Първоначално изпратено от TheSkorpion
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Разочарован съм, Груйче! С тези ходове при мама и тук е логично човек да не може да разчита нито на дивиденти, нито на думата на Донев! Не е достойно човек от неговия ранг да подвежда и държи на тъмно съратниците си по този начин! А още по-неприятното е, че дори не драскат 5-6 реда и да обяснят защо. Например "Тази година предлагаме да няма дивидент защото очакваме да се случи....." или "Преуснаовяваме дивидентната политика докато.......". Същото касае и тези произволности с увеличението на капитала в таква огромни размери. Можеше да кажат при какви условия биха се направили. То е ясно, че няма как да кажат ако предстои голяма покупка, но могат да загатнат, че в някакъв си срок има вероятност да им трбват кешови наличности. Абе ако искаше, можеше да го направи доста по-безболезнено. За изсветляване се борим, а в нашия двор е тъмно като в рог!
Та от мен пожелание - дано случите на продажба тук, да вземе да се разкара чичката и да си ходи по молдованските авантюри, а тази компания да я даде на истински можещи хора, а не на случкари като Димитров и сие. Те тогава ще видите какво е ръст и как се избива народът да влиза тук - аз ще съм сред първите, които ще купят. Амин!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
-
Хмм... А ако някой ви беше казал преди 2 години, че ще има вирус, световна пандемия и ще ни изпозатворят за толкова време, колко от вас биха повярвали?
Защо всички коментирате думи казани преди пандемията? Нещата се променят. И по-добре.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВярвам, че всеки човек /гей, негър, инакомислещ и т.н./ е невинен и добронамерен до доказване на противното. От години вярвах на Донев, но фактите са, че този човек на няколко пъти /поне 3-4/ наруши думата си и излъга грубо съакционерите си. Нещо повече - не сметна за необходимо поне да се опита да се обоснове и да внесе яснота защо постъпва така, до кога ще постъпва така, какво го е провокирало за тези лоше постъпки и т.н.
Не съм си продал акциите още, но вече съжалявам за тръстването!
На донев попарата сме я сърбали. Като бяхме някога зелени камилчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИ каква стана тя сега, "Донт тръст ин Донев" !Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вярвам, че всеки човек /гей, негър, инакомислещ и т.н./ е невинен и добронамерен до доказване на противното. От години вярвах на Донев, но фактите са, че този човек на няколко пъти /поне 3-4/ наруши думата си и излъга грубо съакционерите си. Нещо повече - не сметна за необходимо поне да се опита да се обоснове и да внесе яснота защо постъпва така, до кога ще постъпва така, какво го е провокирало за тези лоше постъпки и т.н.
Не съм си продал акциите още, но вече съжалявам за тръстването!Пътека се прави камък по камък!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Разочарован съм, Груйче! С тези ходове при мама и тук е логично човек да не може да разчита нито на дивиденти, нито на думата на Донев! Не е достойно човек от неговия ранг да подвежда и държи на тъмно съратниците си по този начин! А още по-неприятното е, че дори не драскат 5-6 реда и да обяснят защо. Например "Тази година предлагаме да няма дивидент защото очакваме да се случи....." или "Преуснаовяваме дивидентната политика докато.......". Същото касае и тези произволности с увеличението на капитала в таква огромни размери. Можеше да кажат при какви условия биха се направили. То е ясно, че няма как да кажат ако предстои голяма покупка, но могат да загатнат, че в някакъв си срок има вероятност да им трбват кешови наличности. Абе ако искаше, можеше да го направи доста по-безболезнено. За изсветляване се борим, а в нашия двор е тъмно като в рог!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Едва ли, за съжаление.
Абе, къде е Фортис? Да речне едно НАЙ! Или някой да се провикне - Ин Донев уи тръст?....Пътека се прави камък по камък!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
Ще поживеем и ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
ама на 10% отдолу най-малко, щото като платят таксите да им остане профит
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
Сегашните продавачи, ще станат купувачи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеЯсно е че сте купили, затова после като няма кой да купува идва мечките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Е купихме де
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар