IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki
    Първоначално изпратено от Майната
    Първоначално изпратено от ivo111
    Ей тоя пусти страх
    Все си мисля че някои ) от продалите сутринта ) следобед ще гледат накриво )
    А тези,които са продали вчера,как мислиш,дали днес гледат накриво?
    мисля си че и те след време ) ще гледат като теб когато ми продаде Хима на 1.36 ) и почна да спамиш в темата )
    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
      Ей тоя пусти страх
      А тези,които са продали вчера,как мислиш,дали днес гледат накриво?

Коментар

Ей тоя пусти страх
        Абе да честитим на продалите вчера.
        За днес вече е малко късно май, но за утре не се знай.

Коментар

Ей тоя пусти страх
          1x

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111
            Ей тоя пусти страх
            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Ей тоя пусти страх

Коментар

• UUUP SOFIX 3000

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                  Първоначално изпратено от joda
                  ...Мече, мисля си дали ще видим скоро нащу бфб да стане малко по-нормално...да има къси, интрадей и др такиви прости нещица...

пп ...не знам какво разбираш под това "консервативен"...фчера друсах малко грушата,

Който поради разсеяност е пропуснал да се възползва от друсането на крушата,след вчерашната кур-релация днес ще му бъде обрулена сливата.
                  Да не ги закачате обратно крушите с тиксо по клоните на сливата примерно...чче ще ви се сцепи кайсията

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                    Мечът свети тъмнозелено.Джедаите се завръщат.
                    Вече няма апокалиптоси. Всички се изпокриха в кучи гъз.
                    Силата е с нас сине.Но няма да ги изтребваме всичките наведнъж.Ще ги караме един по един.

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                      ...Мече, мисля си дали ще видим скоро нащу бфб да стане малко по-нормално...да има къси, интрадей и др такиви прости нещица...

пп ...не знам какво разбираш под това "консервативен"...фчера друсах малко грушата,

Който поради разсеяност е пропуснал да се възползва от друсането на крушата,след вчерашната кур-релация днес ще му бъде обрулена сливата.

Коментар

• Първоначално изпратено от gunderman
                        A-a-a-a ......туп[/code]
                        [/quote]това е горе -долу добре ,да нее само туп аааааааааааа

Коментар

• A-a-a-a ......туп[/code][/quote]

Коментар

• добро утро-някакви прогнозиза днес

Коментар

• Мечът свети тъмнозелено.Джедаите се завръщат.
                              Вече няма апокалиптоси. Всички се изпокриха в кучи гъз.

Коментар

• ...Мече, мисля си дали ще видим скоро нащу бфб да стане малко по-нормално...да има къси, интрадей и др такиви прости нещица...

自由西藏

Коментар

Working...
                                X