Колега ако искаш реализирай това ти Аз досега писах още до предаването Насреща с Л.Кулезич,до Меглена Кунева и до Сергей Станишев Трябва да бъдем повече Пишете и Вие.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM)
Collapse
X
-
Кремиковци
Колеги, може би трябва официално до прес службата на премиера, а може би и до главния прокурор? Но трябва да е по-официална институцията! Иначе е много добро решение! Има ли някой лични връзки с медиите?Last edited by Olia Popova; 11.10.2011, 12:47.
Коментар
� -
Днес изпратих следното съобщение на стената на премиера във Facebook
Г-н Борисов вече 3месеца се бави в процесуални и юридически уловки изплащането на дължимите работни заплати на работниците от Кремиковци.Делото замръзна на последна инстанция Висш Апелативен Съд откъдето категорично се отказва информация за датата на разглеждане на обжалванията. Моля за Вашето съдействие работниците на Кремиковци да получат честно изработените си пари без повече юридическо протакане.
Жалба с подобен текст подадоx и до омбудсмана. Трябва вече да направим нещо конкретно.Ако се сетите някъде в публичното пространство пишете и вие за да ни обърнат внимание нямаме какво да губим.[img:7f09b0c201]http://i40.photobucket.com/albums/e233/neniva/Photoshop/Candy_sig-1.jpg[/img:7f09b0c
Коментар
� -
Забравих да допълня-преведените след 14.11 2011 ще бъдат само доплащанията към взетите вече щатове, или проценти от тях. Хората чакащи пари от обезщетения, брутни заплати за пенсия, поради съкращения или неправомерно уволнение-ще чакат до първо кокиче, най-вероятно след средата на февруари! Така както са разделени сумите в прословутия сайт на Кремиковци, така и ще ги получим, във възходящ ред, а разни талибани и черни, моля да спрат да пишат, ШТОТО мноооо се дразня на правописни грешки от българи! Или не сте такива?
Ако има друго развитие на нещата, или непредвидени проблеми, пак ще пиша!
И не забравяйте, всичко друго е инсинуация!
Коментар
� -
heya Aladdin
Първоначално изпратено от Aladdin Разгледай мнениеГерб не е по различен от БСП даже излезнаха многократно по-зле от тях.
80 000 фирми са фалирали за 2 години от както Герб управлява а мотото на Борисов е НЯМА ПАРИ НЕ ДАВАМ ПАРИ НЯМА ПАРИ НЕ ДАВАМ ПАРИ.
Тотална безработица. Борисов хем не подкрепи по-никакъв начин Кремиковци хем се почуди как да направи така, че държавата да изпадне в колапс и хората да не могат и да се интегрират.
Костов е виновен за унищожението на Кремиковци, но Борисов е виновен за липсата на алтернатива за хората като изключим факта, че прати хората да садят картофи и да стават овчари.
Коментар
� -
Лош Материал.
Първоначално изпратено от quinine Разгледай мнениеЕ,тъй като изборите наближават,най-вероятно няколко хиляди (Кремиковски) гласа ще са против кандидата на ГЕРБ
80 000 фирми са фалирали за 2 години от както Герб управлява а мотото на Борисов е НЯМА ПАРИ НЕ ДАВАМ ПАРИ НЯМА ПАРИ НЕ ДАВАМ ПАРИ.
Тотална безработица. Борисов хем не подкрепи по-никакъв начин Кремиковци хем се почуди как да направи така, че държавата да изпадне в колапс и хората да не могат и да се интегрират.
Костов е виновен за унищожението на Кремиковци, но Борисов е виновен за липсата на алтернатива за хората като изключим факта, че прати хората да садят картофи и да стават овчари.Не е препоръка.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Aladdin Разгледай мнениеЕдна огромна сума пари седи в някоя банка дето не знам дали има и лихва по сметката дето са и 100% са на най-малката лихва а банката може да ги ползва за дълготрайно докато върви процедурата.
Аз ако съм собственик на банката вие тия пари скоро няма да ги видите и ще направя всичко възможно процедурата да се проточи за да останат парите в банката ми.
Какво направи Борисов като дойде на власт... Блокира една голяма сума пари в някоя банка от оборотните пари служещи за разплащане и така банката си боравеше с тях а за народа него кучета го яли.
Е сега не е по различно.
СЪЖАЛЯВАМ
А ти даваш ли си сметка, че парите може изобщо да ги няма........... и заради това въпросната банка да плаща на ляво и на дясно да се потулят нещата до второ пришествие.
Според мен някой има интерес от отлагане.............. но това изобщо не е хубаво, защото колкото повече се отлага нещо, толкова е по малка вероятноста изобщо да се случи.........
Като бях малък майка ми и баща ми, като не искаха да ми купят нещо го отлагаха във време и ми казваха "По натам."............. та така съм се научил, че нещо не се ли случи в някакъв определен срок, най вероятно няма да се случи никога. Особено когато този който го прави има интерес от това.Last edited by Xman1; 11.10.2011, 08:14.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от engenering Разгледай мнениеТи пък си много умен .
Коментар
� -
Една огромна сума пари седи в някоя банка дето не знам дали има и лихва по сметката дето са и 100% са на най-малката лихва а банката може да ги ползва за дълготрайно докато върви процедурата.
Аз ако съм собственик на банката вие тия пари скоро няма да ги видите и ще направя всичко възможно процедурата да се проточи за да останат парите в банката ми.
Какво направи Борисов като дойде на власт... Блокира една голяма сума пари в някоя банка от оборотните пари служещи за разплащане и така банката си боравеше с тях а за народа него кучета го яли.
Е сега не е по различно.
СЪЖАЛЯВАМНе е препоръка.
Коментар
� -
За не повече от 800 дни и ще ги имате.
Първоначално изпратено от ilisan Разгледай мнениеНякой определя дати за получаване на карти, друг вече може и да паразнува, но аз мисля, че е още много рано.
Днес в деловодството на АС ми казаха, че дело №1947 не е делото което всички ние чакаме с нетърпение, а е някакво по частичен иск. Освен това всички състави 1-6 са си направили отвод за гледане на делото. Най-накрая се оказа, че делото даже не е изпратено от СГС до АС и служителката ми каза - нека Ви кажат вх. № с който делото е дошло при нас. Бях шашнат и я попитах - как така няма дело при Вас - пък всички състави са си направили отвод .... Пълно мълчание и аз тръгнах към деловодството на СГС на горния етаж.
Там първо ми казаха, че аз нямам право да получа сведение, а трябвало да упълномощя ......спрях да я слушам, но тя сигурно ми е видяла измъчената физиономия и най-накрая ми каза, че имат определен срок в който да изпратят делото към следваща инстанция и който срок още не е изтекъл. То, казва тя, ще се разбере от медийте, спокойно... Аз мисля, че никой извън тази сграда /съдебната палата/ няма как да има информация. То така е направено, че никой да не може да разбере какво става.
Страшно ми се иска да затворя тази страница от живота си въпреки, че над 20 години
работих съвестно според възможностите в Кремиковци. Сега се гаврят с нас и ни държат в неизвестност....
Досега сте чакали 3 години значи можете да почакате и още 3Не е препоръка.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от engenering Разгледай мнениеДнес бях до комбината да си взема удостоверението за дължими суми .То е на две части ,първо щяла да се изплаща първата част ,а втората не се знаело кога .Питам ,а за първата знае ли се ,казаха ми че и за нея не се знае .Малкото Каназиревче още си е там ,даже нямаше 14:30 ,когато беше нарамило синята си раничка и с доволна кърмаческа физиономия се беше запътило да си ходи .
Коментар
�
Коментар