If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен е полезен в момента, защото има много неща, които не знам. А и не знам много от събитита, които са се случвали. Иначе, че има много хора, които си чешат само езиците си е така. А и да не забравя, все пак тук са хора с общ интерес. С моята компания не мога да си говоря за акции
така е, в моята компания има цял един човек който обича да говори за акции
да, над 90% от нещата в този форум са глупости, но от останалите 10% може да се научи много
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Скоро сам ще стигнеш до извода, че този форум е пълна загуба на време!
За мен е полезен в момента, защото има много неща, които не знам. А и не знам много от събитита, които са се случвали. Иначе, че има много хора, които си чешат само езиците си е така. А и да не забравя, все пак тук са хора с общ интерес. С моята компания не мога да си говоря за акции
Добре де...
Пиша в тази тема защото си позволих да бъда излъган от Батя и и сие ,че акциите на хим прив. са конвертирани и са по сметките 10 дни по рано от колкото трябва....жива манипулация ако се иска точното название на това деяние...
Купих ги след референдума в Британия и то заради тази лъжа и разпродажба на 1,300 ,като се убедих че прив не са по платформите ги продадотх с малка печалба и направих обикновено логическо заключение че като ги пуснат ще има сериозен спад...бях обявен за най черния...
Както и при другото логическо разсъждение ,че по добре на продадеш хим прив на 1,45 отколкото да чакаш два дивидента и годо през 20117 г...даже и с 10 % загуба ....
пак бях оплют до девето коляно ....сега какво стана...1,23 ..
Ха , ха ти си истински шегаджия ! Това ли ти е хобито писане в този форум . Има и други интересни неща . Успех !
Добре де...
Пиша в тази тема защото си позволих да бъда излъган от Батя и и сие ,че акциите на хим прив. са конвертирани и са по сметките 10 дни по рано от колкото трябва....жива манипулация ако се иска точното название на това деяние...
Купих ги след референдума в Британия и то заради тази лъжа и разпродажба на 1,300 ,като се убедих че прив не са по платформите ги продадотх с малка печалба и направих обикновено логическо заключение че като ги пуснат ще има сериозен спад...бях обявен за най черния...
Както и при другото логическо разсъждение ,че по добре на продадеш хим прив на 1,45 отколкото да чакаш два дивидента и годо през 20117 г...даже и с 10 % загуба ....
пак бях оплют до девето коляно ....сега какво стана...1,23 ..
В най големите дървета си се напраскал ти ....и защо ли ,защото и една сделка не показа ....
Пак да ти го кажа ..... дължиш много обяснение на хилядите удавени на борсата наречена БФБ заради ъпърстването и лъжите ти от последните две години........
И ти смяташ че купуваме на база вашите писания ? Найстина ли !!!
на теб ли да покажа?! и от какъв зор? ти може само да мечтаеш да търгуваш като мен
Ти разбираш ли от дума...нормален ли си или ти хлопа дъската..
Аз от Нова година съм дефакто излязъл от БФБ ,тук имам замразени акции или спекулативен капитал който се мени акциите по три пъти на седмица ...
Аз не искам да ми показваш сделки...
ти си ми ясен с теб мога само Наздраве да си казваме....
Две години ти си един от водачите на ъпърите който чакаха Софикс 750-1000 пункта...
Всеки ден биеше по една мечка , всеки ден показваше че си на печалба , всеки ден обявяваше събуждането на борсата...
А тя е на ниво 450 пункта а не 750 ...както са твоите виждания ...
Нещо да се извиниш на тези които купуваха заради тебе и твойте ъпърствания ...
Нещо да чувстваш вина ,спокойно ли спиш или алкохола притъпява вината...
В най големите дървета си се напраскал ти ....и защо ли ,защото и една сделка не показа ....
Пак да ти го кажа ..... дължиш много обяснение на хилядите удавени на борсата наречена БФБ заради ъпърстването и лъжите ти от последните две години........
на теб ли да покажа?! и от какъв зор? ти може само да мечтаеш да търгуваш като мен
Вие що не кажете как се напраскахте в най-големите дървета?! Не ви отърва, нали?
Този форум е много полезен, но трябва да игнорираш боклуците. А тук не е като да няма боклук.
Съгласен съм!
И тъй като боклукът е твърде много, отсяването на качествените коментари изисква толкова много усилия, че малкото полезни коментари не дават достатъчно полза, за да оправдаят усилията по отсяване.
Или казано по-просто - ако човек има време за губене, тук може да си чеше езика.
Коментар