IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
    Тъкмо ще му е забранено, да дава прогнози.
    пак не си в час , МФ дава най много прогнози .....

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Да става минфин, много по-полезен ще е за БФБ от черешко
      Тъкмо ще му е забранено, да дава прогнози.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Ти наистина ли си на обществена служба....мани, мани...
        Да става минфин, много по-полезен ще е за БФБ от черешко

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Бикове (38) - Батя (660), Софикс (700), dddd (670), BSETrader, SoHo (635), dex (640), Protokol (680), orakula (730), maximilian (621), Penko (850), Киро (600), Big Bear (556), polax (620), 2012 (650), dici (590), inta53 (568), съни (580), stani (555), спекуланта (625), api (690), jorkata_pz (652), Наивник (580), gross (820), vigilant (629), хайръсъзоff (522), todorov_74 (530), nacheff (550), realista (640), sinbad (575), vankel (748), kubrat (551), 1_9_7_8 (681), precakanoto (714), etihad (666), pepe1234 (618), 4i4о (667), intint (557), Иво Орозов (565)

Мечки (14) - Равновесие, Форекс Мастър, Fiscalist (400), Монти (430), ghettoff (415), Ташунко (450), pipbel (405), al4en (401), swot (354), vajvaj (500), tony75 (451), ripwalk (497), Чичо Манчо (454), Сашо Николов (435)

Хубаво е че гетов е поставил една анкетка от началото на годината....
          там се вижда кой как е предсказал нещата....
          На Ари и Хаирсъза са много верни прогнозите ..... аз ако ги бях дал ,носа от мазето си няма да покажа ,камо ли да се пиша за експерт в този форум....
          И какъв е въпроса в анкетата??? М!?

Ако не ме лъже паметта: "Колко ще е индекса в края на годината?"

Края на годината дойде ли?? Колкото повече вдига, толкова повече се отдалечаваш от прогнозата си... Нека минат тъпите избори и ще говорим..

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
            Голямо осредняване е паднало
            За 2015 ли става дума за Гагарин, че нямам спомен да е падал под 30 лв.
            Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Бикове (38) - Батя (660), Софикс (700), dddd (670), BSETrader, SoHo (635), dex (640), Protokol (680), orakula (730), maximilian (621), Penko (850), Киро (600), Big Bear (556), polax (620), 2012 (650), dici (590), inta53 (568), съни (580), stani (555), спекуланта (625), api (690), jorkata_pz (652), Наивник (580), gross (820), vigilant (629), хайръсъзоff (522), todorov_74 (530), nacheff (550), realista (640), sinbad (575), vankel (748), kubrat (551), 1_9_7_8 (681), precakanoto (714), etihad (666), pepe1234 (618), 4i4о (667), intint (557), Иво Орозов (565)

Мечки (14) - Равновесие, Форекс Мастър, Fiscalist (400), Монти (430), ghettoff (415), Ташунко (450), pipbel (405), al4en (401), swot (354), vajvaj (500), tony75 (451), ripwalk (497), Чичо Манчо (454), Сашо Николов (435)

Хубаво е че гетов е поставил една анкетка от началото на годината....
            там се вижда кой как е предсказал нещата....
            На Ари и Хаирсъза са много верни прогнозите ..... аз ако ги бях дал ,носа от мазето си няма да покажа ,камо ли да се пиша за експерт в този форум....

Коментар

Маркета би отразил в момента следните акции на следните цени...
              Бреф на 40 ст , софарма на две лефчета , две лефчета и 10 , ССВ на 80 ст ....МиС около 4 ...
              Това че има подкрепа на тези моментни цени не значи че няма да ги видим при спад в близките месеци....
              А относно петрол той играе в близките минали месеци в интервал на 50-70% плюс....
              Не е препоръка....
              Възможно е за бреф и да познаеш...времето ще каже.
              За фармата си оптимист, но пък може и да си прав, известно е че чичо го играе мм и си подпира картоните.

Ти наистина ли си на обществена служба....мани, мани...

Коментар

Годината не е свършила има време,пък и доста тарикати има там.

Коментар

При този човек цифрите не са толкова от значение, не си губи времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                    Ае стига с тоя Гагарин в темата за оптимизма.. А си кажи на Петрол средната и сделките, ама в специализираната тема.. От 5 лева до 50 стотинки трябва да си голям майстор, да стискаш.

Коментар

Изпускаш един момент че Гагарин от 28 лв се възстанови до 52 лв в рамките на месец.... който е купувал на 30 е купувал злато когато е продавал над 50....
                      Или не е било така...
                      З
                      Ае стига с тоя Гагарин в темата за оптимизма.. Я си кажи на Петрол средната и сделките, ама в специализираната тема, че не сме се смяли отдавна.. От 5 лева до 50 стотинки трябва да си голям майстор, да стискаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Монти, когато човек е стискал нещо по целият път надолу не може да се хвали, че е гуро и е познал възстановяването. Могат да се хвалят само накупилите преди да започне растежа. Тези, които стискаха здраво акциите на табаците по пътя им надолу все още са доста зле от към доходност. Имам малко табаци, купени когато трябва, но не оревавам борсата колко съм велик. Успешна търговия.
                        Изпускаш един момент че Гагарин от 28 лв се възстанови до 52 лв в рамките на месец.... който е купувал на 30 е купувал злато когато е продавал над 50....
                        Или не е било така...
                        З

Коментар

Що излезнаха от кръга на възможни ракети вече гагарин и БТН .....
                          Монти, когато човек е стискал нещо по целият път надолу не може да се хвали, че е гуро и е познал възстановяването. Могат да се хвалят само накупилите преди да започне растежа. Тези, които стискаха здраво акциите на табаците по пътя им надолу все още са доста зле от към доходност. Имам малко табаци, купени когато трябва, но не оревавам борсата колко съм велик. Успешна търговия.

Коментар

Поправих се за Сфарм, както беше написал, а прогнозата за ПЕТ е твоя, рядко влизам и чета форума, но това съм го запомнил
                            Зависи кога си го чел аз съм давал и прогнози 4,50 и това стана.... и прогнози 50 стинки и това стана.... сега давам прогноза холт..... халт ,

Коментар

Сега не ме признаваш ..и какво ще си разплета чорапите от мъка.....

Е лефче на Фармата и 3 на Петрол е твоя прогноза.....що бе бъркаш в нея....

Що излезнаха от кръга на възможни ракети вече гагарин и БТН .....
                              Те всички пърдят в едно гърне щом другите падают то и Булгар-ахмак ще се
                              кютне на 35,а Петроло дирекно на 30ст.

Коментар

Браво Ари коригира се.....а хайрсъза пет минути три думи пост.....ама за него е простено ,докато вдене кой са акции кой са продукти а кой метали.....Друго си е да знаеш че има хим прив. и и хим обикновени ...след 30 часов спор....
                                Крадецо от данъци, не се намесвай в чужди разговори и няма да има спорове за прив и об. Като се говори за об, не коментирай прив.

Коментар

Working...
                                X