Този форум е много полезен, но трябва да игнорираш боклуците. А тук не е като да няма боклук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеАз съм начинаещ, просто се изненадах от това колко обсебени хора може да има.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе говорете за хората, а за себе си! Вие за велики инвеститори ли се мислите?! Смешници!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеИ такива случаи ли е имало? Баси до къде могат да стигнат хората в алчността си...
Продаде ги през 5К , 27 ,32, 37 после не знам какво стана предполагам е загубил повечето през кризата 2008-2010 г..щото се е полакомил за повече в тези акции .....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа не е оня дето загуби на бфб парите на роднините си 2008?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене е акцията а притежателите и ...
Те смятат всички останали за балъци , който не могат да смятат до 10...
Онзи ден един изрева хим на 2 лв а петрол и табаците на дръвника и маркета го срази....
Няма и да се хваля с колко ми се е качил само за днес българския портфеил щото немския не е мръднал а той е основния ...българския е само в чакане.....?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеНякой махна тапата на петрол (5PET)На ракета ли ще го прави?
при 1,23 вече се влиза и дивидента за 2017 г....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениехима ти е голям трън в задника
Те смятат всички останали за балъци , който не могат да смятат до 10...
Онзи ден един изрева хим на 2 лв а петрол и табаците на дръвника и маркета го срази....
Няма и да се хваля с колко ми се е качил само за днес българския портфеил щото немския не е мръднал а той е основния ...българския е само в чакане.....Last edited by Монти; 01.07.2016, 18:13.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене съм ,аз аз купувал само на лимитирана и то в ниското....
Някога тук ще стане ракета ,когато това стане аз ще ви го кажа.....
сега си гледам кефа ...
табака се качва ,петрола се качва а хим пада....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеЗащо не?
Излезна що годе, добър консолидиран годишен отчет спрямо предходният!
А може и Монти да осреднява, а Вие се гаргарите с него!
Някога тук ще стане ракета ,когато това стане аз ще ви го кажа.....
сега си гледам кефа ...
табака се качва ,петрола се качва а хим пада....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеНе, за да може по лесно да се напълни с вода
Излезна що годе, добър консолидиран годишен отчет спрямо предходният!
А може и Монти да осреднява, а Вие се гаргарите с него!
Коментар
�
Коментар