КЪДЕ СИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,......МОНТИЕВ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеВинаги ми е било интересно-при положение,че всички фактори сочат сериозен ръст по дадена позиция,защо има толкова много желаещи да продават на ниски нива?Естествено,че няма нищо сигурно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВеликият дух на вожда даде ФирaCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Аз също си го мисля от известно време. По принцип има "тънка" връзка, ще разберем скоро дали това "избухване" на групата през последните месеци има нещо общо или е нещо друго. Имам и от двете, нямам препоръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Написаха се какви ли не глупости за Ковачки, Пеевски, индуси, турци, румънци, акумулатори и т.н., а никой не си помисли, че може и някой друг да има интерс, при това много голям, особенно в едното ЧЕЗ, но още месец, два и ще разберем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Чешки ли са
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеА може би скоро ще излезе новина за някакво придобиване, на някакви много скъпи активи, малко регулирани, ама много монополни... мечти, мечти...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение...
Втората причина може да е, че всеки техен нов чуждестранен бизнес-партньор ги проучва и като ги види как ги оценява пазара (под 200 млн. евро преди нова година) разбират, че сериозно куца бизнеса на Химимпорт. Едно е да седнеш на масата на преговори със самочувствието, че компанията ти е оценена от пазара на 1 млрд.лв. (4,15-4,20 лв./акция) и е най-голямата на БФБ, а съвсем различно е чувството и самочувствието ти когато мега-гига-хипер холдинга струва по-малко от монтански завод за акумулатори например.
...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар