IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Оказа се че Мажо няма задължение, а има право да обезсили пакета на Нафтекс
    Това не прави ли Мустака едноличен собственик (е освен дребните като нас)?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Коментари?
      Оказа се че Мажо няма задължение, а има право да обезсили пакета на Нафтекс

Коментар

• Коментари?

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
          Отпадна още една въпросителна, най-важната, пропусната покрай НГ остава.
          Last edited by Jekata; 13.01.2014, 17:21.

Коментар

• Очаквано:
            http://www.sac.government.bg/court22...a?OpenDocument

Съгласно чл. 199, ал.1 от ТЗ намаляването на капитала става с решение на общото събрание. В случая разпоредената мярка е разкриване на информация, че е изтекъл едногодишния срок по чл. 187г от ТЗ за прехвърляне на акции, за което има данни по преписката. В административното производство пред КФН по налагане на принудителната административна мярка не се решават граждански и търговски спорове, т.е. не се формира сила на присъдено нещо спрямо акционерите относно решението което следва да приеме общото събрание на акционерите и които спорове се решават по предвидения в закона ред. Разпоредената информация е само с оглед защита интересите на инвеститорите, но само общото събрание може да вземе решение за намаляване на капитала.
            Last edited by Poncho; 13.01.2014, 17:10.

Коментар

• Какво сте се укротили или купувайте до 4 или продавайте до 3 ... за да може да се каже ,че е спекулативна позиция а не акция убежище... и делите стотинката на 3,5....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Дано има повече нетърпеливи у лево.
                Ще ,ще....
                имам поръчка при цената на Василев и не мога да я намеря.... вече
                Щом могат да купуват разни шитове и да се печели ,то при МУСТАКА ,празно няма..

Коментар

• Дано има повече нетърпеливи у лево.

Коментар

Увеличава се май обема вляво, вероятно следствие на профити от Групата.
                    Търпение Жека

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Жека ,
                      спокойно....играта става все по интересна....
                      Върви по другите правила....
                      Иначе , нещо ми се въртеше ,че Събев имаше над 100 К собствени айкции ,да не са ни ги пуснали тези ,на дребните.... а другите са ги договорили с Корп..
                      Към 14.06.2013 бяха 120 к +.
                      Мисля, че са от купуваните септември, а и по-рано, но не помня колко от септемврийските заминаха на 2.12. Май към 90 к.
                      Препоръки няма!

Коментар

Потвърждение, както и мисля и видно, че са чистили и други т.нар. собствени.
                        Интересно, че останаха с близо броя, обект на спора между АД и КФН.
                        Без препоръки!
                        Жека ,
                        спокойно....играта става все по интересна....
                        Върви по другите правила....
                        Иначе , нещо ми се въртеше ,че Събев имаше над 100 К собствени айкции ,да не са ни ги пуснали тези ,на дребните.... а другите са ги договорили с Корп..

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                          е това не е никаква новина, то беше ясно, че нафтекс продаде на корпоративна банка този пакет, който според мен е бил репото на петрол холдинг, който е спрял да си го плаща вероятно.

Потвърждение, както и мисля и видно, че са чистили и други т.нар. собствени.
                          Интересно, че останаха с близо броя, обект на спора между АД и КФН.
                          Без препоръки!

Коментар

• е това не е никаква новина, то беше ясно, че нафтекс продаде на корпоративна банка този пакет, който според мен е бил репото на петрол холдинг, който е спрял да си го плаща вероятно.

Коментар

А така ?!?!Вече съвсем се обърках!!!?!???!!!
                              мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• http://tranzit.dir.bg/load.php?id=Y3...3ZjRR9O1802345

Коментар

X