Първоначално изпратено от Innocent
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Петя Ангелова е новият Главен финансов директор на Група Софарма Трейдинг
От средата на април Петя Ангелова пое поста Главен финансов директор на Групата Софарма Трейдинг. В тази си роля тя ще отговаря за финансово-счетоводните операции и процесите по контролинг и бюджетиране. Петя е доказан професионалист с над 20 години опит и със своята професионална експертиза ще участва активно в реализацията на стратегическите планове на Групата.
http://www.sopharmatrading.bg/vn_26_499_BG.html
Крайно време е тук да видим огромна промяна на печалбата и цената на акцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Ако теглото на мама падне щерката не може ли да влезе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеУсловието за тегло на икономическа група не е част от промените, споменати в консултацията, но евентуално би могло да се изрази като коментар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеУсловието за тегло на икономическа група не е част от промените, споменати в консултацията, но евентуално би могло да се изрази като коментар.
Явно държиш ти да посочиш "условностите" , защото си стоят с цялата плеяда в цитирания цитат!
Коментар
-
Условието за тегло на икономическа група не е част от промените, споменати в консултацията, но евентуално би могло да се изрази като коментар.
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеИ тук се усеща полъха на промяната в Софка..., може би или почти
Коментар
-
Лека реклама във Forbes
Аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita са със съвместна дейност от началото на април
Всичко е пролетно, цветно, хубаво и ... Според предварителният консолидиран отчет на дружедтвото за 2020 г. нетните приходи от продажби достигат 1.165 млрд. лв., а нетната печалба е 11.8 млн. лв. т.е рентабилност малко повече от 1% ???
vs
Ромфарм компани", който се завръща с топ 3 с рентабилност над 50% при удвоена печалба през годината. Другите представители на фармацевтичния бранш - "Актавис" и "Софарма", постигат по-скромни резултати откъм рентабилност. При "Актавис" има лек спад (едва 0.08 пр.п. до 15.98%) в маржа на печалбата при свиване на приходите и печалбата на компанията, а при "Софарма" рентабилността се подобрява (с 1.82 пр.п. до 17.5%) при ръст и на приходите, и на нетната печалба.
https://www.capital.bg/biznes/kompan...odatna_godina/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Софарма трейдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 10:29
Софарма Трейдинг“ АД приключи февруари 2021 г., реализирайки приходи от продажба на стока на стойност 73 304 хил. лв. Така, приходите на компанията във втория месец на годината бележат ръст от 6% сравнено с 69 332 хил. лв, отчетени през същия период на 2020 г.
През февруари „Софарма Трейдинг“ АД отчита увеличение и в печалбата преди данъци, като тя нараства с 5% до 1 894 хил. лв. За сравнение печалбата преди данъци през същия месец на предходната година възлиза на 1 810 хил. лв.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Не знам. Аз много малко знам за БФБ всъщност, което е много лош атестат за коефициента ми на интелигентност, след като се шматкам наоколо едни юбилейни 15 години вече.
Няма как да не са кълвали и юридически лица, все пак оборотът от 18.03 до 24.02 е 437,000 лв. Ритейлът на БФБ трудно ще поеме съвсем сам този обем само по тази позиция за 7 дена. Обаче сделките са много и раздробени, всякакви топчета има в супата. Ако продавачът можеше да си намери купувач по телефона и да са хепи с цената, дали щеше да има 112 сделки за цитирания период плюс днес?
Нищо не ми е ясно около тоя Трейдинг, честно... Въобще не ме слушайте, бръщолевя си и стискам.Last edited by спекуланта; 25.03.2021, 19:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Всъщност откъде знаеш че никой институционален не се е включил и всичко е обрано само от ритейла.......?
Няма как да не са кълвали и юридически лица, все пак оборотът от 18.03 до 24.02 е 437,000 лв. Ритейлът на БФБ трудно ще поеме съвсем сам този обем само по тази позиция за 7 дена. Обаче сделките са много и раздробени, всякакви топчета има в супата. Ако продавачът можеше да си намери купувач по телефона и да са хепи с цената, дали щеше да има 112 сделки за цитирания период плюс днес?
Нищо не ми е ясно около тоя Трейдинг, честно... Въобще не ме слушайте, бръщолевя си и стискам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
При Агрия са NN,а те нямат Неохим.......за Трейдинга не е ясно ,но NN едва ли ползват ОББ за посредник
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Аз затова почти винаги гледам не последната цена, а средната на бида, за да си направя сметката
Коментар
Коментар