IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• joda ти как ги виждаш нещата като не /страничен/ наблюдател...... или още си консервативен.....за борсата става въпрос

...не те знам като репар(не че е лошо), за това се учудих

Коментар

• ...не те знам като репар(не че е лошо), за това се учудих
      Първоначално изпратено от meche_cveti93
      ...репираш ли Мече ,ил за друг говор...
      joda ако репирах щях да се потопя още март , април ..... 2008 г.Ще имам свеж ресурс от дивиденти втората полувина на септември ... а и сега имам ....
      自由西藏

Коментар

• Признавам си - и на мен!
        Атила спада сега може да не е голям защото когато пазара е нагоре се акумулира кеш в участниците за продължително време..... но може да има някое изсипване и доста позиции които не са мръднали за попълване.... в близките седмици не очаквам резки скокове.....
        Фармата я сгреших и я продадох с 40 % по евтино ..... от максимума. Мислех ,че след първото качване няма да реагира ....много. Другите са жуст....

Коментар

• ...репираш ли Мече ,ил за друг говор...
          joda ако репирах щях да се потопя още март , април ..... 2008 г.Ще имам свеж ресурс от дивиденти втората полувина на септември ... а и сега имам ....
          мече93, нали виждаш какво става от сума ти време - никой на никого не вярва ... колегите и на 5-10% ....
          be_google и аз и аз и на повече проценти ...... останаха само дългосрочните акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
            Днес им беше ден за репосване и ходене по банки, от утре пак атака на индексите, .....
            Нищо интересно не виждам на тихия фронт, малко Газ, малко Петър и това е ?!

Коментар

Като гледам каква тишина цари в тази тема и американските пазари.... няма нужда да питам за утре дали ще има кеш и купувачи. Продължаваме да се надлъгваме ама по надолу от днес ...май !
              Хахахахаха!

Мечока-цветарка, много ти се иска, нали!

Признавам си - и на мен!

Айде да си кажа и защо! Защото вчера разпродадох доста от потрфейла си - повечето прив. на Хима; Патката (почти всички), Моста, Зърнените, Каолина....... Някои пък си ги увеличих значително - ЦКБ, Борда... Трети не съм ги бутал въобще - Софармата например...
              Като мен са действали мнозина... Рисково, предвид силата на движението, но... Би-гуглето може да е прав за "слабия ангел"... :P
              Искам си ги обратно!

Ти какво очакваш?? Да стоим тука и да бием с тъпана, че след пробива на 387 вече категорично сме във вълна 3 на БИЧИ цикъл... А тази вълна е най-силната от импулсното движение... таргета и е височко горе!

Айде със здраве! И умната! Пък дано изкараш за повечко подаръци за детето!

П.С. И не е препоръка за инвестиции! да не се обърка някоя мечка да стане бик!

Коментар

• ...репираш ли Мече ,ил за друг говор...
                Първоначално изпратено от meche_cveti93
                Днес им беше ден за репосване и ходене по банки, от утре пак атака на индексите, .....
                自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                  макар като цяло да стискам.
                  :-)
                  ...като кадънско дупе!
                  自由西藏

Коментар

Като гледам каква тишина цари в тази тема и американските пазари.... няма нужда да питам за утре дали ще има кеш и купувачи. Продължаваме да се надлъгваме ама по надолу от днес ...май !
                    мече93, нали виждаш какво става от сума ти време - никой на никого не вярва ... колегите и на 5-10% печалба им е слаб ангела и прибират печалбите, то и аз имам такива позиции, макар като цяло да стискам.
                    има наченки за растеж, но и факторите го спират, за да е по-плавен, и да не се създава усещането за набалончване... това е по-добре, според мен :-)

иначе самата КСЕТРА позволява растеж в широки граници, а не като преди 30% на сесия (или 50%) !!!

успех от мен :-)

Коментар

• Днес им беше ден за репосване и ходене по банки, от утре пак атака на индексите, .....

Коментар

Днес им беше ден за репосване и ходене по банки, от утре пак атака на индексите, иначе ще стане още по-трудно да удържим временния възход.
                        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Като гледам каква тишина цари в тази тема и американските пазари.... няма нужда да питам за утре дали ще има кеш и купувачи. Продължаваме да се надлъгваме ама по надолу от днес ...май !

Коментар

• Подобрение и във външната търговия :-) :-) :-) Догодина ще сме и на плюс!
                            News.dir.bg - 11 Август 2009

Дефицитът във външната търговия през юни достигна най-ниско ниво за цялата година. По цени на вноса и на износа FOB, то е в размер на 654 млн. лв. по предварителни данни на НСИ. Предишния юли то беше 1 780.6 млн. лв. и бе най-високата месечна стойност за първото полугодие. Това е пореден оптимичестичен сигнал, след като вчера НСИ отчете месечен ръст от близо 7% в промишлеността.
                            Външнотърговският стокообмен на Република България за периода януари - юни 2009 г. по предварителна оценка възлиза на 26,6 млрд. лева по текущи цени. В сравнение с предходната година намалението е с 33,4%. През първото полугодие са изнесени стоки за 10,6 млрд. лв. и спрямо съответният период на 2008 г. износът е намалял с 30,3 %. Внесени са стоки (по цени CIF) за 16 млрд. лв., или с 35,3 % по- малко от предходната година. Тенденцията вносът да е по-голям от износа се запазва. Стойността на внесените стоки е с 51,7 % по-голяма от стойността на изнесените, но намалението на стойностните обеми спрямо предходната година при вноса са по-значими. Външнотърговското салдо (износ FOB - внос CIF) е отрицателно и възлиза на 5,5 млрд. лв., което е с 4,1 млрд. лева по-малко от салдото за първото полугодие на 2008 година поради намаления износ и внос на стоки. По цени FOB/ FOB (след елиминиране на разходите за транспорт и застраховки при внос на стоки) отрицателното салдо за първото полугодие на 2009 г. възлиза на 4,7 млрд. лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от x_etra
                              Първоначално изпратено от Майната
                              Първоначално изпратено от x_etra
                              Първоначално изпратено от Майната
                              Това май ) бе днешната корекция ) при качественото хайде пак ) да еректираме )
                              Колкото и да еректираме, мнооооого трудно ще стигнем твоята средна цена, колега...

Да не забравя да кажа, че пак съм мечка, от съвсем скоро
                              Напротив точно съм около средните си цени ) ама така добре съм зареден )
                              Нали имам сума ти приятели, дето са се набутали яко от преди две години и още не са продали.

Само чакате да се вдига пазара, вместо да правите пари от движенията...
                              подбирай си приятелите по внимателно

Коментар

• да май днес играха и фондовете....
                                продаваха май пове4е като 4е ли

Коментар

Working...
                                X