Хайде честити 2 лв. Историята показва, че е по-трудно да се запазят, отколкото да се достигнат, но да стискаме палци.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
не мисля, че е така. те и сега си ги возят достатъчно.... при това не в биснес класа.
миналата и по-миналата година почти всяка седмица се засичах с Лилянки и компания в бгеър, НО те седяха чинно в иконом. класа
добермана Веско и телохранител предпочитат Луфтханза(също иконом. класа), както се отчете многократно през годината.
освен ако Тиквата е наредил отново хайвер и шампанско, но за бгеър, а не за правителствения отряд
но каквото стане... важното е здрави и с пълни сметки!
Но цялото войнство да извозят пак няма да окаже мисля съществен резултат на групата. Най-много да платят пак нещо на НАП и Летище София.
Кой е Веско добермана?
За двойката - забелязва се късно следобяд едно раздвижване.
Без препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеТака като гледам двойката, трудно ще я докоснем днес, малко сутрешен ентусиазъм и това е!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕ как, ще возят повече чиновници.
Би било добре днес да мине 2ри номер е трамвая, но да видим.
Няма препоръки!
миналата и по-миналата година почти всяка седмица се засичах с Лилянки и компания в бгеър, НО те седяха чинно в иконом. класа
добермана Веско и телохранител предпочитат Луфтханза(също иконом. класа), както се отчете многократно през годината.
освен ако Тиквата е наредил отново хайвер и шампанско, но за бгеър, а не за правителствения отряд
но каквото стане... важното е здрави и с пълни сметки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение... А и тази година сме по-забележителни с европредседателството. Това мисля е и целта на "БАТКО" - да продава после скъпо на желаещите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
И на мен ми се струва, че си има цел това пробуждане. Дали е покрай Франкфурт, дали друго - ще видим, все пак трайно да закрепи нагоре.
А намалението на ФФ все пак е 2.67 %.
Като цяло засега сме в пожелателното мислене.Last edited by radon222a; 05.01.2018, 00:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеАко и Н.Василев се включи след 10.01.2018г. ще върви нагоре. Кеширалите се таят от ляво с айсберги, но .......главният играч не пуска цената надолу изкупува мощно нагоре.Така обра евтино много акции.
В тази история има ЦЕЛ.Моята мисъл е, че при по-голяма цена има голям постоянен оборот и всички са щастливи ( е....кеширалите се хапят отзад, но....не може всички да са добре ). А и тази година сме по-забележителни с европредседателството. Това мисля е и целта на "БАТКО" - да продава после скъпо на желаещите.
Не препоръчвам нищо.Успех.
Само да добавя:
free float
03.01.2018 21.08
01.12.2017 23.75
Представете си намаление само за един месец с повече от 10%.
Какво мислите? Каква цена е целта на "БАТКО"?
А намалението на ФФ все пак е 2.67 %.
Като цяло засега сме в пожелателното мислене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГолеми песимисти сте, аз се надявам на 3 лева още за Q1
*Не е препоръка, имам акции.
В тази история има ЦЕЛ.Моята мисъл е, че при по-голяма цена има голям постоянен оборот и всички са щастливи ( е....кеширалите се хапят отзад, но....не може всички да са добре ). А и тази година сме по-забележителни с европредседателството. Това мисля е и целта на "БАТКО" - да продава после скъпо на желаещите.
Не препоръчвам нищо.Успех.
Само да добавя:
free float
03.01.2018 21.08
01.12.2017 23.75
Представете си намаление само за един месец с повече от .....
Какво мислите? Каква цена е целта на "БАТКО"?Last edited by radon222a; 04.01.2018, 23:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Тук комбинацията от дивидент и капиталова е прекраснаШамарите са големи за мИчетата
Last edited by спекуланта; 04.01.2018, 20:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Колега, това не е дивидентна/АДСИЦ акция, че да я смяташ през див. доходност.. Те изобщо не даваха дивидент на времето, а бяха 18 леваШамарите са големи за мИчетата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
по-добре ще е да се реализира една по-солидна капиталова печалба, отколкото да се робува на дивидент и застой
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Има още над шест месеца, всичко е възможно ... но вече нямат задължения към прив. акции, така че ако запазят див. си политика от миналата година, печалбата до момента и добро желание нищо чудно да видим и 0,10лв дивидент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ аз мисля, че дивидента пак ще е 6-7ст., ако не дадат ще е голяма излагация..
Коментар
Коментар