Мечка, засега само 1, ама ещо не вечер, както се пее
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Я, стана, благодаря ти. Това ще ми е полезно и за в бъдеще
От днес имам 2 сделки с единствен продавач - ОББ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Дай му рефреш на данните и ще ти излезе
От днес имам 2 сделки с единствен продавач - ОББ.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
И аз днес се класирах, но преди сетълмент не ми дава насрещна страна. Или поне аз не знам къде да я видя.
ПП: сега видях, че и други колеги са писали по-долу!
- 1 like
Коментар
-
И аз днес се класирах, но преди сетълмент не ми дава насрещна страна. Или поне аз не знам къде да я видя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ днес купувам от ОББ
Да видим дали не приключиха с тия къдрави бройки накрая..Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Айде утре още 5- Considering latest performance and market development, we issue a BUY recommendation with a price target of BGN 7.09 per share, indicating a 29% upside potential
Enjoy reading. All questions/comments are welcome.
Sincerely,
ELANA Research Team
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение5 сделки с ОББ имам днес.Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Според мен няма да има Привилигировани акции. Няма никаква логика да бъдат издавани при положение, че лихвите са супер ниски. Увеличение на капитала според мен ще има което е логично с оглед придобиването на новите аптеки. Има доста неизвестни, надявам се на 02.04 да стане ясно.
И аз си мисля в тази посока, но ми е много изгодна, та не и се осланям и очаквам да се изясни на 04,04, , но ще се чуваме ли или пак ще е както предния път...
Коментар
-
Еми това с привилегиите е кофти и е нормално да има разколебаване. Дано паметта не ми изневерява, но мисля обаче, че Декември Софарма се яви като купувач на 5,50, та е възможно да има и голям от другата страна.Last edited by Innocent; 24.03.2021, 21:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Интересното за мен е кой е продавача от днешния аукцион, тъй като той бе по-голям. Моите сделки са за по 200- 300 броя и не може да се разбере дали голям ми продава и кой точно. Ако бях взел да кажем 10 000 или нагоре наведнъж, щях да имам представа кой е големия и откъде идват многото бройки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Нали са свързани,- едва ли е мамаПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар