Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТова е молът на Цариградско - целият.
би трябвало да струва няколко пъти повече от тоя молтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТова е молът на Цариградско - целият.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"Гръцката група за инвестиции в имоти Assos Capital подписа договор за развитие на търговския център на Carrefour S.A. на бул. Цариградско шосе в столицата от „Карфур България” EOOД, съобщиха от компанията. Крайната продажна цена на търговския проект се очаква да бъде приблизително над 200 млн. евро. " - 2008год,
Не го знам тоя Карфур в Софето, ама сега струва явно мноооооо повече от най-голямата БГ фармация?!?!
Луда работа!!!Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
"Гръцката група за инвестиции в имоти Assos Capital подписа договор за развитие на търговския център на Carrefour S.A. на бул. Цариградско шосе в столицата от „Карфур България” EOOД, съобщиха от компанията. Крайната продажна цена на търговския проект се очаква да бъде приблизително над 200 млн. евро. " - 2008год,
Не го знам тоя Карфур в Софето, ама сега струва явно мноооооо повече от най-голямата БГ фармация?!?!
Луда работа!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениедо 22 ,12,2012 ли е последната сесия на бфб ,явно някой ще харчи като за последно
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКолко ли има още ПРОДАВАЧЪТ...
Дали ще има кой да купува на 2лв...
Не е препоръка.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениедо 22 ,12,2012 ли е последната сесия на бфб ,явно някой ще харчи като за последно
ама няма лошо, така няма да ми се налага да тегля заем!!!
Кризата е уникална - умирам от кеф за тия възможности които ми се дават!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеПърва стъпка евро, втора номиналНе е препоръка
След еврото докъм зелен гущер се съм съгласен, ма чак пък до номиналче - йок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеМного добре се получава, с години я крепяха, нека пооставят "артията" да си тества или намери ценатаЗащо не, като първа стъпка, да си направи един паритет с еврото? - един добър обменен курс, би могло да бъде...
Не е препоръка. Нека игрaчорите си кешират, а Пипбелчовците ще купуват ....Не е препоръка
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИма време бе, заде си се разбързал.
Дай първо да свършим на мецаните работата та да ни е по сладко послеНе вярвам да достигне нивата на трейдинга.
Last edited by vembata; 19.12.2012, 18:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнениеКъде ни е бичото настроение ей
Дай първо да свършим на мецаните работата та да ни е по сладко после
Коментар
Коментар