IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това движение на пазарът ни най-малко не ме учудва - вижда зайчето, че ако продаде бръже, ще вземе 5% печалбица, за две седмици и с трепереща лапичка блъска копченцето "селл", и хич и не минава през мъничкото му мозъче, че ако държи и си свирка, ще направи 500% печалба... нали му трепери сърчицето боязливо, че може и да изгуби...

Както казвам - заешки работи... това - БФБ - ного забавно...
    Императоре за заяка е ясно ...взел 10 % и отишъл да живее ама ти кажи за щрауса който втора година си е заврял главата в пясъка и пита още колко да стои .... в пясъка .... какво ще кажеш по въпроса....
    П.П. в отделни периоди от време и аз съм му правил компания....

Коментар

• Какво толкова страшно става бе другари?Съвсем са си нормални нещата.Сега ще се кротнат индексите за малко и после пак нагоре.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Това движение на пазарът ни най-малко не ме учудва - вижда зайчето, че ако продаде бръже, ще вземе 5% печалбица, за две седмици и с трепереща лапичка блъска копченцето "селл", и хич и не минава през мъничкото му мозъче, че ако държи и си свирка, ще направи 500% печалба... нали му трепери сърчицето боязливо, че може и да изгуби...

Както казвам - заешки работи... това - БФБ - ного забавно... :-)
        Имп,

2007 като беше направил 500%, защо не селл-на? Каква е логиката да правиш тези проценти без да кешираш, ърм?

В смисъл хубава стратегия имаш, само не вдявам каква е ползата на упражнението ако не си събереш парите от масата чат-пат, освен безпределна алчност :-)
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Нормално е след две силни сесии с добри обороти да има краткосрочни инвеститори, които искат да кешират и респективно да върне малко СОФИКС. Още повече че подобно е поведението отвъд океана, но това е временна корекция.

Не е препоръка!
          Be sure the sun is coming soon or late!
          So invest, don't spend...

Коментар

• Това движение на пазарът ни най-малко не ме учудва - вижда зайчето, че ако продаде бръже, ще вземе 5% печалбица, за две седмици и с трепереща лапичка блъска копченцето "селл", и хич и не минава през мъничкото му мозъче, че ако държи и си свирка, ще направи 500% печалба... нали му трепери сърчицето боязливо, че може и да изгуби...

Както казвам - заешки работи... това - БФБ - ного забавно... :-)
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Обръщалка ще има днес обръщалкаааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                Ще си пишем на 31ви по въпроса
                Няма проблем, пишем си всеки ден, уважавам мнението ти. За да се стигне до желаниете нива, трябва първо да се тества дали може надолу. За това посочих, че сочи натам за момента. Трябва да се установи дали е стабилно. И после в края на месеца ще си говорим дали ще пробваме да не пишем числото 9 отпред.
                Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Europe

INDEX VALUE CHANGE %CHANGE TIME
                  BLOOMBERG EUROPEAN 500 158.67 -0.75 -0.47% 03:35
                  BLOOMBERG LIQUID MiFID 1,376.72 -11.03 -0.79% 03:37
                  DJ EURO STOXX 50 ? Pr 2,634.75 -16.19 -0.61% 03:22
                  DJ STOXX 50 ? PR 2,295.47 -20.22 -0.87% 03:23
                  DJ EURO STOXX ? Pr 243.93 -1.32 -0.54% 03:23
                  DJ STOXX 600 ? Pr 224.73 -1.62 -0.72% 03:22
                  DJ STOXX EU ENLARGED 15 1,967.19 -25.41 -1.28% 03:23
                  DJ STOXX EU ENLARGED TMI 183.96 -2.83 -1.52% 03:23
                  FTSE EUROTOP 100 INDEX 1,979.36 -15.67 -0.79% 03:22
                  FTSEUROFIRST 300 INDEX 925.44 -6.78 -0.73% 03:23
                  MSCI EURO 780.14 -3.08 -0.39% 03:37
                  MSCI PAN-EURO 758.67 -4.30 -0.56% 03:37
                  S&P EUROPE 350 INDEX 931.20 -4.98 -0.53% 03:38
                  S&P EURO INDEX 1,045.04 -4.28 -0.41% 03:38
                  BLOOMBERG EUR NEW MKT 50 226.45 -0.45 -0.20% 03:38
                  EURONEXT TOP 100 INDEX 591.78 -2.84 -0.48% 03:22
                  EURONEXT TOP 150 INDEX 1,183.49 -7.64 -0.64% 03:22
                  FTSEurofirst 80 Index 3,339.11 -19.14 -0.57% 03:22
                  FTSEurofirst 100 Index 2,959.79 -24.53 -0.82% 03:23
                  NEW EUROPE BLUE CHIP IX 1,036.20 -15.11 -1.44%

Коментар

• Днеска е много слаба обороцията на скъсяващите. Набюдавам видимо изчакване.

- Искам и аз да продам, и аз да продам. - каза мишката.

А мечката се прибра в бърлогата и преди да се гушне на сянка каза:
                    - Ти пък за къде си се разбързала и твоя гъз ли искаш рогатите да съдерат!?

Коментар

• Ще си пишем на 31ви по въпроса

Коментар

Първоначално изпратено от zhoro
                        Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                        Днес или утре добър ден за пазар от гледна точка на идващата нова седмица?
                        Дау накъде ^ ли ще е днес гледайки графиката се питам... ?
                        8800 сочи, но да изчакаме доклада за петролните запаси, може да изиграе лоша шега.
                        да няма някакъв проблем с изписването на 8800 ... 9 например липсва
                        не, въобще даже. ето виж 999999999999

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro
                          Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                          8800 сочи, но да изчакаме доклада за петролните запаси, може да изиграе лоша шега.
                          да няма някакъв проблем с изписването на 8800 ... 9 например липсва

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro

Коментар

• Днес или утре добър ден за пазар от гледна точка на идващата нова седмица?

Коментар

X