IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
    Абе да видим първо кой купи и кой продаде.
    Със сигурност нито аз, нито ти купихме 90% от пакета , а кой на кого дали има такова значение??? От вчера има едно решение на съда, невлязло в сила, дали то има отношение? При всички положения никой не хвърля толкова кеш ей така, налине е някой УПФ
    Мои мисли са това - на глас, не е препоръка! ИМАМ!
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      Едни плачем от умиление, други - от яд, трети - по навик. Всички дано са здрави и да имат късмета на купилите днес от тоя пореден "шит" на Василев - на мен кибиците не ми пречат (Аз си спомням с умиление как ме предупреждаваха,,когато БТХ бе 50 лева)
      Абе да видим първо кой купи и кой продаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
        Купих колкото имах кеш, не е много, но е от сърце. И сега плача от умиление, ако трябва да съм честен
        Едни плачем от умиление, други - от яд, трети - по навик. Всички дано са здрави и да имат късмета на купилите днес от тоя пореден "шит" на Василев - на мен кибиците не ми пречат (Аз си спомням с умиление как ме предупреждаваха,,когато БТХ бе 50 лева)
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• 5 % ли беше за ФФ у Софикс, като гледам скоро може да ги докараме, ако направят още някое и друго прехвърляне.
          Кой ги обира сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
            В бюлетина на ЦД няма ли да се види продавачът от днес?
            Може и по-рано, зависи дали искат да го кажат, макар че можеше и вчера да ги пуснат, та да имат максимално време за мъгла.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Именно и долу го споменах.
              Дела на холдинга бе разбит, но може и да бъде обединен при обща поръчка от едно ИП.
              Дела на Нафтекс е много близо до това, което бе предложено на пазара. 400 хиляди мисля беше разликата, колкото да се свали надолу цената.
              Въпроса е, че на пръв поглед можеше да се обезсили дела на Нафтекс с едно ОСА и нямаше нужда да се плащат на Нафтекс. От друга страна тия пари сега от Нафтекс вероятно ще се върнат към кредитори, върти се палачинката.
              Все пак тия акции излизат вече от баланса на Нафтекс, оттам и на АД.
              Така АКО са били Нафтекските - някой е налял пари, вероятно под друга форма ще си ги върне, не се обезсилва, а и дълговете вече вероятно си минават в една истинска собственост.
              Мои си размисли, нямам никакви препоръки, мога много да греша както за пакетите, така и за дългове и собствености.
              В бюлетина на ЦД няма ли да се види продавачът от днес?

Коментар

• Може просто някой да иска максимално бързо да уреди всички спорни въпроси в Петрол, за да може бързо да премине към оздравяване или препродажба на дружеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Аз не нам кои акции сега бяха продадени. На мен ми се струва, че това са на нафтекс акциите. А не тези на Петрол холдинг, които минаха миналия път. Т.е. че вече собствеността върху компанията е изцяло в ръцете, на който трябва.

Именно и долу го споменах.
                  Дела на холдинга бе разбит, но може и да бъде обединен при обща поръчка от едно ИП.
                  Дела на Нафтекс е много близо до това, което бе предложено на пазара. 400 хиляди мисля беше разликата, колкото да се свали надолу цената.
                  Въпроса е, че на пръв поглед можеше да се обезсили дела на Нафтекс с едно ОСА и нямаше нужда да се плащат на Нафтекс. От друга страна тия пари сега от Нафтекс вероятно ще се върнат към кредитори, върти се палачинката.
                  Все пак тия акции излизат вече от баланса на Нафтекс, оттам и на АД.
                  Така АКО са били Нафтекските - някой е налял пари, вероятно под друга форма ще си ги върне, не се обезсилва, а и дълговете вече вероятно си минават в една истинска собственост.
                  Мои си размисли, нямам никакви препоръки, мога много да греша както за пакетите, така и за дългове и собствености.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                    Ама мустака го разби пакета още като го взе. Както сме дискутирали и друг път когато предлагането е през едно ИП, то може да обедини пакетите като ги пуска за продажба.
                    Аз не нам кои акции сега бяха продадени. На мен ми се струва, че това са на нафтекс акциите. А не тези на Петрол холдинг, които минаха миналия път. Т.е. че вече собствеността върху компанията е изцяло в ръцете, на който трябва.

Коментар

Предположих че разбиха пакета, за да не вземе никой над 30% и да не плащат след това пак комисионни за разбиването.
                      Ама мустака го разби пакета още като го взе. Както сме дискутирали и друг път когато предлагането е през едно ИП, то може да обедини пакетите като ги пуска за продажба.

Коментар

• Предположих че разбиха пакета, за да не вземе никой над 30% и да не плащат след това пак комисионни за разбиването.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Напротив. Беше неясно, дори след като минаха първите 20 милки. Аз лично очаквах че договорената цена е 2,50 и ще минат останалите на 2.10.
                          Като минаха първите 20 и реших че едва ли някой се е договарял да купува два пакета на различни цени. Иначе и аз се бях заложил малко над 2 лева до тогава.

Коментар

И аз така, ама този път дадоха повече време
                            Напротив. Беше неясно, дори след като минаха първите 20 милки. Аз лично очаквах че договорената цена е 2,50 и ще минат останалите на 2.10.

Коментар

• Аз много им се чудих, но някак диверсификацията ми нашепна че стига толкоз.
                              След дъжд качулка лесно го мисля, ама тогава голям въпрос беше.
                              Въпроса е - а сега, накъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Този път улучих
                                И аз така, ама този път дадоха повече време

Коментар

Working...
                                X