PAK LI FAL6IVA RADOST, A KOLEGI
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Вероятно от някъде са получени числата,икономическата материя не я разбирам,но разходи по поддръжка на сгради и машини не са правени,че няма кой.Не ми се вярва синдика при около 1500 лева заплата да е оставал след раотно време и заедно с охраната с чукове,ключове и бои да са правили поддръжка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lazarкапитане,моето уважение,но тази статия е или някакво недоразумение,или колосална манипулация.При 100% товар Химко печелеше обикновено като се приспаднат кражбите и разхищенията,които бяха допускани,около 40 милиона долара годишно.Загуба 120 милиона за 2005 за неработещо поради съдебни спорове предприятие, в което НЕК е спрял тока ,а Булгаргаз-газа и в която се издържаше синдик и минимална охрана е дори теоретично невъзможна,къде ли пък практически.Същото бих казал че важи и за 2006-загуба 16.5 милиона е невъзможна.Вероятно това са някакви счетоводни трикове,от които признавам си не разбирам нищо и не знам какво се цели с тях.himko ima ma6ini i sgradi, koito bezdeistvat,no razhodite po tiah si varviat vsiaka godina, tova e samo edna 4ast ot razhodite, koito ima nerabote6to predpriatie
lipsata
Коментар
-
капитане,моето уважение,но тази статия е или някакво недоразумение,или колосална манипулация.При 100% товар Химко печелеше обикновено като се приспаднат кражбите и разхищенията,които бяха допускани,около 40 милиона долара годишно.Загуба 120 милиона за 2005 за неработещо поради съдебни спорове предприятие, в което НЕК е спрял тока ,а Булгаргаз-газа и в която се издържаше синдик и минимална охрана е дори теоретично невъзможна,къде ли пък практически.Същото бих казал че важи и за 2006-загуба 16.5 милиона е невъзможна.Вероятно това са някакви счетоводни трикове,от които признавам си не разбирам нищо и не знам какво се цели с тях.
Коментар
Коментар