IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес бях до комбината да си взема удостоверението за дължими суми .То е на две части ,първо щяла да се изплаща първата част ,а втората не се знаело кога .Питам ,а за първата знае ли се ,казаха ми че и за нея не се знае .Малкото Каназиревче още си е там ,даже нямаше 14:30 ,когато беше нарамило синята си раничка и с доволна кърмаческа физиономия се беше запътило да си ходи .

Коментар

• Някой определя дати за получаване на карти, друг вече може и да паразнува, но аз мисля, че е още много рано.
      Днес в деловодството на АС ми казаха, че дело №1947 не е делото което всички ние чакаме с нетърпение, а е някакво по частичен иск. Освен това всички състави 1-6 са си направили отвод за гледане на делото. Най-накрая се оказа, че делото даже не е изпратено от СГС до АС и служителката ми каза - нека Ви кажат вх. № с който делото е дошло при нас. Бях шашнат и я попитах - как така няма дело при Вас - пък всички състави са си направили отвод .... Пълно мълчание и аз тръгнах към деловодството на СГС на горния етаж.
      Там първо ми казаха, че аз нямам право да получа сведение, а трябвало да упълномощя ......спрях да я слушам, но тя сигурно ми е видяла измъчената физиономия и най-накрая ми каза, че имат определен срок в който да изпратят делото към следваща инстанция и който срок още не е изтекъл. То, казва тя, ще се разбере от медийте, спокойно... Аз мисля, че никой извън тази сграда /съдебната палата/ няма как да има информация. То така е направено, че никой да не може да разбере какво става.
      Страшно ми се иска да затворя тази страница от живота си въпреки, че над 20 години
      работих съвестно според възможностите в Кремиковци. Сега се гаврят с нас и ни държат в неизвестност....

Коментар

• Надеждата умира последна , щом до изборите не преведаха парите ще си чакаме до второто пришествие

Коментар

• Първоначално изпратено от taliban Разгледай мнение
          Този човек беше и в топ 5 на старата фирма
          Последно. А тая стара фирма кога ще си получи картата знае ли Петьо /от топ 5/

Коментар

• Колеги,
            ще повярвам,когато синдика се появи по някоя медия/по възможност национална/,в най-гледаното ефирно време и го обяви.

Коментар

• RE:

То по принцип новите три фирми нямат никакво отношение към парите за забавените заплати, освен ако се има предвид, че са по-близо до източника - синдика - и евентуално знаят нещо, но то не е задължително да е вярно!

Коментар

• Първоначално изпратено от JoroCherniq Разгледай мнение
                Тия нови фирми... Какво ги интересува сметката за разплащане? Они щом са нови, значи немат да зимат пари. Я искам информация от стари фирми!
                Този човек беше и в топ 5 на старата фирма

Коментар

• Тия нови фирми... Какво ги интересува сметката за разплащане? Они щом са нови, значи немат да зимат пари. Я искам информация от стари фирми!

Коментар

• Информацията ми е от високопоставен служител(от топ5)в една от новите три фирми

Коментар

• Първоначално изпратено от taliban Разгледай мнение
                      Освен шегата с раздадените карти на работещите, за другите неща съм сериозен
                      Колега, ама вие пак за раздаване на карти пишете. Предишната ви шега ми струва цели 2 мин. от безплатния пакет, а на вас какво донесе, душевна ножка?

ПП. Има несъответствие между датите и събитията сравнено с писанията на "ruash"

Коментар

• Да знаеш да чакаш да можеш да чакаш

Освен шегата с раздадените карти на работещите, за другите неща съм сериозен.След 15 10 ще започнат раздаванвто на картите.Да ни е честито
                        Last edited by taliban; 10.10.2011, 15:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от MMMVVV Разгледай мнение
                          Ха дано....
                          ама надали

Коментар

• ало колега ли си..............

Не смеи да се ебаваш с нас. Ништо и никаде няма информация какво става ти се извъди всезнаико внимаваи ако се подиграваш с нас!

Коментар

• Първоначално изпратено от ruash Разгледай мнение
                              Както бях обещал, когато имам информация, ще ви пиша.
                              Картите ще се раздават от 01.11.2011г.-парите ще бъдат преведени след 14 ноември.
                              Нали знаете от къде ми е инфото, всичко друго е спекулации!
                              Не, представа си нямам от къде ви е информацията. Къде може да се провери и потвърди

Коментар

• RE:

Ха дано....

Коментар

Working...
                                X