Първоначално изпратено от balarev
Разгледай мнение
Абе, къде е Фортис? Да речне едно НАЙ! Или някой да се провикне - Ин Донев уи тръст? Не съм особено радостен, че познах за чичката и далаверите му тук, но винаги съм бил удивен от хората, които си мислят, че могат да са "партньори" с който и да е комунисто-капиталист, щото "той този е различен, не е като ония". Жалко - за пореден път ще кажа - уникална компания като перспективи (особено в сегашната ситуация), а с толкова скапан мениджмънт - дазарежеш основното, на което се крепеше цената тук... Наистина жалко - нека не се счита за злобеене или нещо от сорта (нямам полза от него), а и като изключа 1-2 мега дразнители, в тази акция, поне хората от форума, са наистина читави инвеститори, на които желая успех!
П.С. Сега разбрахте ли защо някой "случайно" разкешваше до 5,50 и народът купуваше на "промоция". разбрахте ли и защо цената "случайно" беше закарана до 6,50. Не, убеден съм, че не е било заради вътрешно инфо и всичко е било изцяло на пазарен принцип - смятали са се коеф., екстраполирали са се модели и т.н.
Коментар