IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
    psycoholic това wannarock ли е ...защото колегата ми се струва краен оптимист от зората на ЪПА ..... и оттук нататък мед и рози.
    wannarock, кажи какво искаш да кажеш с графиката! Интересно ще е!
    Нито съм wannarock, нито съм оптимист. И двамата сте в грешка, гледам много реално на нещата, много здраво съм стъпил на земята. Ако коментарите са ми положителни това е защото коментираме положителни данни и трендове, утре ще коментираме отрицателни. Преди 2 седмици ме наричака апокалиптик и песимист от известната група. Аз гледам на нещата от гледна точка момента - реална позиция имам.
    Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro
      Първоначално изпратено от psycoholic
      Първоначално изпратено от zhoro
      Първоначално изпратено от Bond009
      НОРМАЛНО Е СЛЕД РАЛИТО ДА СЕ ПРИБЕРАТ МАЛКО ПЕЧАЛБИ
      Прибират тези, които мислят, че това е края. Пускам повод за размисъл: http://www.investor.bg/?cat=10&cid=30 . Там нямам акции, но графиката е показателна за това, което искам да кажа.
      :-)

п.с. Щото аз мисля, че тази графика показва слабост в хайвана (нямам акции)!
      Първо защо wannarock? той не е ли почивка?

Второ там вчера някой е скъсил от 90 на 85, а днес е 100 и ръстът продължава.
      Аз бих почакал малко да видя как ще се развие фигурата...
      Мислех, че си уана-та, той също беше доста активен и пишеше с подобен апокрифен стил ...
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• psycoholic това wannarock ли е ...защото колегата ми се струва краен оптимист от зората на ЪПА ..... и оттук нататък мед и рози.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
          Прибират тези, които мислят, че това е края. Пускам повод за размисъл: http://www.investor.bg/?cat=10&cid=30 . Там нямам акции, но графиката е показателна за това, което искам да кажа.

Първо защо wannarock? той не е ли почивка?

Второ там вчера някой е скъсил от 90 на 85, а днес е 100 и ръстът продължава.

Коментар

BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009

Коментар

• НОРМАЛНО Е СЛЕД РАЛИТО ДА СЕ ПРИБЕРАТ МАЛКО ПЕЧАЛБИ

Коментар

• Апокалиптосите ще бъдат ритуално изнасилени.

Не че казвам нещо ново де.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana
                    Първоначално изпратено от Rapana
                    Първоначално изпратено от ETFs only
                    Добро утро!

Интересно, но въпреки негативните сесии в САЩ и силния ръст през последните 2 дена у нас днес поглеждаме пак нагоре....
                    Почакай само още половин час - безотговорните да си разпродадат пакетченцата и ще видим истинската посока.
                    За кой ли път си прав. Ама то като се замислиш си е и нормално. Има си голям брой играчи които не търсят да покоряват планини. Хората си правят за два дни 10% и бягат. Като видят че предния ден САЩ и Япония са ъп, купуват веднага и логично че и в БГ като настройката е кризата свърши да има ъп. Друг е въпроса дали хората не се подлъгват по трядиционно силните за всички икономики летни месеци и на есен да се окаже че кризата не била свършила и пак да видим 250 ама знае ли се............
                    Няма нищо традиционно силно в август месец. Това, че имаме подобрядащисе статистически данни е първият добър сигнал от много време, добавяме няколко добри отчети, както и очаквания и за черешка на сладоледа слагаме обороти на борсата посред лято.

Може да се притесняваш само от страха, че трето тримесечие няма да толкова добър и да потвърди ръста. Тогава може да има малко надолу, но потвърди ли, хората никой няма да чакат да пише и да им подсказва.
                    Абе лятото е добро за икономиките на държави със водещ сектор туризма и недвижимите имоти. Отварят се работни места, идват чужденци, оглеждат, взимат решения. Иначе и аз си мисля че тия дето инвестират (от нашия ранг) на борсата все още сме запазили голяма част от основните си доходи и по скоро ни е страх....
                    Като каза туризъм преди две вечери казаха по телевизията как в София нямало туристи. Незнам каква е тази глупост, вчера като излизах се разхождаха само някакви интересни чуждоземци с ранички, карти на София и пътеводители на които пишеше Bulgaria - опитваха се да разберат какво ли пише на някой от инстуционалните ни сгради, на които пише на кирилица само.

Коментар

• Апокалиптосите да тичат за вазелин.
                      Препоръка е.
                      Нали вече всички знаете, кой е филма.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                        Ако ПК не го бяха подгонили съдия изпълнителите щеше да ни нареди какви сме празноглавци, че се занимаваме с БФБ. Пешката може много да ме дразнеше, но взе да ми липсва. Факи,Гаки и тн са в калси под него и не са интересни.

в мометна съм 80% позиция 20% кеш и съм си седнал на ръцете = нито селл нито бай.

как сте вие?

успех
                        Аз съм наредил 30% на +10% от цената на отваряне за да дам повод на размисъл на тези, които държат днес да излязнат и да стимулирам стабилизиране, не мисля че е нужно да ходим с много големи маржове, има желаещи да продадат. И нищо не правя, то е ясно като пиша във форума - не търгувам. Ям пуканки както обичам да казвам. Не ме е страх от корекции, изпълних си прогнозата за ръст два пъти и не бързам да отигравам, защото все още не са излезнали новините, които очаквам. Чакам

Коментар

Първоначално изпратено от Rapana
                          Добро утро!

Интересно, но въпреки негативните сесии в САЩ и силния ръст през последните 2 дена у нас днес поглеждаме пак нагоре....
                          Почакай само още половин час - безотговорните да си разпродадат пакетченцата и ще видим истинската посока.
                          За кой ли път си прав. Ама то като се замислиш си е и нормално. Има си голям брой играчи които не търсят да покоряват планини. Хората си правят за два дни 10% и бягат. Като видят че предния ден САЩ и Япония са ъп, купуват веднага и логично че и в БГ като настройката е кризата свърши да има ъп. Друг е въпроса дали хората не се подлъгват по трядиционно силните за всички икономики летни месеци и на есен да се окаже че кризата не била свършила и пак да видим 250 ама знае ли се............
                          Няма нищо традиционно силно в август месец. Това, че имаме подобрядащисе статистически данни е първият добър сигнал от много време, добавяме няколко добри отчети, както и очаквания и за черешка на сладоледа слагаме обороти на борсата посред лято.

Може да се притесняваш само от страха, че трето тримесечие няма да толкова добър и да потвърди ръста. Тогава може да има малко надолу, но потвърди ли, хората никой няма да чакат да пише и да им подсказва.
                          Абе лятото е добро за икономиките на държави със водещ сектор туризма и недвижимите имоти. Отварят се работни места, идват чужденци, оглеждат, взимат решения. Иначе и аз си мисля че тия дето инвестират (от нашия ранг) на борсата все още сме запазили голяма част от основните си доходи и по скоро ни е страх....

Коментар

• Ако ПК не го бяха подгонили съдия изпълнителите щеше да ни нареди какви сме празноглавци, че се занимаваме с БФБ. Пешката може много да ме дразнеше, но взе да ми липсва. Факи,Гаки и тн са в калси под него и не са интересни.

в мометна съм 80% позиция 20% кеш и съм си седнал на ръцете = нито селл нито бай.

как сте вие?

успех
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                              Рапански,

Излезе ли от позиции или само на мен така ми се струва.
                              успех
                              Още не но съм намалил портфейла на около 20% от максимума преди кризата

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana
                                Добро утро!

Коментар

Working...
                                X