Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКоментари?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеLast edited by Jekata; 13.01.2014, 17:21.
Коментар
� -
Очаквано:
http://www.sac.government.bg/court22...a?OpenDocument
Съгласно чл. 199, ал.1 от ТЗ намаляването на капитала става с решение на общото събрание. В случая разпоредената мярка е разкриване на информация, че е изтекъл едногодишния срок по чл. 187г от ТЗ за прехвърляне на акции, за което има данни по преписката. В административното производство пред КФН по налагане на принудителната административна мярка не се решават граждански и търговски спорове, т.е. не се формира сила на присъдено нещо спрямо акционерите относно решението което следва да приеме общото събрание на акционерите и които спорове се решават по предвидения в закона ред. Разпоредената информация е само с оглед защита интересите на инвеститорите, но само общото събрание може да вземе решение за намаляване на капитала.Last edited by Poncho; 13.01.2014, 17:10.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДано има повече нетърпеливи у лево.
имам поръчка при цената на Василев и не мога да я намеря.... вече
Щом могат да купуват разни шитове и да се печели ,то при МУСТАКА ,празно няма..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеУвеличава се май обема вляво, вероятно следствие на профити от Групата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЖека ,
спокойно....играта става все по интересна....
Върви по другите правила....
Иначе , нещо ми се въртеше ,че Събев имаше над 100 К собствени айкции ,да не са ни ги пуснали тези ,на дребните....а другите са ги договорили с Корп..
Мисля, че са от купуваните септември, а и по-рано, но не помня колко от септемврийските заминаха на 2.12. Май към 90 к.
Препоръки няма!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Потвърждение, както и мисля и видно, че са чистили и други т.нар. собствени.
Интересно, че останаха с близо броя, обект на спора между АД и КФН.
Без препоръки!
спокойно....играта става все по интересна....
Върви по другите правила....
Иначе , нещо ми се въртеше ,че Събев имаше над 100 К собствени айкции ,да не са ни ги пуснали тези ,на дребните....а другите са ги договорили с Корп..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениее това не е никаква новина, то беше ясно, че нафтекс продаде на корпоративна банка този пакет, който според мен е бил репото на петрол холдинг, който е спрял да си го плаща вероятно.
Потвърждение, както и мисля и видно, че са чистили и други т.нар. собствени.
Интересно, че останаха с близо броя, обект на спора между АД и КФН.
Без препоръки!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВече съвсем се обърках!!!?!???!!!
мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
�
Коментар