Първоначално изпратено от meche_cveti93
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
-
Първоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от Bond009НОРМАЛНО Е СЛЕД РАЛИТО ДА СЕ ПРИБЕРАТ МАЛКО ПЕЧАЛБИ
:-)
п.с. Щото аз мисля, че тази графика показва слабост в хайвана (нямам акции)!
Второ там вчера някой е скъсил от 90 на 85, а днес е 100 и ръстът продължава.
Аз бих почакал малко да видя как ще се развие фигурата...
Мислех, че си уана-та, той също беше доста активен и пишеше с подобен апокрифен стил ...BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от Bond009НОРМАЛНО Е СЛЕД РАЛИТО ДА СЕ ПРИБЕРАТ МАЛКО ПЕЧАЛБИ
п.с. Щото аз мисля, че тази графика показва слабост в хайвана (нямам акции)!
Второ там вчера някой е скъсил от 90 на 85, а днес е 100 и ръстът продължава.Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от Bond009НОРМАЛНО Е СЛЕД РАЛИТО ДА СЕ ПРИБЕРАТ МАЛКО ПЕЧАЛБИ
п.с. Щото аз мисля, че тази графика показва слабост в хайвана (нямам акции)!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009НОРМАЛНО Е СЛЕД РАЛИТО ДА СЕ ПРИБЕРАТ МАЛКО ПЕЧАЛБИМненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RapanaПървоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от RapanaПървоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от ETFs onlyДобро утро!
Интересно, но въпреки негативните сесии в САЩ и силния ръст през последните 2 дена у нас днес поглеждаме пак нагоре....
Може да се притесняваш само от страха, че трето тримесечие няма да толкова добър и да потвърди ръста. Тогава може да има малко надолу, но потвърди ли, хората никой няма да чакат да пише и да им подсказва.Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramАко ПК не го бяха подгонили съдия изпълнителите щеше да ни нареди какви сме празноглавци, че се занимаваме с БФБ. Пешката може много да ме дразнеше, но взе да ми липсва. Факи,Гаки и тн са в калси под него и не са интересни.
в мометна съм 80% позиция 20% кеш и съм си седнал на ръцете = нито селл нито бай.
как сте вие?
успехМненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от RapanaПървоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от ETFs onlyДобро утро!
Интересно, но въпреки негативните сесии в САЩ и силния ръст през последните 2 дена у нас днес поглеждаме пак нагоре....
Може да се притесняваш само от страха, че трето тримесечие няма да толкова добър и да потвърди ръста. Тогава може да има малко надолу, но потвърди ли, хората никой няма да чакат да пише и да им подсказва.
Коментар
-
Ако ПК не го бяха подгонили съдия изпълнителите щеше да ни нареди какви сме празноглавци, че се занимаваме с БФБ. Пешката може много да ме дразнеше, но взе да ми липсва. Факи,Гаки и тн са в калси под него и не са интересни.
в мометна съм 80% позиция 20% кеш и съм си седнал на ръцете = нито селл нито бай.
как сте вие?
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от RapanaПървоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от ETFs onlyДобро утро!
Може да се притесняваш само от страха, че трето тримесечие няма да толкова добър и да потвърди ръста. Тогава може да има малко надолу, но потвърди ли, хората никой няма да чакат да пише и да им подсказва.Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
Коментар