IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този форум е много полезен, но трябва да игнорираш боклуците. А тук не е като да няма боклук.

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
      Аз съм начинаещ, просто се изненадах от това колко обсебени хора може да има.
      Скоро сам ще стигнеш до извода, че този форум е пълна загуба на време!
      BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Не говорете за хората, а за себе си! Вие за велики инвеститори ли се мислите?! Смешници!
        Аз съм начинаещ, просто се изненадах от това колко обсебени хора може да има.

Коментар

• Вие що не кажете как се напраскахте в най-големите дървета?! Не ви отърва, нали?

Коментар

• Не говорете за хората, а за себе си! Вие за велики инвеститори ли се мислите?! Смешници!

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
              И такива случаи ли е имало? Баси до къде могат да стигнат хората в алчността си...
              Познавах човек който продаде апартамента на жена си за 60 к и си купи 3 акции на Пътища ...по 20 -22 К
              Продаде ги през 5К , 27 ,32, 37 после не знам какво стана предполагам е загубил повечето през кризата 2008-2010 г..щото се е полакомил за повече в тези акции .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Да не е оня дето загуби на бфб парите на роднините си 2008 ?
                И такива случаи ли е имало? Баси до къде могат да стигнат хората в алчността си...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  не е акцията а притежателите и ...
                  Те смятат всички останали за балъци , който не могат да смятат до 10...
                  Онзи ден един изрева хим на 2 лв а петрол и табаците на дръвника и маркета го срази....

Няма и да се хваля с колко ми се е качил само за днес българския портфеил щото немския не е мръднал а той е основния ...българския е само в чакане.....
                  Да не е оня дето загуби на бфб парите на роднините си 2008 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                    Някой махна тапата на петрол (5PET) На ракета ли ще го прави?
                    Радоне ,смяташ ли онази игра с дивидента на прив.... при 1,23 вече се влиза и дивидента за 2017 г....

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                      хима ти е голям трън в задника
                      не е акцията а притежателите и ...
                      Те смятат всички останали за балъци , който не могат да смятат до 10...
                      Онзи ден един изрева хим на 2 лв а петрол и табаците на дръвника и маркета го срази....

Няма и да се хваля с колко ми се е качил само за днес българския портфеил щото немския не е мръднал а той е основния ...българския е само в чакане.....
                      Last edited by Монти; 01.07.2016, 18:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        не съм ,аз аз купувал само на лимитирана и то в ниското....
                        Някога тук ще стане ракета ,когато това стане аз ще ви го кажа.....
                        сега си гледам кефа ...
                        табака се качва ,петрола се качва а хим пада....
                        хима ти е голям трън в задника

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
                          Защо не?
                          Излезна що годе, добър консолидиран годишен отчет спрямо предходният!

А може и Монти да осреднява, а Вие се гаргарите с него!
                          не съм ,аз аз купувал само на лимитирана и то в ниското....
                          Някога тук ще стане ракета ,когато това стане аз ще ви го кажа.....
                          сега си гледам кефа ...
                          табака се качва ,петрола се качва а хим пада....

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                            Не, за да може по лесно да се напълни с вода
                            Защо не?
                            Излезна що годе, добър консолидиран годишен отчет спрямо предходният!

А може и Монти да осреднява, а Вие се гаргарите с него!

Коментар

• Не, за да може по лесно да се напълни с вода

Коментар

• Някой махна тапата на петрол (5PET) На ракета ли ще го прави?
                                Last edited by radon222a; 01.07.2016, 16:43.

Коментар

X