оооо... гледам тук лудия поглед пак се е вихрил здраво
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
не това е важно, АМИ колко жабоци имаш от едните и/или от другите, за да се види, че си спечелил.
по колко имаш от едните и от другите???Last edited by Императорът; 26.04.2017, 21:01.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
не това е важно, АМИ колко жабоци имаш от едните и/или от другите, за да се види, че си спечелил.
по колко имаш от едните и от другите???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПривилегирован Жабок: 0.22 лв.
Прост Жабок: 0.25 лв.
по колко имаш от едните и от другите???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмпе, това не ти ли е сега най-доходната папира?! Из чужденеция данъка яко удря, баба меца бърка в медеца, нале?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Поздрави за тези жабоци. Аз така и не се "престраших"...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПривилегирован Жабок: 0.22 лв.
Прост Жабок: 0.25 лв.
Коментар
� -
Колеги, споделете моля, кои компании (на БФБ) са "заявили" че смятат да раздават дивидент тази година, и в какъв размер ще бъде той. Аз лично знам за групата Стара планина и компаниите в нея, Софарма имоти, Адванс и ФНИБ. Корадо също обяви своя дивидент и това е. Ако вие имате повече инфо, сега или вбъдеще, може да го споделяте тук...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Изглеждат интересно, но в сайтът на немската борсичка няма ного инфо за тях - като години назад. Някой нещо повече знае ли?
http://en.boerse-frankfurt.de/stock/...FSE#Key%20Data
Коментар
� -
Първоначално изпратено от chimney Разгледай мнениеНякой да е облажил от ОББ, аз не очаквах
http://www.capital.bg/biznes/finansi...kcionerite_si/
Първоначално изпратено от КапиталОфертата от 610 млн. евро, които KBC ще плати кеш и със собствени средства веднага щом се получат регулаторните одобрения за сделката, изненада с щедростта си въпреки финансовите възможности на купувача (само за деветмесечието на 2016 г. групата има 1.7 млрд. евро чиста печалба). Цената се равнява на около 80% от капитала на ОББ. По информация на "Капитал" 30 млн. евро е покупната цена за "Интерлийз", която се продаваше в пакет с банката, а за ОББ сумата е 580 млн. евро. В цената дори не влиза гласуваният за изплащане 260 млн. дивидент в края на миналата година, както и предстоящото извънредно разпределение на печалбата за 2016 г. сред акционерите, което ще изнесе от банката още 50 млн. евро.Last edited by margen; 21.04.2017, 12:53.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
�
Коментар