IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От извора

Както бях обещал, когато имам информация, ще ви пиша.
    Картите ще се раздават от 01.11.2011г.-парите ще бъдат преведени след 14 ноември.
    Нали знаете от къде ми е инфото, всичко друго е спекулации!

Коментар

• Отново за АС

http://dnes.dir.bg/news/sad-kremikovtzi-zaplati-9377271

Чудя се защо в тази статия като инстанция за обжалване е посочен Върховен административен съд??? Или поредния журналист просто е написал първия съд, за който се е сетил.

Коментар

• dobro za nas

Първоначално изпратено от maiky Разгледай мнение
        Извинете, какво е решението на СГС по дело 95/2007?
        Решението беше добро за нас,ама жалбите се гледат на две инстанции! Сега АС трябва да реши и сме готови!АС сайта днес до 11:00 нямаше нищо ново!

Коментар

• Първоначално изпратено от maci2410 Разгледай мнение
          Вчера писах, че дело 95/2007 е влязло в Апелативен съд под номер 1947/2011, но още не е насрочена дата за разглеждане. Ще бъде гледано от 6 състав, но още няма дата! Всеки който иска информация по делото / говоря за сериозните хора/ може да следи в интернет в сайта на Апелативен съд-София, кога ще бъде насрочено. Има календар за м. 10 - но нашето дело не е насрочено. Това е! Следете сайта на АС София. Всички други писания не мисля, че отговарят на истината! А за какви карти става дума, аз лично не знам, защото съм извън комбината от 2010г. Моята информация е от извора и от сайтовете на съответните институции!
          Извинете, какво е решението на СГС по дело 95/2007?

Коментар

• Незнам за вас но на мен ми идва да хвана някои от тези които ни бавят парите и да го увися на кран №3 във варото.

Коментар

• Мокри сънища.

Некои хора тук от многото чакане вече тотолно изтрещеха.

Празни карти пускат ли пускат пари от банкомата.
              Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
                Ти си човека , който дава най-точната информация ! Браво ! Другите или лъжат , или се бъзикат ! Тоя календар дето са го публикували за 10 месец не знам дали го актуализират и дали могат да вместят делото този месец или ще го насрочат за ноември ! ?
                Този 6 състав на Апелативния съд хем най-малко заседава, хем номерата са му още около 1000, кога ли ще стигнат до номер 1947? добре де ноември но коя година?????

Коментар

• Приятел не си прав! Вече модератора ни направи отстъпка и си пишем в свой сайт! И защо така ни се дразниш, явно нямаш да взимаш нищо! Защо изобщо не ни оставиш да си пишем и това е! Все пак това са нашите пари от нашият труд и безсъннни нощи! Дано новата седмица ни донесе положителни емоции! Много мина, малко остана - какъвто и да е изхода!
                  Доколкото виждам в сайта на АС за делата, номерата не вървят последователно, така, че това е без значение! А ти къде видя 1 000, или си гледал вече преминали дела. Делата са по 10/15 на ден ако не се лъжа. Гледайте търговси дела, които не са гледани, там е по дати/ 05 10 ; 07 10 и т.н./
                  Към Return
                  Аз не хвърлям боб или карти и да гадая, а проверявам и тогава давам гласност! Разбира се не съм компетентнна, но се уча в крачка. Сега е важно всички да се надяваме и да вярваме!
                  Last edited by maci2410; 07.10.2011, 22:22.

Коментар

• RE: АС

Този 6 състав на Апелативния съд хем най-малко заседава, хем номерата са му още около 1000, кога ли ще стигнат до номер 1947?

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
                      Ти си човека , който дава най-точната информация ! Браво ! Другите или лъжат , или се бъзикат ! Тоя календар дето са го публикували за 10 месец не знам дали го актуализират и дали могат да вместят делото този месец или ще го насрочат за ноември ! ?
                      Много загриженост,много съпричастност.
                      Не си бивш работник,какъв си бе завой?И какво правиш тук?
                      Нямаме нужда от твоите писания.Не разбра ли?Не съм единствения човек,който ти го пише,обаче ти си тъп,но упорит.
                      Ама моля те,разкарай се!

Коментар

• Вчера писах, че дело 95/2007 е влязло в Апелативен съд под номер 1947/2011, но още не е насрочена дата за разглеждане. Ще бъде гледано от 6 състав, но още няма дата! Всеки който иска информация по делото / говоря за сериозните хора/ може да следи в интернет в сайта на Апелативен съд-София, кога ще бъде насрочено. Има календар за м. 10 - но нашето дело не е насрочено. Това е! Следете сайта на АС София. Всички други писания не мисля, че отговарят на истината! А за какви карти става дума, аз лично не знам, защото съм извън комбината от 2010г. Моята информация е от извора и от сайтовете на съответните институции!
                        Last edited by maci2410; 07.10.2011, 20:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от taliban Разгледай мнение
                          Работещите в момента в комбината вече си получихме картите, а другите след 15 10

Към 16 часа днес,никой от работещите в комбината не е получил никаква карта от КТБ.Моля не лъжи хората!

Коментар

• Живо ме интересува , това 15 е събота , как така ще дадът картите на тези който не работят вече в комбината , ПИСНА МИ ОТ ЛЪЖИ ТУК .

Ако някой знае нещо което е верно да го пише , ако не просто да не пише врели не кипели

Коментар

• Първоначално изпратено от taliban Разгледай мнение
                              Картите са заредени със сумите от сметката за разпределение одобрена от съда.Ако не сте разбрали досега от тези суми се приспада ДОД
                              Хей,какво става?
                              Не виждам фойерверки!

Коментар

• Да ама Не

Първоначално изпратено от taliban Разгледай мнение
                                Работещите в момента в комбината вече си получихме картите, а другите след 15 10
                                На лъжата краката са къси.Такова нещо няма към днешна дата.Това , че имаш карта на КТБ не означава да е зхранена от "Разплащателната сметка". Я кажи кога ти я дадоха и само на теб ли???

Коментар

Working...
                                X