Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениетоя кога ги е придобил тези акции, нямам спомен. Но щом пъпката продава, явно е на зор, което е супер новина. Оги се оттегля, за да свали цената и да ги лапне по-евтино.
Няма да се плашите...
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Коментар
-
Макар че вече не съм в къщи на компа , а далече при мама да ме поглези не можах да се стърпя и да не вляза за да поздравя един съфорумец за предположението - БРАВО братле от преди два дена - как го правиш не знам! Ставам ти фен!!!
Колкото до излизащия , за това казах че може да продължи до великден поне
А сега на злите езици -видяхте ли защо чичо Оги продаваше - за да подпре на 2лева за това - поне за сега явно там убира и е знаел предварително , а ние много неща не знаем ама го оплюхте че разпродавал!!!Last edited by tony1975; 22.12.2012, 05:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАко трябва да излиза нацяло....тук работата отива на.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеРазпределение на акционерен капитал
Донев инвестмънтс АД 24.58%
Други юридически лица 23.26%
Телекомплект АД 20.42%
Финансова консултантска компания ЕООД 16.24% Универсален Пенсионен Фонд Доверие АД 6.72%
Телсо АД 4.98%
Физически лица 3.77%
http://www.infostock.bg/infostock/control/profile/SFARM
Коментар
-
Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнениеНа 21.12.2012 год. в „Софарма” АД постъпи Уведомление за разкриване на дялово участие по чл. 145 от ЗППЦК от „Финансова Консултанска Компания” ЕООД за продажба на 999 840 броя акции, с която сделка участието на „Финансова Консултанска Компания” ЕООД в капитала на „Софарма” АД падна до 14,56 %.
Датата на регистрация на сделката в Централен депозитар АД е 20.12.2012 година.
Коментар
-
На 21.12.2012 год. в „Софарма” АД постъпи Уведомление за разкриване на дялово участие по чл. 145 от ЗППЦК от „Финансова Консултанска Компания” ЕООД за продажба на 999 840 броя акции, с която сделка участието на „Финансова Консултанска Компания” ЕООД в капитала на „Софарма” АД падна до 14,56 %.
Датата на регистрация на сделката в Централен депозитар АД е 20.12.2012 година.
Коментар
-
На мен ми продаде УникредитПървоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениенякой поне знае ли през кого се продаде и изсипа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекойто продава и купува да си каже бързо!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеа бре ПИП ти ли ги награби тия 990к на 2,01
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение....
Ачи имам веке. Ма не е пропоръка де.
Спокойни празници и на тебе.
Коментар
Коментар