If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И на мен ми се струва, че си има цел това пробуждане. Дали е покрай Франкфурт, дали друго - ще видим, все пак трайно да закрепи нагоре.
А намалението на ФФ все пак е 2.67 %.
Като цяло засега сме в пожелателното мислене.
И къв е проблема с намалението на ФФ...?
Чудесна новина...Нали искахме Мажо да подкрепи акцията..? Подкрепи я и то здраво..Браво !
пп Сега ще чака да дойдат некакви големи и ще си подкрепи сметката ...( Да го ожалим... )
Събират се така и повече бройки и се увеличават кифтаците.
2ка е добро начало, но същественото все пак е не просто да я задържи, а и да я подмине. Цяла година в батака има да се наваксва.
Като гледам дойде обедната почивка.
Да, цялата година беше мъка, а другите направиха по 50 до 100%.Сега е наш ред.Интересно ми е сега, когато Софарма е вързана за 4,27ллв. дали някои от тях ще дойдат и при нас да участват в играта? Отиваме към голяма игра и то с цифри. Новите правила на БФБ разширяват спреда, а от там и процентното изменение на цената на акцията. След 2лв. може да видим и двуцифрени ръстове!
От 2лв. нагоре е през една стотинка, Т.е. ще мърда цената с повече %.
Събират се така и повече бройки и се увеличават кифтаците.
2ка е добро начало, но същественото все пак е не просто да я задържи, а и да я подмине. Цяла година в батака има да се наваксва.
Като гледам дойде обедната почивка.
Хайде честити 2 лв. Историята показва, че е по-трудно да се запазят, отколкото да се достигнат, но да стискаме палци.
С тези яки поръчки купува не разрешават цената да слиза надолу. Всеки ден затваряме на +. Големи продавачи няма и "БАТКО" прави каквото си иска, НО ТОВА Е ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ. А пък сега ни гонят и продалите преди нова година.
Коментар