If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наистина много хипотези, но едва ли някой от дружеството ще излезе и ще даде повече информация. Според мен въпросът е какво следва от тук нататък, и как всеки дребен инвеститор (включая и себе си) да се движи успоредно с мажо.
Няма ги в списъка с официалните кандидати, но инфото през последните седмици от Чехия внезапно спря. Преди това се бълваха новини буквално през ден ... По-важният въпрос за мен е ако са решили да купуват компания "X", как ще го направят
Какви са нещата, които ще могат да правят, ако имат повече акции и които сега не могат да правят?
Аз се сещам за търгово за отписване или придобиване на нови дружества чрез вливане. И двете ми звучат леко фантастични. Предположения?
това би противоречало коренно на години наред отстояваната позиция от Ал.Керезов за публичност на дружествата от групировката.
не че плановете не се променят с времето... по-притеснително е тоталното информационно затъмнение около всички публ. дружества от групата.
този форум е един брутален пасквил за четящите го от групата и не само за тези от групата.
спорадично се прокрадва и някое по-вярно предположение за случващото се около дружествата на Химимпорт от участници на бг пазара, които "чуват" рано отвътре нещата
Какви са нещата, които ще могат да правят, ако имат повече акции и които сега не могат да правят?
Аз се сещам за търгово за отписване или придобиване на нови дружества чрез вливане. И двете ми звучат леко фантастични. Предположения?
Кредитен рейтинг на България А-3 (демек не е боклук) Пазаруват чужденци,така мисля аз
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
В този случай не е ли по-добре за тях в един ден да вдигнат цената, за да мине пакета. Пък след това - каквото такова.
Друго е. Ама какво....
Дали е възможно в един ден, преди имаше някакви ограничения, и ако ще купуват на тази висока цена т.е. оценяват акцията на такава, какъв им е кяра да купят и после да се върне на 2,00лв директно ще реализират загуба, а така ще може да се задържи евентуалната цена. Само разсъждавам и аз както много други.Може пък знаят че Никито има клиент за фонда и ще им купи обем защо да не му го продадат те на по-висока цена, като са го обрали на ниска. например обират от 1,8 до 2,6 и накрая му ги продават на 2,55 и той доволен и те. Много сюжети може да има. Малко ги знаят.
Коментар