IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
    Петя Ангелова е новият Главен финансов директор на Група Софарма Трейдинг

От средата на април Петя Ангелова пое поста Главен финансов директор на Групата Софарма Трейдинг. В тази си роля тя ще отговаря за финансово-счетоводните операции и процесите по контролинг и бюджетиране. Петя е доказан професионалист с над 20 години опит и със своята професионална експертиза ще участва активно в реализацията на стратегическите планове на Групата.

http://www.sopharmatrading.bg/vn_26_499_BG.html

Крайно време е тук да видим огромна промяна на печалбата и цената на акцията.
    И защо? само щото някаква, явно останала без работа женица, поради срива в полетите, се е навила да дойде тук за без пари ли? 0 опит в индустрията -то вярно, че сметките са си сметки, но има и специфиики и това всеки главен счетоводител (по модерному - финансов директор) ще ти го каже. А Сърбия продължава да е мега дупка, която кърти зъбки с по 10-11 милки всяка година на консолидирана база, ма нищо де, тук раздават 100% от печалбата си на консолидирана база и после правят ИПО, за да запълнят дупка - хвалЪ
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Петя Ангелова е новият Главен финансов директор на Група Софарма Трейдинг

От средата на април Петя Ангелова пое поста Главен финансов директор на Групата Софарма Трейдинг. В тази си роля тя ще отговаря за финансово-счетоводните операции и процесите по контролинг и бюджетиране. Петя е доказан професионалист с над 20 години опит и със своята професионална експертиза ще участва активно в реализацията на стратегическите планове на Групата.

http://www.sopharmatrading.bg/vn_26_499_BG.html

Крайно време е тук да видим огромна промяна на печалбата и цената на акцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Ако теглото на мама падне щерката не може ли да влезе?
        дзак!

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
          Условието за тегло на икономическа група не е част от промените, споменати в консултацията, но евентуално би могло да се изрази като коментар.
          Ако теглото на мама падне щерката не може ли да влезе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
            Условието за тегло на икономическа група не е част от промените, споменати в консултацията, но евентуално би могло да се изрази като коментар.

Явно държиш ти да посочиш "условностите" , защото си стоят с цялата плеяда в цитирания цитат!

Коментар

• Условието за тегло на икономическа група не е част от промените, споменати в консултацията, но евентуално би могло да се изрази като коментар.

Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              И тук се усеща полъха на промяната в Софка..., може би или почти

Коментар

• Тази компания отдавна трябваше да е в Софикс.

Коментар

• И тук се усеща полъха на промяната в Софка..., може би или почти

Коментар

• Лека реклама във Forbes

Аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita са със съвместна дейност от началото на април

Всичко е пролетно, цветно, хубаво и ... Според предварителният консолидиран отчет на дружедтвото за 2020 г. нетните приходи от продажби достигат 1.165 млрд. лв., а нетната печалба е 11.8 млн. лв. т.е рентабилност малко повече от 1% ???

vs

Ромфарм компани", който се завръща с топ 3 с рентабилност над 50% при удвоена печалба през годината. Другите представители на фармацевтичния бранш - "Актавис" и "Софарма", постигат по-скромни резултати откъм рентабилност. При "Актавис" има лек спад (едва 0.08 пр.п. до 15.98%) в маржа на печалбата при свиване на приходите и печалбата на компанията, а при "Софарма" рентабилността се подобрява (с 1.82 пр.п. до 17.5%) при ръст и на приходите, и на нетната печалба.

https://www.capital.bg/biznes/kompan...odatna_godina/

Коментар

• Софарма трейдинг АД-София

Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 10:29
                      Софарма Трейдинг“ АД приключи февруари 2021 г., реализирайки приходи от продажба на стока на стойност 73 304 хил. лв. Така, приходите на компанията във втория месец на годината бележат ръст от 6% сравнено с 69 332 хил. лв, отчетени през същия период на 2020 г.

През февруари „Софарма Трейдинг“ АД отчита увеличение и в печалбата преди данъци, като тя нараства с 5% до 1 894 хил. лв. За сравнение печалбата преди данъци през същия месец на предходната година възлиза на 1 810 хил. лв.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=0exqvBBcrhY

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Не знам. Аз много малко знам за БФБ всъщност, което е много лош атестат за коефициента ми на интелигентност, след като се шматкам наоколо едни юбилейни 15 години вече.

Няма как да не са кълвали и юридически лица, все пак оборотът от 18.03 до 24.02 е 437,000 лв. Ритейлът на БФБ трудно ще поеме съвсем сам този обем само по тази позиция за 7 дена. Обаче сделките са много и раздробени, всякакви топчета има в супата. Ако продавачът можеше да си намери купувач по телефона и да са хепи с цената, дали щеше да има 112 сделки за цитирания период плюс днес?

Нищо не ми е ясно около тоя Трейдинг, честно... Въобще не ме слушайте, бръщолевя си и стискам.
                          Ами незнам,Фортис по-долу намекна че може дивидента да бъде спрян за известно време и че се е подготвил за това.......а той нали уж е вътрешен човек..........
                          Last edited by спекуланта; 25.03.2021, 19:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Всъщност откъде знаеш че никой институционален не се е включил и всичко е обрано само от ритейла.......?
                            Не знам. Аз много малко знам за БФБ всъщност, което е много лош атестат за коефициента ми на интелигентност, след като се шматкам наоколо едни юбилейни 15 години вече.

Няма как да не са кълвали и юридически лица, все пак оборотът от 18.03 до 24.02 е 437,000 лв. Ритейлът на БФБ трудно ще поеме съвсем сам този обем само по тази позиция за 7 дена. Обаче сделките са много и раздробени, всякакви топчета има в супата. Ако продавачът можеше да си намери купувач по телефона и да са хепи с цената, дали щеше да има 112 сделки за цитирания период плюс днес?

Нищо не ми е ясно около тоя Трейдинг, честно... Въобще не ме слушайте, бръщолевя си и стискам.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

При Агрия са NN,а те нямат Неохим.......за Трейдинга не е ясно ,но NN едва ли ползват ОББ за посредник
                              Колко му е, нали точно ОББ ще ги купува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Аз затова почти винаги гледам не последната цена, а средната на бида, за да си направя сметката
                                Е аз такива всекидневни сметки не си правя и да се взирам точно колко е нагоре или надолу. Портфейла ми е дългосрочен и дивидентен. Но днес този ръст при М+С се отличи и затова.

Коментар

Working...
                                X