Пък Оги купил на Митко акциите. А сега де?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеУфф, някак бяхме преглътнали че Чичо се прави на спекулант и продава, но сега и Изпълнителния директор си харизва хартийките по 5,20.. Мноооого кофти маневра. Така не се прави бе момчета.. много грозно взе да става
Радвам се че си разкарах акциите с минимална печалба още при първите финтове на чичо Донев, но пък имам ДОХ и тъпотиите тук въобще не ме кефятLife won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеСпоред мен тези варанти ще ги придобият самите дружества и ще имат опцията да правят лесно замени, вливания, привличане на инвеститори. Но може и да не е това. Ако не дадат много пари за проспект и т.н.упражнението е евтино и не е проблем да остане без изпълнение, предвид гъвкавостта която дава.
https://www.investor.bg/novini-i-ana...aranti-329310/
Коментар
� -
Според мен тези варанти ще ги придобият самите дружества и ще имат опцията да правят лесно замени, вливания, привличане на инвеститори. Но може и да не е това. Ако не дадат много пари за проспект и т.н.упражнението е евтино и не е проблем да остане без изпълнение, предвид гъвкавостта която дава.
https://www.investor.bg/novini-i-ana...aranti-329310/
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Уфф, някак бяхме преглътнали че Чичо се прави на спекулант и продава, но сега и Изпълнителния директор си харизва хартийките по 5,20.. Мноооого кофти маневра. Така не се прави бе момчета.. много грозно взе да става
Радвам се че си разкарах акциите с минимална печалба още при първите финтове на чичо Донев, но пък имам ДОХ и тъпотиите тук въобще не ме кефят
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеСпоред информацията в x3news, Г-н Димитров се е разпоредил с 37 850 бр. акции при цена 5,20 лв./акция от регистрираните 233 439 броя на ОСА, което е над 16%.
Коментар
� -
Весело става тук и все по-весело ще става - връткаме си едни кинти и се правим на спекуланти и това е. Нека видим статията на Мариян, но и без нея, много ми е интересно за чий се издават тези варанти (май само енемона имаха такива, или поне само за тях се сещам)? Основната теза е, че някой си голям щял да влиза - буахахахах, ще се спукам от смях. Много хубаво, но ако наистина ще влиза този големият, дето чакал да види някакви резултати и т.н., защо не направиха като Спиди - залага се една опция в договора за след еди колко си години при еди какви си параметри (щото нали чичикака щял да си продава дела) и готово. Ма не, варанти, щото чичикака искал да се прави на спекулант, ама на 6 кинта му е трудно, та затова на 60 стинки, че да си връткаме обеми
Много ми прилича на краен комарджия - имахме едни такива, когато бях млад и на мода бяха машинките, та на всички квартални пиянки им викаха "машинисти". Специално за тях, щото нямаха кинти, собственика на заведението беше направил "ливъридж" - даваш 10 кинта, ама той ти пуска за 100. Ако спечелиш, разбира се, делеше печалбата на 10, но за местните пиянки беше особен кеф да залагат по 5 кинта, вместо по 50 стинки - някакси престижно идваше. Та и с тези варанти същата работа - само пълен идиот би си купил такива, освен за спекулка. А и за чий да си купуваш варанти и да чакш цена, като можеш в момента да си купиш акции с 2 лева дисконт, че даже и да ти носят тлъст дивидент - oh, wait....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
не е 1/3 а 1/4
защото варантите ще са до 1/3 от сегашния капитал, тоест до 1/4 от евентуалния бъдещ
но това за протокола
написах статия с малко по-дълбока хипотеза зад варантите
в панела е, надявам се утре редакторите да я активират
лека нощ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Т.е. Донев е готов да се раздели с до 1/3 от Трединга в рамките на до 3 год?
Вероятно това вече е договорено...
Въпросът е Кой е той
защото варантите ще са до 1/3 от сегашния капитал, тоест до 1/4 от евентуалния бъдещ
но това за протокола
написах статия с малко по-дълбока хипотеза зад варантите
в панела е, надявам се утре редакторите да я активират
лека нощ
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар