IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
    Интересно е дали е един и същ продавача тук, при неохим и при агрия-наа 6,50
    При Агрия са NN,а те нямат Неохим.......за Трейдинга не е ясно ,но NN едва ли ползват ОББ за посредник

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Всъщност откъде знаеш че никой институционален не се е включил и всичко е обрано само от ритейла.......?
      Ми по хвалбите тук колко народ си е купил, совен ако не са купили по 50-100 акции, ма тогава фортис щеше да ги изгони от темата, щото са голтаци
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Не, не, извинявай ако съм те засегнал. Изобщо не съм искал това и не мисля, че покупка на тези нива е грешка. Спадът почти достигна средната ми в портфейла, но си ги държа, защото ужким гонят растеж и поне пазят дивидента (засега) и т.н. Обаче много ме притеснява ОББ какво вижда и знае и защо ако те правят грешка, някой друг институционален не ги "поправя" откъм бида, а оставят салфетките да се разпиляват от вятъра?
        Всъщност откъде знаеш че никой институционален не се е включил и всичко е обрано само от ритейла.......?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Груец, моя портфейл днес е нагоре благодарение на това, че М+С е на плюс с 8% при една изтъргувана акция ! Щеше да е смешно ако не беше тъжно !
          Аз затова почти винаги гледам не последната цена, а средната на бида, за да си направя сметката
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Че само на тези места ли има продажби? Като гледам, са почти навсякъде
            Груец, моя портфейл днес е нагоре благодарение на това, че М+С е на плюс с 8% при една изтъргувана акция ! Щеше да е смешно ако не беше тъжно !

Коментар

Е, и при редовните заподозрени- двете бамки и тн флагман, ама при тях вече си е нещо нормално
              Ми и при моето спиди имаше - предполагам някой, който е решил да влезе в неохим или тук. Ма там сме бетон

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Много често сме се питали защо и пенсионните фондове продават когато го правят, но много често отговора остава неясен за нас. Дано не си прав, че ОББ знаят нещо негативно, което ние не знаем.
                Поне аз не съм забелязал ОББ да са се дънили в продажбите си, обикновено запоздозрените са Алианц и ДСК или чужденед. Чужденци почти няма вече, така че може да е местен клиент, а може и нещо белградското шефче да ги е изнервил и те да искат да му покажат кой раздава картите, ма тогава пък шефчето можеше да се включи. А може и да знаят нещо, което ни е не знаем (примерно за дивидента) - остава ни само да гадаем

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Е, и при редовните заподозрени- двете бамки и тн флагман, ама при тях вече си е нещо нормално

Коментар

Не, не, извинявай ако съм те засегнал. Изобщо не съм искал това и не мисля, че покупка на тези нива е грешка. Спадът почти достигна средната ми в портфейла, но си ги държа, защото ужким гонят растеж и поне пазят дивидента (засега) и т.н. Обаче много ме притеснява ОББ какво вижда и знае и защо ако те правят грешка, някой друг институционален не ги "поправя" откъм бида, а оставят салфетките да се разпиляват от вятъра?
                    Много често сме се питали защо и пенсионните фондове продават когато го правят, но често отговора остава неясен за нас. Дано не си прав, че ОББ знаят нещо негативно, което ние не знаем.
                    Last edited by Zdravko; 25.03.2021, 18:17.

Коментар

Интересно е дали е един и същ продавача тук, при неохим и при агрия-наа 6,50

Коментар

• Интересно е дали е един и същ продавача тук, при неохим и при агрия-наа 6,50

Коментар

събират кинти, за да направят конкурентно търгово на френците в Спиди, затова

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Това ще се разбере след време. Усещам иронията, но точно заради такива съмнения и величаене на големи играчи съм пропускал най-добрите сделки. Изводът за мен е, че какъвто и фонд да е, винаги може да сгреши и то с мноооого. С толкова много, че не съм виждал ритейл да бърка с толкова.

Коментар

Значи ОББ са тъпи, а ритейлът пълни мрежата, така ли? За един поизнервен държател питам.
                              Това ще се разбере след време. Усещам иронията, но точно заради такива съмнения и величаене на големи играчи съм пропускал най-добрите сделки. Изводът за мен е, че какъвто и фонд да е, винаги може да сгреши и то с мноооого. С толкова много, че не съм виждал ритейл да бърка с толкова.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Чичо ви направи услуга с витиеватата си покана за ОС, да можете да накупите на ниски цени, иначе висеше пакета на 6,60
                                Значи ОББ са тъпи, а ритейлът пълни мрежата, така ли? За един поизнервен държател питам.

Коментар

Working...
                                X