If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Генерале, гледайки хоризонта от високия фар, как ви стои флагмана върху необятната морска шир !?
Преци,много труден въпрос.Нямам даже догадка кой дърпа конците.Въпроса е докъде искат да докарат цената.Много ми е любопитно дали в края на сесията ще надуят цената....
за да се натрупат нови оферти продава, за да има какво да се обира
Следователно идеята ти е, че се търси обем, а не цена.
Но тогава пък можеше и по-културно да се налива.
Остава обема с цена, но защо...Релевантно на поведението е неразпределена с увеличение, но не е баш типично така юнашки да се хвърлят на амбразурата. Другото е неразпределената да поеме по пътя си. Което пак не е особено типично за групата.
Нямам никакви препоръки!
Аз като невеж да питам - подобно на оняденшния обир до 2.17 и след минута слага на 2.14, та - като се е натегнала пружината и ката дена има ластици, при това почти юнашки - е що аджеба обират до 2.34 и ти сурваш до 2.28...Като май е ясна работата.
Нямам никакви препоръки!
за да се натрупат нови оферти продава, за да има какво да се обира
Аз като невеж да питам - подобно на оняденшния обир до 2.17 и след минута слага на 2.14, та - като се е натегнала пружината и ката дена има ластици, при това почти юнашки - е що аджеба обират до 2.34 и ти сурваш до 2.28...Като май е ясна работата.
Нямам никакви препоръки!
Нямам никакви препоръки!
Коментар