Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Пътека се прави камък по камък!
- 10 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
На базата на какво си оптимист в Шумадия? Апропо, някога правил ли си бизнес с шумадийци? Почти като маляките, само дето онези за 100 евро са готови да преглътнат, че си имат работа с вулгари (демек нещо като тъмнозелени, според тях), докато шовинизмът на шумадийските боклуци и уверенсотта им, че са по-първа ръка хора от нас, им пречи и за това. В сърбия ще се загробят още много милиони, преди да се продаде на загуба - глей праховете изи, сещай се за "инвестицията" в шумадия - то не става само с плескавици и певачки, трябва и малко акъл!
Относно Сърбия просто вярвам, че този бизнес /дистрибуторския/ има хляб и просто трябва време и инвестиции, за да тръгне. Може и да греша... Когато супер мериНджея говореше, а не се криеше като мишок по нареждане на г-н Донев както сега, обясни положението с конкуренцията там и бъдещите разходи. Абе както и да е - без доверие, няма никакво значение кой бизнес ще им е печеливш и кой губещ.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Не съм много съгласен с теб. Акцията от 4 лева се качи до 6.60 и започна да пада след публикуването на съобщението за ИОСА
Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Последния период, когато можеше да търгува, Донев се скъсваше да продава тук. След малко повече от месец, отново ще има това право...
Иначе за мен проблем номер 1 е абсолютното информационно затъмнение /все едно Пеевски е мажо/ и проблем номер 2 са аптеките. За Сърбия аз лично съм оптимист.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
През последните месеци когато повечето компани растяха и продължават да растат тук даже падаха ! Софармите, банките и Химимпорт почти не са отлепили от дъната си ! И това явно не е заради пазара, други са причините !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеТочно. Обаче не е само до управлението. А и аз тук съм по-скоро спекулант. Последните 2 години поне 3-4 пъти съм влизъл и излизал. Кога по-успешно, кога не толкова. Все пак си мисля, че ако не се появи самосвал, ще се закрепи и даже отскочи.
Иначе за мен проблем номер 1 е абсолютното информационно затъмнение /все едно Пеевски е мажо/ и проблем номер 2 са аптеките. За Сърбия аз лично съм оптимист.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеТочно. Обаче не е само до управлението. А и аз тук съм по-скоро спекулант. Последните 2 години поне 3-4 пъти съм влизъл и излизал. Кога по-успешно, кога не толкова. Все пак си мисля, че ако не се появи самосвал, ще се закрепи и даже отскочи.Last edited by Zdravko; 27.04.2021, 18:33.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Г-н ОрозоВ, според мен фирмата като базов актив е добра, но управлението през последните 3 - 4 год. е СЛАБО! Сега недай си боже и да повърнат глътнатите активи в Сърбииа?? СЛАБО УПРАВЛЕНИЕ НА ИНВЕСТИЦИИТЕ!!Last edited by nik_naydenov; 28.04.2021, 15:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
АНАЛИТИ4НА СТАТИА, БРАВО! Но сиакащ Мариан е Директор ВИ, така препредава, "искали 1 % от пе4албата като тантиеми, НАХАЛСТВО!! при тези лощи консолидирани резултати??? Да не избегали от зелника, да им обещаичт ама в опции да купичт до 3 год. на еди какша си цена, ДА СИ ГИ ИЗКАРАТ!! Не само разо4аровам, ОТВРАТЕН СЪМ от наглостта. Бих си камщика 1 седмица, мове и да продалба?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
е как никаква? Малко такси за посредникаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Така е, дивидент е само в сферата на фантазиите, а причината най-вероятно е изискване на някоя кредитираща институция. Иначе, каквото и да си говорим, основата, фундаментът тук си го има, обаче чичовите номера край нямат, а това, поне засега, мен ме отказва. Разбира се, ако акцията се сгъне още надолу, може да се изкуша да направя спекулация с 15-20 к за спорта, макар от последната ми такава тук да бях на 0 (дребна загуба) и смисълът от нея да беше никакъв.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Те така се накупуваха и наинвестираха, че сега ще се чудят как да свържат двата края ! Нито дивидента ще върнат, нито инвестиция ще обявяват мисля ! В статията си Мариян добре е описал нещата и е цитирал одитора с какви препоръки е !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар