Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
И на мен ми се струва, че си има цел това пробуждане. Дали е покрай Франкфурт, дали друго - ще видим, все пак трайно да закрепи нагоре.
А намалението на ФФ все пак е 2.67 %.
Като цяло засега сме в пожелателното мислене.
Чудесна новина...Нали искахме Мажо да подкрепи акцията..? Подкрепи я и то здраво..Браво !
пп Сега ще чака да дойдат некакви големи и ще си подкрепи сметката ...( Да го ожалим...)
Така се прави профит ..!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Събират се така и повече бройки и се увеличават кифтаците.
2ка е добро начало, но същественото все пак е не просто да я задържи, а и да я подмине. Цяла година в батака има да се наваксва.
Като гледам дойде обедната почивка.Last edited by radon222a; 05.01.2018, 14:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеАбе да попитам-къде са Монти и Ташунко,големите разбирачи?Не ги виждам нещо, дали защото са ми в игнора?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеОт 2лв. нагоре е през една стотинка, Т.е. ще мърда цената с повече %.
2ка е добро начало, но същественото все пак е не просто да я задържи, а и да я подмине. Цяла година в батака има да се наваксва.
Като гледам дойде обедната почивка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеХайде честити 2 лв. Историята показва, че е по-трудно да се запазят, отколкото да се достигнат, но да стискаме палци.А пък сега ни гонят и продалите преди нова година.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
не мисля, че е така. те и сега си ги возят достатъчно.... при това не в биснес класа.
миналата и по-миналата година почти всяка седмица се засичах с Лилянки и компания в бгеър, НО те седяха чинно в иконом. класа
добермана Веско и телохранител предпочитат Луфтханза(също иконом. класа), както се отчете многократно през годината.
освен ако Тиквата е наредил отново хайвер и шампанско, но за бгеър, а не за правителствения отряд
но каквото стане... важното е здрави и с пълни сметки!
Но цялото войнство да извозят пак няма да окаже мисля съществен резултат на групата. Най-много да платят пак нещо на НАП и Летище София.
Кой е Веско добермана?
За двойката - забелязва се късно следобяд едно раздвижване.
Без препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеТака като гледам двойката, трудно ще я докоснем днес, малко сутрешен ентусиазъм и това е!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕ как, ще возят повече чиновници.
Би било добре днес да мине 2ри номер е трамвая, но да видим.
Няма препоръки!
миналата и по-миналата година почти всяка седмица се засичах с Лилянки и компания в бгеър, НО те седяха чинно в иконом. класа
добермана Веско и телохранител предпочитат Луфтханза(също иконом. класа), както се отчете многократно през годината.
освен ако Тиквата е наредил отново хайвер и шампанско, но за бгеър, а не за правителствения отряд
но каквото стане... важното е здрави и с пълни сметки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение... А и тази година сме по-забележителни с европредседателството. Това мисля е и целта на "БАТКО" - да продава после скъпо на желаещите....
Коментар
Коментар