If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С по 4-5 % на ден няма да им се сърдя, ще почакам, да видим обаче дали е подскок или тенденция.
Ще дойде момент както падахме ,така и ще се качваме.....
С устрем....
нафтекс не са ли решили малко да ни пуснат на ниски цени ,да почерпят за новия собственик.........
Много са стиснати тия в колонката в дясно..... напоследък...
Тук оборотът не е голям, но пък постепенно си рипа нагоре. Вероятно не останаха миноритари да продават.
Май и консолидирания няма да върне цената до доскорошните нива.
Психика....
Преди седмица до 3,5 имаше над 7 К акции... а сега нивото е почти достигнато и стоят 2 к .. ....
кое е купино ,кой си е променил таргета при бичия маркет...
положението е ,че не остана да се купува ..... на ниски цени...
продадох много от 3,90 до 4,25 и после до 3,75 и ако мислех че няма перспектива ,
щях да излеза окончателно с добра печалба понеже средната ми е от 2,6 лв. а не да набера отново същото количество........ на по ниска цена.....
Дребните инвестори имат притеснение от лош консолидиран отчет, това е според мен, но Сделката с пакета на Нафтекс е след НГ, така че това ще има отражение след ОСА на 10.03
Цена над 4,00 лв при такъв свиреп конфликт между Събев и Ершов, а сега един по един проблемите се решават със собствеността, мениджмънта, задлъжнялостта. Трябва малко търпение... На мен ми е все тая, дали цената е 3,30 или 3,60лв, това не са моите нива
Макс,
Това е една от причините....
Още пишат за това минус 85 милки.....
сега ще са повече.....
Иначе 4 не е моето число и дребните не са мойте хора.....
продадох много от 3,90 до 4,25 и после до 3,75 и ако мислех че няма перспектива ,
щях да излеза окончателно с добра печалба понеже средната ми е от 2,6 лв. а не да набера отново същото количество........ на по ниска цена...
сега дебненето е около конс за по добро допълване.... от последните дребни .... който ще излезнат на тези нива....
Иначе чакаме точния човек и в точното време, но то няма да този месец..... но няма да е и много далеч..... абе тази година ще е ...
Дребните инвестори имат притеснение от лош консолидиран отчет, това е според мен, но Сделката с пакета на Нафтекс е след НГ, така че това ще има отражение след ОСА на 10.03
Цена над 4,00 лв при такъв свиреп конфликт между Събев и Ершов, а сега един по един проблемите се решават със собствеността, мениджмънта, задлъжнялостта. Трябва малко търпение... На мен ми е все тая, дали цената е 3,30 или 3,60лв, това не са моите нива
Напълно съм съгласен с теб за цената. Просто трябва да дойде точния човек и да вдигне цената до други равнища.
Иначе притеснения за консолидирания нямам. За 2013-та загубата ще е потресаваща. Назад сме със 160 млн само от 'търговията с ценни книжа' на Нафтекс.
Нека дойде следващия отчет и тогава ще го мислим. Ако маржовете се увеличат, ако паричните потоци се подобрят и задлъжнялостта намалява, няма да има място за притеснение. Търпение ще трябва и то доста. Няма как дружество, което от години върви надолу, да се стабилизира за месец-два.
Коментар