Надявах се на по-ниска цена, ама с този пакет - дотук. Да видим следващия как ще е
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКакъв беше този екшън тука.. привлече ми вниманието и пак се включих в играта
ОББ ми е продала на 5,50 след като някакъв неочакван изблик на ентусиазъм беше качил цената до 5,85
споко и аз се вързах, макар да се бях зарекъл да купувам на 5,05 , и мен ме закарфичиха на 5,50
Коментар
-
мПървоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Да видим дали 5.5 ще е дъното
Добре че си прехвърлих лека полека половината в Софарма имотите да ми е мирна главата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЕй, писна ми на ''гегата'' от тия разпродажби!
Добре че си прехвърлих лека полека половината в Софарма имотите да ми е мирна главата
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Аз напоследък съм доста разколебан тук също. Въпреки това, очевидно съм малко по-голям оптимист и смятам ,че за да наложиш някоя марка сериозно ти трябват сериозни инвестиции, а след това на доставчиците ще можеш да им извиваш ръцете. Занимавам се от близо 20 год. с търговия и знам като стигне дадена верига определен мащаб как се променят условията спрямо всички доставчици, тоест първо инвестираш, но в даден момент всички са зависими от теб.
Знаеш ли, често се случва да си пия и попадам на най-четените теми / неизменна част от които е историческия парк/. Никога не съм си позволявал да изказвам мнение там, но понеже сме в различна тема - за мен правите престъпление. За теб 20-30 хил. може и да не са проблем, но защитавайки тази пирамида, ти обричаш мноооого хора на нищета. Не ти прави чест да ги защитаваш! Не бих желал нито да те познавам, нито да комуникирам с такива хора!
П.П. За мен си съзнателен или несъзнателен участник в измама. Казвам ти го, за да не се чудиш защо/ ако някои хора започнат да странят от теб. Не се познаваме, няма нищо лично и нямам губещи инвестиции там.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
охоооо, наченки на критично мислене към белградския възпитаник ли виждам, и то от този, дето пишеше Ин Донев уи тръст? Не може да бъде, някой ти е хакнал профила ли, какво? Предполагам, знаеш значението на думичката ирония, нали? Е, точно този ми пост с "Удри, чичак" е ироничният отговор на НАЙ-то, тръстването, сектантстването, лафчетат - кво пишеш тук бе, скъсаняк, аре разкарай се, нали нямаш акции и т.н. Странно обидчиви станахте точно хората, които най-много сте използвали тези фрази...
С две думи - ако искаш интересна дискусия, ще трябва и ти да се потрудиш и най-малко да не гониш тези, които имат поне малко пипе в главата си и постовете им не са безкритични лафчета към честния частник, дето е мажоритар. Дотогава, докато тук преобладава сектантстването, лафчетата и правите виртуално аутодавафе на всеки, дръзнал да обори митичния ореол на мажоритарния собственик тук (а някои чак ме рипортват, за да ме трият), ще получавате и подобни отговори - на зла круша, зъл прът!
П.С. И понеже конкретно 15% ми е сред нормалните форумци, с които може да се получи някакъв диалог, то нямам проблем да изложа моите доводи и да стане някаква дискусия, след като чуя вашите. Искаме или не, на БФБ има 10-на акции, които могат да предизвикат някакъв интерес, и тази е една от тях.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИмам в предвид че оборотите са огромни. Всички се късат от работа едва ли не, а печалбите са мижави - разпределени на десетки милиони акции .
Знаеш ли, често се случва да си пия и попадам на най-четените теми / неизменна част от които е историческия парк/. Никога не съм си позволявал да изказвам мнение там, но понеже сме в различна тема - за мен правите престъпление. За теб 20-30 хил. може и да не са проблем, но защитавайки тази пирамида, ти обричаш мноооого хора на нищета. Не ти прави чест да ги защитаваш! Не бих желал нито да те познавам, нито да комуникирам с такива хора!
П.П. За мен си съзнателен или несъзнателен участник в измама. Казвам ти го, за да не се чудиш защо/ ако някои хора започнат да странят от теб. Не се познаваме, няма нищо лично и нямам губещи инвестиции там.Last edited by 15%; 23.03.2021, 04:53.Пътека се прави камък по камък!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Груйче,
П.П. Ако искаш да помогнеш на набуталите се тук им кажи нещо градивно - това ще стане, онова ще стане... Така аудиторията разбира единствено, че си злобен от което не страда "чичака" а ти. Ако искаш той да си плати за предишни свои лоши постъпки ни убеди с нещо да продаваме и да не записваме. Това спрямо днешна дата - наистина няма смисъл от това къде е роден, каква мумия бил, какво бил направил преди 30 години и т.н.
Да ама не е така. Тук дружеството няма най- важното за мен, а именно конкурентно предимство . Т.е. Не може да работи с големи маржове на печалба.Last edited by MrSi; 23.03.2021, 01:48.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Груйче, наскоро зададох въпрос отнсосно притесненията ми дали настоящите акции биха били толкова дивидетно насочени ако се издадат и привилегии и ако бъдат засегни, то с колко, но отговор нямаше. Надявах се да се включат хора с техните прогнози. Един да каже "според мен ще се издадат привилегии и те ще убият 100% от дивидента, други, които да кажат " ще се издадат привилегии, но по сегашните дивидента няма да секне или ще се секне с 50%" и т.н. Сега чета "удри чичак...". Каква реплика освен "In Donev we trust" очакваш на подобна безмислена, елементарна и не носеща никаква стойност реплика? Наистина очаквам от теб нещо повече...
П.П. Ако искаш да помогнеш на набуталите се тук им кажи нещо градивно - това ще стане, онова ще стане... Така аудиторията разбира единствено, че си злобен от което не страда "чичака" а ти. Ако искаш той да си плати за предишни свои лоши постъпки ни убеди с нещо да продаваме и да не записваме. Това спрямо днешна дата - наистина няма смисъл от това къде е роден, каква мумия бил, какво бил направил преди 30 години и т.н.
""Запри се и се не аби Пич! Акциите са на борсата, избери си посока, ако пък си по кадърен, изкупи дяловете и въстанови твоята правда!
Амин!""
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар