Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Мавриций
бинго
Коментар
-
Приятел,който работи при г-н Ковачки(собственика на ТЕЦ-а на Химко и на Топлофикация Враца) ми каза на двете уши, че понякога г-н Ковачки свиква и си провежда оперативките в банката.?!
Що се отнася до Химимпорт,това е свтовно известна търговска марка ,макар и българска,която някога ни търгуваше почти цялата продукция и познаваше много добре световния пазар на химически продукти. Не вярвам и не допускам до там да се е изпразнила от "химическо" съдържание и химически интереси.
Това би ми звучало като Боинг да премине в сферата на детски храни и фармацевтика ,a Кинтекс да търгува с памперси и детски близалки.
Дано съвпаденията са за добро на Химко и БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lazarПоизостанал съм с информациите, колега,лозето беше с предимство.Лично аз съм за консенсусните решения и не харесвам балканския бабаитлък.
Много бих желал спорещите за Химко да престанат да спорят и да обединят усилията и възможностите си-едни с осигуряването на газа,г-н Ковачки със закупения от него ТЕЦ на Химко ,ние-с опита си. Струва ми се,колега ,че без г-н Ковачки няма как да стане с малко пари.Чух,че зад него стои банка ЦКБ,зад нея - Химинпорт. Ако този Химинпорт има нещо общо с някогашния Химимпорт и по- качествената част от тогавашния екип начело с един господин в него- Белчо Белов-
нещата може да развият по близки до ума варианти и дай боже страните да се споразумеят по- скоро .Някога Химимпорт продаваше почти цялата продукция на Химко и мисля,че неслучайно ТЕЦ-а е купен от г-н Ковачки,включително и Топлофикация-Враца.Някога Враца се отопляваше почти 70% с отпадъчната топлина от Химков-
ския ТЕЦ. Вероятно тук има дългосрочна стратегия.
Лазаре, той Ковачки си има банка, а според мен отдавна химията не е приоритет за Химимпорт! Все пак се надявам да има някакво раздвижване тук!
Коментар
-
Поизостанал съм с информациите, колега,лозето беше с предимство.Лично аз съм за консенсусните решения и не харесвам балканския бабаитлък.
Много бих желал спорещите за Химко да престанат да спорят и да обединят усилията и възможностите си-едни с осигуряването на газа,г-н Ковачки със закупения от него ТЕЦ на Химко ,ние-с опита си. Струва ми се,колега ,че без г-н Ковачки няма как да стане с малко пари.Чух,че зад него стои банка ЦКБ,зад нея - Химинпорт. Ако този Химинпорт има нещо общо с някогашния Химимпорт и по- качествената част от тогавашния екип начело с един господин в него- Белчо Белов-
нещата може да развият по близки до ума варианти и дай боже страните да се споразумеят по- скоро .Някога Химимпорт продаваше почти цялата продукция на Химко и мисля,че неслучайно ТЕЦ-а е купен от г-н Ковачки,включително и Топлофикация-Враца.Някога Враца се отопляваше почти 70% с отпадъчната топлина от Химков-
ския ТЕЦ. Вероятно тук има дългосрочна стратегия.
Коментар
Коментар