IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Човек това звучи гордо

Първоначално изпратено от ruash Разгледай мнение
    С какво те дразня? Ти дразниш брадърите Киро и Мето, дето са ни измислили Кирилицата, ама в нея има и буквичка Ъ, която явно ти У-бягва и след Щ не се слага Т , а МАЙНА се пише с Й-кратко!
    Не съм Цв. Банков, но съм човек, на човека, който е човек на Цв. Банков!!! Леле, ако и това го асимилирате-евала! И пускам достоверната информация единствено за хората от Доменно производство и приятели....
    Интересно какво е правил един такъв интелигентен и грамотен човек в Доменно производство.Сигурно си бил от лежачите, заради които стигнахме до това състояние.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ori Разгледай мнение
      Какви са тези глупости кадето пише, в кои саит на Кремиковци го пише че са разделени парите, и че за пенсиониране и т.н чак до първо кокиче,няма ли да спреш да дразниш и без това изстрадалия народ или това ти доставия удоволствие, ако можеш направи нещто добро ако ли не варви на маината си!!
      С какво те дразня? Ти дразниш брадърите Киро и Мето, дето са ни измислили Кирилицата, ама в нея има и буквичка Ъ, която явно ти У-бягва и след Щ не се слага Т , а МАЙНА се пише с Й-кратко!
      Не съм Цв. Банков, но съм човек, на човека, който е човек на Цв. Банков!!! Леле, ако и това го асимилирате-евала! И пускам достоверната информация единствено за хората от Доменно производство и приятели....

Коментар

• Всичко вече е в ръцете на Апелативния съд - цялата документация по делото е предадена.
        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Написах им едно доста дълго писмо с мобла да проверят нещата. Ако ми отговорят ще Ви уведомя веднага.
          Разбирасе няма да е лошо и други хора да им пишат. Така 100% ще обърнат внимание на проблема.

Коментар

• Първоначално изпратено от ;1059158522
            Може да се пише и до шоуто на Слави - той и без това си търси постоянно причина да нахрани правителството, както и до Господари на Ефира. Особенно те ако се захванат съм 100% сигурен, че ще ни намерят най-малкото достоверна информация, а и може да помогнат с по-бързото предвижване на делото.... Предполагам всички сте виждали, че като се намесят и хората започват да си вършат малко от малко работата......

Някой да напише едно хубаво писмо и да им го изпратим. Аз ще опитам ама няма да е лошо още хора да пратят, така ще ни обърнат внимание по-бързо.
            dsokerov добро мнение.

Институциите и синдикати надали ще ви помогнат. За Слави той се занимава с по-различни неща.

Но Господари на Ефира може и да помогнат.
            Не е препоръка.

Коментар

• Може да се пише и до шоуто на Слави - той и без това си търси постоянно причина да нахрани правителството, както и до Господари на Ефира. Особенно те ако се захванат съм 100% сигурен, че ще ни намерят най-малкото достоверна информация, а и може да помогнат с по-бързото предвижване на делото.... Предполагам всички сте виждали, че като се намесят и хората започват да си вършат малко от малко работата......

Някой да напише едно хубаво писмо и да им го изпратим. Аз ще опитам ама няма да е лошо още хора да пратят, така ще ни обърнат внимание по-бързо.

Коментар

• Колеги, след като медиите не се интересуват от проблемите на няколко хиляди БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, нека сами си направим разгласяването.
                Желанието ми е, някой по-учен от мен да напише едно изявление от наше име /без правописни и пунктуационни грешки/ и да го постне някъде. След това да започнем един дружен СПАМ из сайтовете. Всеки заинтересован да прави по няколко /copy-paste/ при влизане в мрежата.
                Инак и да се съберат 100-тина души пред парламента, това ще се затули като нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от MMMVVV Разгледай мнение
                  Не си много ясен, в сайта на Кремиковци има два списъка /№ 3 и № 4 ако не се лъжа/, а също и сметка за разпределение. Кой точно от всички списъци.... ?
                  Предполагам, за № 3 става дума, ама кой го одобри за разплащане само него

ruash, вие новите информатори от извора... мноо некадърни сте!
                  Last edited by JoroCherniq; 11.10.2011, 19:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от lilisdad Разгледай мнение
                    Ето следващият ми ход До г-н Слави Бинев евродепутат (Лично съобщение въвFacebook)

