Днес бях до комбината да си взема удостоверението за дължими суми .То е на две части ,първо щяла да се изплаща първата част ,а втората не се знаело кога .Питам ,а за първата знае ли се ,казаха ми че и за нея не се знае .Малкото Каназиревче още си е там ,даже нямаше 14:30 ,когато беше нарамило синята си раничка и с доволна кърмаческа физиономия се беше запътило да си ходи .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM)
Collapse
X
-
Някой определя дати за получаване на карти, друг вече може и да паразнува, но аз мисля, че е още много рано.
Днес в деловодството на АС ми казаха, че дело №1947 не е делото което всички ние чакаме с нетърпение, а е някакво по частичен иск. Освен това всички състави 1-6 са си направили отвод за гледане на делото. Най-накрая се оказа, че делото даже не е изпратено от СГС до АС и служителката ми каза - нека Ви кажат вх. № с който делото е дошло при нас. Бях шашнат и я попитах - как така няма дело при Вас - пък всички състави са си направили отвод .... Пълно мълчание и аз тръгнах към деловодството на СГС на горния етаж.
Там първо ми казаха, че аз нямам право да получа сведение, а трябвало да упълномощя ......спрях да я слушам, но тя сигурно ми е видяла измъчената физиономия и най-накрая ми каза, че имат определен срок в който да изпратят делото към следваща инстанция и който срок още не е изтекъл. То, казва тя, ще се разбере от медийте, спокойно... Аз мисля, че никой извън тази сграда /съдебната палата/ няма как да има информация. То така е направено, че никой да не може да разбере какво става.
Страшно ми се иска да затворя тази страница от живота си въпреки, че над 20 години
работих съвестно според възможностите в Кремиковци. Сега се гаврят с нас и ни държат в неизвестност....
Коментар
-
Първоначално изпратено от taliban Разгледай мнениеТози човек беше и в топ 5 на старата фирма
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoroCherniq Разгледай мнениеТия нови фирми... Какво ги интересува сметката за разплащане? Они щом са нови, значи немат да зимат пари. Я искам информация от стари фирми!
Коментар
-
Първоначално изпратено от taliban Разгледай мнениеОсвен шегата с раздадените карти на работещите, за другите неща съм сериозен
ПП. Има несъответствие между датите и събитията сравнено с писанията на "ruash"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ruash Разгледай мнениеКакто бях обещал, когато имам информация, ще ви пиша.
Картите ще се раздават от 01.11.2011г.-парите ще бъдат преведени след 14 ноември.
Нали знаете от къде ми е инфото, всичко друго е спекулации!
Коментар
Коментар