тона на 100 тона на годишна база.Как ли се смятат проценти?:-) И сега като се видим с някои от моите момчета и ми кажат"шефе",почти ми става неудобно.За такава "военщина":-) съм и сега,когато става въпрос за Химко.По модерному се казва и ЕКИП.
Коментар
� -
След ШЗО като ОЗ и Зам.командир на полк по ПВО ме скъсаха от
запас-сигурно повече от година общо.
Та значи стъпките са:
1.Решение за война(политическо решение)(РЕШЕНИЕ ЗА ПУСК НА ХИМКО)
2.Назначаване на Щаба,мобилизирането му,сглобяването му,разработка на настъпателната операция на карта(ОДИТ,ДИАГНОС-
ТИЦИРАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ-технически и организационни)
Вероятно ще отнеме месец.
3.Призоваване след сигнал ТРЕВОГА на аскера- башибoзук,от който
в крайна сметка с ПОДХОДЯЩИ ИНСТРУКТ0РИ И ВРЕМЕ трябва да се получат "ТЮЛЕНИ".Много от бившите инструктoри бяха бюрократи, послушковци и кабинетни мушмуроци,възпитаници на старата система,
със закостеняло мислене.
Вероятно ще отнеме два месеца. Усещам,че "НЕБЕТО" ще помогне и срока ще бъде скъсен.
4.Марш на скок към зоната на военните действия.(РЕМОНТНИ ДЕЙНИСТИ,ИЗПИТАНИЯ НА ОБОРУДВАНЕТО,ПОДВЕЖДАНЕ НА ФЛУИДИТЕ И НЯКОИ ДРУГИ ТЪНКИ РЕШЕНИЯ,НАРЕЧЕНИ СТРАТЕГИЯ)
Вероятно ще отнеме два месеца.
5.Сигнал АТАКА (ПУСК)
Това са неизбежните стъпки,анонимен,няма място нито за еуфория,нито за песимизъм, а за прагматизъм.
НА ВОЙНА -КАТО НА ВОЙНА. ПРОСТО Е,НО НЕ Е ЗА ПРОСТИ ХОРА.
Коментар
� -
анонимко, няма по осведомен от колегата по отношение на делата случващи се в Ново Химко и химко в частност. имай му доверие. ако се върнеш по назад във времето ще видиш колко негови думи са се оказали истина. можеш да разгледаш и какво съм писал аз. ако има нещо в което да сме се излъгали - кажи
Коментар
� -
Нещастни Анонимнико! Няма да навлизам в дебрите на предизвиканата и желана от теб полемика,но не мога да не отбележа факта за изключителната ти осведоменост относно пациентите на посочения 4-ти километър!Това едва ли е случайно,като за мнозина от нас са познати техните фобии,мании за величие,анонимност и паранои-всъщност прозира твоето физическо състояние. Така,че моля те освободи саита и намери покой в обичайната ти среда,повярвай ми няма да ни липсваш!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от колегаТова,че си анонимен не значи,че трябва непременно да си и невежа. Специалистите са назначени за извършване на ОДИТ ,след което започва т същинските ремонти.Това е залегнало и в оздравителният им план,а както чухме те си го изпълняват стриктно.
Винаги съм се чудил на кой си колега. Сега разбрах. На пациентите на ЧЕТВЪРТИ километър. Пак ще повторя за м-л-умник като теб. Сега се коси и не се прави нищо. Какъв одит, за пред кой. От кого се прави този одит. Знаеш ли съдържанието на думата ОДИТ.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lazar03.08.2007,КТВ-Враца,Новини,21.30 ч
В Химко са назначени 50 специалисти и ръководни кадри ,20 затворника от врачанския затвор почистват междуцеховите пространства .
ПРЕПОРЪКА:
Купете Ново Химко! Купете Химко-АД! Купете фирмата на г-н Ковачки,към която е ТЕЦ-а и картинката се сглобява.:-)Това в кръга на шегата,но времето на чевермето наближава.
Приятели-химкофили,Цезаре,Л-13,првете списъка на гостите и разбира се почетно място за Императора.:-)
Коментар
�
Коментар