If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ааа не се притеснявам, просто разсъждавам и сравнявам дали си заслужава това в което инвестирам аз
МОЛ=400млн.лв
СФАРМ=250млн.лв
Нито имаш мол, нито сфарм. Има ги някой си мажо, който може да прави с тях каквото си иска, а 'инвесторите' могат да подсмърчат около него и да скачат за шапки Е, ако се докопат до шапка, може да не се чувстват като последна дупка на кавала, но все тая - това не променя пазарната картина
Тони, не се притеснявай, тая сграда вече определено не струва това което е струвала 2008 г. Дели поне на две, тая сума която е спомената и пак ще бъде надценена вероятно!
аха и въпреки всичко тони е прав, че фармацефтична компания, която има масово производство на конкурентни цени + база + НИ + дистрибутор + пазари навън
би трябвало да струва няколко пъти повече от тоя мол
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
"Гръцката група за инвестиции в имоти Assos Capital подписа договор за развитие на търговския център на Carrefour S.A. на бул. Цариградско шосе в столицата от „Карфур България” EOOД, съобщиха от компанията. Крайната продажна цена на търговския проект се очаква да бъде приблизително над 200 млн. евро. " - 2008год,
Не го знам тоя Карфур в Софето, ама сега струва явно мноооооо повече от най-голямата БГ фармация?!?!
Луда работа!!!
"Гръцката група за инвестиции в имоти Assos Capital подписа договор за развитие на търговския център на Carrefour S.A. на бул. Цариградско шосе в столицата от „Карфур България” EOOД, съобщиха от компанията. Крайната продажна цена на търговския проект се очаква да бъде приблизително над 200 млн. евро. " - 2008год,
Не го знам тоя Карфур в Софето, ама сега струва явно мноооооо повече от най-голямата БГ фармация?!?!
Луда работа!!!
до 22 ,12,2012 ли е последната сесия на бфб ,явно някой ще харчи като за последно
може и до Великден да иде
ама няма лошо, така няма да ми се налага да тегля заем!!!
Кризата е уникална - умирам от кеф за тия възможности които ми се дават!!!
Много добре се получава, с години я крепяха, нека пооставят "артията" да си тества или намери цената Защо не, като първа стъпка, да си направи един паритет с еврото? - един добър обменен курс, би могло да бъде...
Не е препоръка. Нека игрaчорите си кешират, а Пипбелчовците ще купуват ....
Коментар