Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеИ аз съм за мустака. Той нали разцепи пакета. Интересно кой го взе и колко се разля от него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от muchograsies Разгледай мнениеСтранно ако е пакета на Нафтекс защо през мустака го продава и то на два пакета ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеКТБ беше , от платформата най вероятно го е видял unsworth
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеКупих колкото имах кеш, не е много, но е от сърце. И сега плача от умиление, ако трябва да съм честен
С Бенч цъкам. Вече нямам.
Едит 15:25. Явно не е могло да насмогне. Делтасток.Last edited by unsworth; 14.01.2014, 15:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеПичове, аз се чувствам леко преебан. Нито купих - нито продадох.
Не е препоръкаhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Купих колкото имах кеш, не е много, но е от сърце. И сега плача от умиление, ако трябва да съм честен
Първоначално изпратено от muchograsies Разгледай мнениеСтранно ако е пакета на Нафтекс защо през мустака го продава и то на два пакета ?
Да благодаря помогна ми. От платформата го видя или и ти беше от купувачите, защото моята не показва ?
Коментар
-
Да благодаря помогна ми. От платформата го видя или и ти беше от купувачите, защото моята не показва ?
Коментар
-
Странно ако е пакета на Нафтекс защо през мустака го продава и то на два пакета ?
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеЕврофинанс и Карол под 2.90 и Корпоративна на 2.90. Помагам ли?
Коментар
Коментар