IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мечка, засега само 1, ама ещо не вечер, както се пее

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Я, стана, благодаря ти. Това ще ми е полезно и за в бъдеще
      От днес имам 2 сделки с единствен продавач - ОББ.
      Може би се измъква някой от техните фондове, а не клиент.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Дай му рефреш на данните и ще ти излезе
        Я, стана, благодаря ти. Това ще ми е полезно и за в бъдеще
        От днес имам 2 сделки с единствен продавач - ОББ.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

И аз днес се класирах, но преди сетълмент не ми дава насрещна страна. Или поне аз не знам къде да я видя.
          Рестартирай си платформата и тогава вероятно ще ти отрази "насрещната" страна! Поне при мен така работи!

ПП: сега видях, че и други колеги са писали по-долу!

Коментар

• Чичо ви направи услуга с витиеватата си покана за ОС, да можете да накупите на ниски цени, иначе висеше пакета на 6,60

Коментар

И аз днес се класирах, но преди сетълмент не ми дава насрещна страна. Или поне аз не знам къде да я видя.
              Дай му рефреш на данните и ще ти излезе

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                И днес купувам от ОББ
                Да видим дали не приключиха с тия къдрави бройки накрая..

Коментар

• И днес купувам от ОББ
                  Да видим дали не приключиха с тия къдрави бройки накрая..

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Айде утре още 5
                    • Considering latest performance and market development, we issue a BUY recommendation with a price target of BGN 7.09 per share, indicating a 29% upside potential

Enjoy reading. All questions/comments are welcome.

Sincerely,
                    ELANA Research Team

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                      5 сделки с ОББ имам днес.
                      Айде утре още 5
                      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• 5 сделки с ОББ имам днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Според мен няма да има Привилигировани акции. Няма никаква логика да бъдат издавани при положение, че лихвите са супер ниски. Увеличение на капитала според мен ще има което е логично с оглед придобиването на новите аптеки. Има доста неизвестни, надявам се на 02.04 да стане ясно.

И аз си мисля в тази посока, но ми е много изгодна, та не и се осланям и очаквам да се изясни на 04,04, , но ще се чуваме ли или пак ще е както предния път...

Коментар

Еми това с привилегиите е кофти и е нормално да има разколебаване. Дано паметта не ми изневерява, но мисля обаче, че Декември Софарма се яви като купувач на 5,50, та е възможно да има и голям от другата страна.
                            Според мен няма да има Привилегировани акции. Няма никаква логика да бъдат издавани при положение, че лихвите са супер ниски. Увеличение на капитала според мен ще има което е логично с оглед придобиването на новите аптеки. Има доста неизвестни, надявам се на 02.04 да стане ясно.
                            Last edited by Innocent; 24.03.2021, 21:23.

Коментар

Интересното за мен е кой е продавача от днешния аукцион, тъй като той бе по-голям. Моите сделки са за по 200- 300 броя и не може да се разбере дали голям ми продава и кой точно. Ако бях взел да кажем 10 000 или нагоре наведнъж, щях да имам представа кой е големия и откъде идват многото бройки.
                              ОББ беше продавача на аукциона, а също и на голямото сипване, което върна цената от 5,85 обратно на 5,50

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Нали са свързани,- едва ли е мама
                                Казвам, че Софарма бе купувач, а не продавач. И това е случка от Декември, тоест имаше право да се търгува

Коментар

Working...
                                X