If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То според мен е късно вече за управлението да направи нещо. Можело е , до преди няколко години, сега е късно. Между другото казах, че и гръмването на КТБ няма да мине току така без последствия, ама кой да ме чуе.
Нямам препоръка
Има толкова много кеш който търси алтернативи а БФБ-то тотално е заспало Аз просто не мога да си обесня как може такава немарливост да се търпи
Как може толкова некадърно управление на борсата? Днес оборота е пак колкото на селски магазин
То според мен е късно вече за управлението да направи нещо. Можело е , до преди няколко години, сега е късно. Между другото казах, че и гръмването на КТБ няма да мине току така без последствия, ама кой да ме чуе.
И черешите свършиха има само асФалт.......
Казано просто има едни пари да се вземат за изборите и после ще бъде много тихо а на борсата не знам.....с този оборот от под 10К не виждам надежда ... за сега....
Брей чак да е свършено с ЕС Като не искат в съюза да се махат Те и без това само вода подливат. Най важно за ЕС е Германия и Франция да са стабилни. Англичаните си мислят че са още империя а са всъщност една пионка на Америка
А стабилни ли са .....
Когато поставяме този върпрос за Франция ,какво остава за другите....
Връзката е, че заради референдума с ЕС е свършено и всички акции ще паднат главоломно, което на теория е удобен момент за покупки.
Брей чак да е свършено с ЕС Като не искат в съюза да се махат Те и без това само вода подливат. Най важно за ЕС е Германия и Франция да са стабилни. Англичаните си мислят че са още империя а са всъщност една пионка на Америка
Хайде бичетата да се активизират малко и да им взимат парите по-бързо че сега на пролет като се почнат пак едни драми с Британския референдум да си напазарим на ниското.
Не е препоръка.
Каква е връзката между британският референдум и БФБ?
Коментар