Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Всъщност откъде знаеш че никой институционален не се е включил и всичко е обрано само от ритейла.......?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Не, не, извинявай ако съм те засегнал. Изобщо не съм искал това и не мисля, че покупка на тези нива е грешка. Спадът почти достигна средната ми в портфейла, но си ги държа, защото ужким гонят растеж и поне пазят дивидента (засега) и т.н. Обаче много ме притеснява ОББ какво вижда и знае и защо ако те правят грешка, някой друг институционален не ги "поправя" откъм бида, а оставят салфетките да се разпиляват от вятъра?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Груец, моя портфейл днес е нагоре благодарение на това, че М+С е на плюс с 8% при една изтъргувана акция ! Щеше да е смешно ако не беше тъжно !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Че само на тези места ли има продажби? Като гледам, са почти навсякъде
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Е, и при редовните заподозрени- двете бамки и тн флагман, ама при тях вече си е нещо нормалноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Много често сме се питали защо и пенсионните фондове продават когато го правят, но много често отговора остава неясен за нас. Дано не си прав, че ОББ знаят нещо негативно, което ние не знаем.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Че само на тези места ли има продажби? Като гледам, са почти навсякъде
Коментар
-
Не, не, извинявай ако съм те засегнал. Изобщо не съм искал това и не мисля, че покупка на тези нива е грешка. Спадът почти достигна средната ми в портфейла, но си ги държа, защото ужким гонят растеж и поне пазят дивидента (засега) и т.н. Обаче много ме притеснява ОББ какво вижда и знае и защо ако те правят грешка, някой друг институционален не ги "поправя" откъм бида, а оставят салфетките да се разпиляват от вятъра?Last edited by Zdravko; 25.03.2021, 18:17.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеИнтересно е дали е един и същ продавача тук, при неохим и при агрия-наа 6,50Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Не, не, извинявай ако съм те засегнал. Изобщо не съм искал това и не мисля, че покупка на тези нива е грешка. Спадът почти достигна средната ми в портфейла, но си ги държа, защото ужким гонят растеж и поне пазят дивидента (засега) и т.н. Обаче много ме притеснява ОББ какво вижда и знае и защо ако те правят грешка, някой друг институционален не ги "поправя" откъм бида, а оставят салфетките да се разпиляват от вятъра?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Това ще се разбере след време. Усещам иронията, но точно заради такива съмнения и величаене на големи играчи съм пропускал най-добрите сделки. Изводът за мен е, че какъвто и фонд да е, винаги може да сгреши и то с мноооого. С толкова много, че не съм виждал ритейл да бърка с толкова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Значи ОББ са тъпи, а ритейлът пълни мрежата, така ли? За един поизнервен държател питам.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЧичо ви направи услуга с витиеватата си покана за ОС, да можете да накупите на ниски цени, иначе висеше пакета на 6,60
- 1 like
Коментар
Коментар