IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    ОД винаги е казвал, че СФТРД и СФИ са дивидентните компании в групата и че дори той да се оттегли ще държи те да дават дивидент! Изненада - лично за мен неприятна
    Те неговите изненади последните години са все неприятни !
    Да не си е харесал някоя банка пак ! Аман от изненади !
    Парите във фонд резервен, а какво ще правят поне някаква яснота да има ! Донев за кой ли път не си спазва обещанията !

Коментар

• За него ще е дивидентна и тази година - просто си взе парите за дивидента, чрез аптеките

Коментар

• ОД винаги е казвал, че СФТРД и СФИ са дивидентните компании в групата и че дори той да се оттегли ще държи те да дават дивидент! Изненада - лично за мен неприятна

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
          Нови аптеки, експанзия в Сърбия. Трябва да се финансира отнякъде. Акцията стана от дивидентна в растежна
          Аз лично не виждам драма.
          Нещо не се забелязва да е растежна. Освен в посока към дъното. Но всеки с очакванията си. Разочароваща новина.

Коментар

• Нови аптеки, експанзия в Сърбия. Трябва да се финансира отнякъде. Акцията стана от дивидентна в растежна
            Аз лично не виждам драма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
              Предвижда се ОСА на 4 юни 2021г. от 14ч.

[ATTACH=CONFIG]n3749687[/ATTACH]
              Този Чичак ще ме принуди да си разпродам всички свързани с него акции, номерата му край нямат ! Аз затова и предупреждавам влезналите в Доверие много да внимават !

Коментар

• Предвижда се ОСА на 4 юни 2021г. от 14ч.

Click image for larger version

Name:	so5 gam.jpg
Views:	1
Size:	83.7 КБ
ID:	3749687

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

Благодаря за пожеланията за успех. Сигурен съм, че са искрени
                  Разбира се, че са искрени - освен в някои изключителни случаи, на определени безкрайно дразнещи персони, винаги най-искрено съм пожелавал успех. Искрен съм и сега - акцията заслужава двуцифрена стойност като финдамент, но явно мениджмънтът някак успява да компенсира с некадърността си фундамента и затова и цената е наполовина от справедливото и очакваното!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

За Сърбия беше ясно от самото начало -да правиш бизнес с държава, която има за национална поговорка: Като не знаеш какво да правиш, сине, удари българите (нещо като нашето - ако нещо си се омотал, обвинявай тъмнозелените), при това бизнес с лекарства, определено е обречена работа. Пък и ребрандиране на сръбското и изградено вече (колкото и да е изградено) Лековит с нищонеказващото Софармаси - ми дооообре. Чичика си оставил акъла някъде по сръбските кафани и лепи певачици явно! Много ще кажат, че плача на чужд гроб (ерго съм хейтър и т.н.), а аз просто искам да си изясним фактите извън залитащите в крайности тръствания, най-та и ъпвания. Успех на държащите тук - ако се смени собствеността, ще съм първият, който ще си купи акции!
                    Благодаря за пожеланията за успех. Сигурен съм, че са искрени

Коментар

За Сърбия беше ясно от самото начало -да правиш бизнес с държава, която има за национална поговорка: Като не знаеш какво да правиш, сине, удари българите (нещо като нашето - ако нещо си се омотал, обвинявай тъмнозелените), при това бизнес с лекарства, определено е обречена работа. Пък и ребрандиране на сръбското и изградено вече (колкото и да е изградено) Лековит с нищонеказващото Софармаси - ми дооообре. Чичика си оставил акъла някъде по сръбските кафани и лепи певачици явно! Много ще кажат, че плача на чужд гроб (ерго съм хейтър и т.н.), а аз просто искам да си изясним фактите извън залитащите в крайности тръствания, най-та и ъпвания. Успех на държащите тук - ако се смени собствеността, ще съм първият, който ще си купи акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение

Ще си позволя да не с е съглася с теб, защото разбирането на бизнеса е само една част. По е важно да може да си отстоява мнението в тази компания. Твърде е вероятно да остане сюрпризирана, както с Димитър Николов и Димитър Богомилов. Все специалисти, но....колелото се върти. Колкото до Сърбия....друг манталитет. Шовинисти. Не съм сигурен, че Д.Димитров отчете този факт. Но пък той е като мощен двигател. Не съм притежател на акции, но пък ви пожелавам да се пенсионирате млади (сите милионери). Успех.
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И защо? само щото някаква, явно останала без работа женица, поради срива в полетите, се е навила да дойде тук за без пари ли? 0 опит в индустрията -то вярно, че сметките са си сметки, но има и специфиики и това всеки главен счетоводител (по модерному - финансов директор) ще ти го каже. А Сърбия продължава да е мега дупка, която кърти зъбки с по 10-11 милки всяка година на консолидирана база, ма нищо де, тук раздават 100% от печалбата си на консолидирана база и после правят ИПО, за да запълнят дупка - хвалЪ
                          Ще си позволя да не с е съглася с теб, защото разбирането на бизнеса е само една част. По е важно да може да си отстоява мнението в тази компания. Твърде е вероятно да остане сюрпризирана, както с Димитър Николов и Димитър Богомилов. Все специалисти, но....колелото се върти. Колкото до Сърбия....друг манталитет. Шовинисти. Не съм сигурен, че Д.Димитров отчете този факт. Но пък той е като мощен двигател. Не съм притежател на акции, но пък ви пожелавам да се пенсионирате млади (сите милионери). Успех.

Коментар

• Като гледам акцията да се качва и ми става много приятно

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Груев имам акции тук и не ми е приятно, че през последните няколко години тук се тъпче на място. След всички ръстове на продажбите, печалбата е далеч от желаната. За откритите новите аптеки, придобитите аптеки и Сърбия даже не ми се и говори. До момента едно голямо нищо ...
                              Знам, ти си от малкото форумци, от които има полза в този форум - благодаря! И аз се чудя защо тук ситуацията е такава - на хартия тази акция, на това пандемично време, при такова ултра шашардисано и болнаво население, трябваше да е не ракета, ми и аз не знам какво, като 10 кинта следваше да ги е отвяло като малка гара. Ама на, нещо има и не се случва, а потенциалът е огромен - явно кофти мениджмънт в лицето на двете Д-та, ама пък без тях не може и става цугцванг! Успех и дано видиш реалните цени на акцията, които, поне според мен, трябва да са двуцифрени!

Коментар

И защо? само щото някаква, явно останала без работа женица, поради срива в полетите, се е навила да дойде тук за без пари ли? 0 опит в индустрията -то вярно, че сметките са си сметки, но има и специфиики и това всеки главен счетоводител (по модерному - финансов директор) ще ти го каже. А Сърбия продължава да е мега дупка, която кърти зъбки с по 10-11 милки всяка година на консолидирана база, ма нищо де, тук раздават 100% от печалбата си на консолидирана база и после правят ИПО, за да запълнят дупка - хвалЪ
                                Груев имам акции тук и не ми е приятно, че през последните няколко години тук се тъпче на място. След всички ръстове на продажбите, печалбата е далеч от желаната. За откритите новите аптеки, придобитите аптеки и Сърбия даже не ми се и говори. До момента едно голямо нищо ...

Коментар

Working...
                                X