Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДнес ще ги бия като боксова круша.
партията на телетата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеBullsonBSE, винаги е добре когато лумпените започнат да вият от отчаяние и започнат да задръстват форума с глупости. Това е добър знак. Лошото е, че след поредната издънка сменят ника и ни трябва около месец два докато се ориентираме що за стока са. На времето имаше едно момче Geko. Що глупости изписа, но накрая млъкна.
Всички разбрахме какво не харесваш. Не стана ясно защо. Би ли споделил какво харесваш на тази борса? Ще ми бъде наистина интересно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеBullsonBSE, винаги е добре когато лумпените започнат да вият от отчаяние и започнат да задръстват форума с глупости. Това е добър знак. Лошото е, че след поредната издънка сменят ника и ни трябва около месец два докато се ориентираме що за стока са. На времето имаше едно момче Geko. Що глупости изписа, но накрая млъкна.
Всички разбрахме какво не харесваш. Не стана ясно защо. Би ли споделил какво харесваш на тази борса? Ще ми бъде наистина интересно.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
BullsonBSE, винаги е добре когато лумпените започнат да вият от отчаяние и започнат да задръстват форума с глупости. Това е добър знак. Лошото е, че след поредната издънка сменят ника и ни трябва около месец два докато се ориентираме що за стока са. На времето имаше едно момче Geko. Що глупости изписа, но накрая млъкна.
Всички разбрахме какво не харесваш. Не стана ясно защо. Би ли споделил какво харесваш на тази борса? Ще ми бъде наистина интересно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеВреме ли е за Софикс 415? Имате около 4 седмици да ми изпълните прогнозата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеабе батка .вижда се че си пруфисионалис. ама нещо въобще търгуваш ли . гледам само говориш и на всякви теми си адекватен . а нещо така трейдче някога правил ли си
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеабе батка .вижда се че си пруфисионалис. ама нещо въобще търгуваш ли . гледам само говориш и на всякви теми си адекватен . а нещо така трейдче някога правил ли си
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНяма ги мненията от форума и от днес и от вчера. Никой така и не ми отговори в темата на Свилоза - колко компании има в бг с по-голяма печалба от Свилоза за 9-месечието. С повече от 18млн (без еднократни ефекти) колко компании има?
Свилоза е поредния шит, който някой се опитва да продаде скъпо на база лъжата счетоводна печалба!Bulls on BSE
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТвойте 430 щяха да са добре, ако играта свършваше на 30.11.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеС този свален руски самолет може и това да стане ,но преди теб са мойте 430....
Коментар
�
Коментар