IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    нафтекс не са ли решили малко да ни пуснат на ниски цени ,да почерпят за новия собственик.........
    И преди бях споменавал, че според мен са си "стратегически" резерв за изпълнения от типа на 2.12 и 14.01, времето ще покаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      С по 4-5 % на ден няма да им се сърдя, ще почакам, да видим обаче дали е подскок или тенденция.

Ще дойде момент както падахме ,така и ще се качваме.....
      С устрем....
      нафтекс не са ли решили малко да ни пуснат на ниски цени ,да почерпят за новия собственик.........
      Много са стиснати тия в колонката в дясно..... напоследък...

Коментар

• С по 4-5 % на ден няма да им се сърдя, ще почакам, да видим обаче дали е подскок или тенденция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
          Тук оборотът не е голям, но пък постепенно си рипа нагоре. Вероятно не останаха миноритари да продават.

Май и консолидирания няма да върне цената до доскорошните нива.
          Психика....
          Преди седмица до 3,5 имаше над 7 К акции... а сега нивото е почти достигнато и стоят 2 к .. ....
          кое е купино ,кой си е променил таргета при бичия маркет...
          положението е ,че не остана да се купува ..... на ниски цени...

Коментар

• Тук оборотът не е голям, но пък постепенно си рипа нагоре. Вероятно не останаха миноритари да продават.

Май и консолидирания няма да върне цената до доскорошните нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
              и сама не си вярваш като си пишеш тези цифри...

Иначе утре след твоето появяване сме над 3,5....
              Last edited by Amsterdamm; 11.02.2014, 20:34.

Коментар

продадох много от 3,90 до 4,25 и после до 3,75 и ако мислех че няма перспектива ,
                щях да излеза окончателно с добра печалба понеже средната ми е от 2,6 лв. а не да набера отново същото количество........ на по ниска цена.....
                и сама не си вярваш като си пишеш тези цифри...
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                  Чакай чакай ОС и тр И ПОСЛЕ МИСЛЕМА ЗА НЕ ЗАСТАРТ, А ЗА РЕСТАРТ
                  Всички теми ли МИСЛИШ да обиколиш и ОБОГАТИШ на нечленоразделен език?!

Коментар

10 К на 3,22....
                    чакате някой СТАРТ ли да ви даде......
                    Чакай чакай ОС и тр И ПОСЛЕ МИСЛЕМА ЗА НЕ ЗАСТАРТ, А ЗА РЕСТАРТ

Коментар

• 10 К на 3,22....
                      чакате някой СТАРТ ли да ви даде......

Коментар

• Потегляме... който се качил - качил!

Коментар

• Да не би да отлепяме и тук...

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Дребните инвестори имат притеснение от лош консолидиран отчет, това е според мен, но Сделката с пакета на Нафтекс е след НГ, така че това ще има отражение след ОСА на 10.03

Цена над 4,00 лв при такъв свиреп конфликт между Събев и Ершов, а сега един по един проблемите се решават със собствеността, мениджмънта, задлъжнялостта. Трябва малко търпение... На мен ми е все тая, дали цената е 3,30 или 3,60лв, това не са моите нива
                            Макс,
                            Това е една от причините....
                            Още пишат за това минус 85 милки.....
                            сега ще са повече.....
                            Иначе 4 не е моето число и дребните не са мойте хора.....
                            продадох много от 3,90 до 4,25 и после до 3,75 и ако мислех че няма перспектива ,
                            щях да излеза окончателно с добра печалба понеже средната ми е от 2,6 лв. а не да набера отново същото количество........ на по ниска цена...
                            сега дебненето е около конс за по добро допълване.... от последните дребни .... който ще излезнат на тези нива....
                            Иначе чакаме точния човек и в точното време, но то няма да този месец..... но няма да е и много далеч..... абе тази година ще е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                              Ами продавай де, аз и още доста хора чакаме в ниското
                              Убъркал си рейса!
                              Както бе казал един арабски колекционер на коли - аз само купувам, търси от друг
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                Дребните инвестори имат притеснение от лош консолидиран отчет, това е според мен, но Сделката с пакета на Нафтекс е след НГ, така че това ще има отражение след ОСА на 10.03

Цена над 4,00 лв при такъв свиреп конфликт между Събев и Ершов, а сега един по един проблемите се решават със собствеността, мениджмънта, задлъжнялостта. Трябва малко търпение... На мен ми е все тая, дали цената е 3,30 или 3,60лв, това не са моите нива
                                Напълно съм съгласен с теб за цената. Просто трябва да дойде точния човек и да вдигне цената до други равнища.

Иначе притеснения за консолидирания нямам. За 2013-та загубата ще е потресаваща. Назад сме със 160 млн само от 'търговията с ценни книжа' на Нафтекс.

Нека дойде следващия отчет и тогава ще го мислим. Ако маржовете се увеличат, ако паричните потоци се подобрят и задлъжнялостта намалява, няма да има място за притеснение. Търпение ще трябва и то доста. Няма как дружество, което от години върви надолу, да се стабилизира за месец-два.

Коментар

Working...
                                X