Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
1.Защо след като има фундамент тук(и аз съм на това мнение,между другото) излиза акционер с над 20% от капитала и то при близки до минимума нива

2.Колко може да падне цената тук според теб...казваш леко....за да бъдат купени още 18млн акции.За справка за да се пласират първите 2.2млн акции беше необходимо цената да падне с около 20ст...Далеч съм от мисълта,че всеки 2млн акции трябва да се продават с 20ст надолу....но...
http://www.investor.bg/novini-i-anal...chieto,144635/
3.Не смяташ ли,че и други ще почнат да излизат от тук(не заради лошия фундамент,опазил ме Бог) а с цел да купят по-ниско (както и ти смяташ ,че цената леко ще падне) и да реализират печалби.Това няма ли да усили и ускори спада според теб.Преди няколко дена май(няколко стрници,поразрови назад) някой беше споменал,че и ОД (Да е жив и здрав,ЧРД) е продавал .....и много правилно е направил според мен
4.За колко време след бъдещия лек спад на цената(това са твои думи) тя ще въстанови до към 2.20..(примерно)....и по-важно е КОЛКО ВРЕМЕ ще продължи лекия спад
Че така....ако можеш да ми отговориш
П.С.Не съм минал на тъмната страна,споко.Просто си казвам мнението.Това ,че АТЕРА се набалончи и от 2лв го казвам....мисля,че много хора са на това мнение и даже разпродаддоха.И аз съм имал АТЕРА ,споко.За ФПП.....не знам от къде изкараха тези пари за дивидент,но при положение че имаха 140К а дадоха 2млн ...не знам,ще видим на отчета.
Че така.....Успех и Весели Празници
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Коментар