If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За наблюдателните вече мисля е ясна картинката така като се пооталожиха и успокоиха нещата - вече извън емоциите.
Ясни са, които са скъпите акции, които нямат мегдан за растеж, а те растяха стабилно последните години - това са т.н. "алтернативи на депозита" акции, дивидентни, АТЕРА, Трейдинга, СФИ, както искате ги кажете.
Ясни са и тези при които даунтренда вече е изчерпан и се виждат купувачи
Няма навалица, няма и шум - добро време за влизане в акции, и много лошо за продажби
Добро утро!
Да не са ви хванали летните отпуски и се излежавате до късно?!. Ставайте да разпъваме сергиите
Или се спотайвате долу в ниското, като умрели лисици, ей, и оптимистите нахитряха на това бфб )
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
От какво печелиш, да си показваш егото или реално пари печелиш от борсова търговия???
Нещо си раздвоен ..и приказките ти са празни, щото явно печелиш .хахаха от КАКВО ОБАЧЕ???
Раздвоен съм верно от лежането на плажа.Раздвоен съм дали да отговарям на такива като теб.
Страх лозе пази ... и затова сме на този хал
Но сериозно чичо - мисля, че на меченцата е заложен мечи капан и ще е мъка да се одъниш в мечата бърлога с мечата пасмина вътре
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар