Първоначално изпратено от lion2507
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM)
Collapse
X
-
Само искам да добавя за тези който казват че в ЧДП са работели едва ли не неграмотни
хора.Наблюдавам ви от доста време и реших да се включа.Аз съм бивш работник на ЧДП и мога да кажа че това беше един чудесен колектив със способни , интелигентни
и свободно мислещи хора.Сигорен съм че повечето мой колеги са намерили своята ниша на пазара на труда и са добри работници и ръководители!
Чудно ми е само какво правят разни некъдърници още в ЦУ.Мисля че за всички ни е ясно просто никой не би ги взел на работа защото повечето от тях/не всички/ за нищо не стават!
А що се отнася за дължимите суми ще се види какво ще реши съда!
Би било добре след 3год хората най сетне да си получат изработените пари !
Коментар
-
Да ама не
Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнениеЩе има колега,ще има.Споко!
Всички крадци,лапачи,/те се знаят кои са,няма нужда от имена/,ще си получат заслуженото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ruash Разгледай мнениеПрепоръка: Като вземеш кинтите на 15 ноември, не е лошо да ги инвестираш в лично ограмотяване, защото Кремиковци УМРЯ(умря комунизЪма), дето куцо и сакато слагаше банкетната маса в първи зори! И ще те уча на граматика, щото пак си пълен с правописни грешки! И мога да споря, дали има по-интелигентни хора от тези в ДП. И да знаеш, в доменно нямаше лежачи....когато имаше авария, директора блъскаше наравно с нас! А, аз съм прост работник от 1987г. и завърших като охранител, но явно, бях неудобен, на Пацо Стоянов и съдружие, щото ловех мангалите, всяка вечер с по един тон БАКЪР и станах неудобен на разни педеруги, като шефа на ПСВ- Огнян Малинов, Божидар от стоманата-те най-добре знаеха, че Кремиковци няма да го бъде и искаха да лапат...ли лапат, най-вероятно са се налапали! Насъбрал съм много негативни чувства спрямо някои ръководители(квадратната Глава, ако четеш този сайт и за теб се отнася)-ще има Видов ден!
Ще има колега,ще има.Споко!
Всички крадци,лапачи,/те се знаят кои са,няма нужда от имена/,ще си получат заслуженото.
Коментар
-
Пари за образование!
Първоначално изпратено от 4ori Разгледай мнениеТи ли ще ме учиш на граматика, за какъв се смяташ, какво от това че си от ДП с какво си по различен,че си човек на човек.....от такива аман, сигурно нямаш пари за получаване, знам че много хора от ДП са си взели далжимото, тека че може наистина да вървиш на ...............
Коментар
-
Първоначално изпратено от vvi Разгледай мнениеЗащо се криеш бре badvoy333.Кажи от къде я имаш тази информация.Ще ти олекне. И си сложи очилата на снимката,че без тях нете познавам..доволен ли си?
Last edited by nkkolev; 13.10.2011, 16:21.
Коментар
-
Здравейте, следете Търговския регистър,а не се обиждайте един друг. Никой, никакви пари досега не е получил и никой няма някаква по-специална информация. Просто защото няма от кого да я получи, докато текат обжалвания! Друг е въпроса, защо се допускат толкова много обжалвания, след като има срокове? Но ние не сме юристи и това не можем да коментираме
Отива се на ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР, от там вляво на СПРАВКИ, като излезе нов прозорец пак вляво се избира АКТУАЛНО СЪСТОЯНИЕ. Излиза нов прозорец, от там се вписва ЕИК на Кремиковци 831642523 и дата, от там се избира ДОСИЕ и излизат до момента подадените жалби. Повечето от тях са без платена държавна такса и са оставени без последствия. В Търговски регистър са обявени и сметките за дължимите суми на работниците, които в списъка на синдика са на 4-то място! Гарантираните вземания са и 5-то място включително! В Търговския регистър трябва да се появи окончателното решение на съда!Last edited by Olia Popova; 13.10.2011, 10:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениеВсичко вече е в ръцете на Апелативния съд - цялата документация по делото е предадена.
Коментар
-
Нещата са в ръцете на съда! Това е което ми казаха в съда и смятам, че трябва да чакаме! Съда в България е независим и никой не може да му влияе! Това постоянно се говори!
Първо благодаря за информацията!!!А иначе да съдебната система в България е най-справедливата, неподкупна и т.н. суперлативи.Най-добрата е, по-добра от нея няма в целия свят!!!
..........хахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от maci2410 Разгледай мнениеОт тук нататък всичко е в ръцете на Апелативен съд!
Повече хватки, законни и незаконни, за протакане на работата няма!
Те тава е! Парите са ни у джоба, остана само да изберем ресторанта...
Коментар
Коментар