Г-н Бинев вече 3месеца се бави в процесуални и юридически уловки изплащането на дължимите работни заплати на работниците от Кремиковци.Делото замръзна на последна инстанция Висш Апелативен Съд откъдето категорично се отказва информация за датата на разглеждане на обжалванията. Всички писма до Премиера и повечето медии бяха безцеремонно изтрити и потулени.
                    Моля за Вашето съдействие работниците на Кремиковци да получат честно изработените си пари без повече юридическо протакане. При необходимост моля да сезирате необходимите органи в Европарламента, сцел предизвикване на проверки по случая
                    Профилите във фейса на повечето публични и известни личности са фалшиви.
                    Писането тук не е официален документ.Трябва да бъде написано на лист и да има вх.№,въпреки че и това не е гаранция,че ще ни отговорят.
                    А,що се отнася до медиите,ама какво очаквате,като всички са са продали отдавна,Кулезич е в телевизията на един айдук,който е близък на Рапона.

Мисля,че можем да напишем Заявление за достъп до обществена информация до АС,ще проверя.

Коментар

• Здравейте колеги,

Толкова се изморих че....,но те на това разчитат.Да се отчаем и да престанем,което не трябва да става.
                      Дайте,както ви предложих преди няколко дни да звъниме на синдикатите,или директно да посетим централите в столицата.
                      Не трябва да си оставяме"магарето в калта".
                      Хайде бе,мъжете,къде сте,хайде пред Министерски съвет!Какво чакате?

Коментар

• Ето следващият ми ход До г-н Слави Бинев евродепутат (Лично съобщение въвFacebook)

Г-н Бинев вече 3месеца се бави в процесуални и юридически уловки изплащането на дължимите работни заплати на работниците от Кремиковци.Делото замръзна на последна инстанция Висш Апелативен Съд откъдето категорично се отказва информация за датата на разглеждане на обжалванията. Всички писма до Премиера и повечето медии бяха безцеремонно изтрити и потулени.
                        Моля за Вашето съдействие работниците на Кремиковци да получат честно изработените си пари без повече юридическо протакане. При необходимост моля да сезирате необходимите органи в Европарламента, сцел предизвикване на проверки по случая
                        [img:7f09b0c201]http://i40.photobucket.com/albums/e233/neniva/Photoshop/Candy_sig-1.jpg[/img:7f09b0c

Коментар

• Първоначално изпратено от ruash Разгледай мнение
                          Забравих да допълня-преведените след 14.11 2011 ще бъдат само доплащанията към взетите вече щатове, или проценти от тях. Хората чакащи пари от обезщетения, брутни заплати за пенсия, поради съкращения или неправомерно уволнение-ще чакат до първо кокиче, най-вероятно след средата на февруари! Така както са разделени сумите в прословутия сайт на Кремиковци, така и ще ги получим, във възходящ ред, а разни талибани и черни, моля да спрат да пишат, ШТОТО мноооо се дразня на правописни грешки от българи! Или не сте такива?
                          Ако има друго развитие на нещата, или непредвидени проблеми, пак ще пиша!
                          И не забравяйте, всичко друго е инсинуация!
                          Не се дразни толкова но и не лъжи.За да плащат по посочения начин трябва да се изготви съвсем друга сметка за разпределение.

Коментар

• Първоначално изпратено от lilisdad Разгледай мнение
                            Толкова за свободата на словото у нас.
                            И не само у нас.

Аз отдавна съм свалил и траура си по нея.

Коментар

• Уважаеми колеги току що разбрах че писмата ми до премиера и някои медии са били безцеремонно изтрити.Толкова за свободата на словото у нас.
                              [img:7f09b0c201]http://i40.photobucket.com/albums/e233/neniva/Photoshop/Candy_sig-1.jpg[/img:7f09b0c

Коментар

• кам ruash

Какви са тези глупости кадето пише, в кои саит на Кремиковци го пише че са разделени парите, и че за пенсиониране и т.н чак до първо кокиче,няма ли да спреш да дразниш и без това изстрадалия народ или това ти доставия удоволствие, ако можеш направи нещто добро ако ли не варви на маината си!!

Коментар

Working...
                                X