If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- Аз очаквах пушилка да видя тук и при "Мак........ата" ти любимка .... а няма никой и нищо , освен ако не е твоя последната ...малеееейй голем си бееей
не съм аз ЗАСЕГА
каква е последната голяма поръчка?
моите кацнаха
готов съм да пазарувам !!!!!!!!!!!!!!
- Аз очаквах пушилка да видя тук и при "Мак........ата" ти любимка .... а няма никой и нищо , освен ако не е твоя последната ...малеееейй голем си бееей
+ за синтактичната редакция, не ми се искаше да го правя на въпрос, но винаги е хубаво да забележи човек че бфб-играчите са на ниво и като обща култура, (четмо и писмо)
За останалото - да любопитно съм наистина, да видя, с какъв аршин ще мери чичо медика и защо ако я има, се е получила разликата със севто. При севтополис беше грозна картината с падащия коефициент на сливане при втора стъпка. Не знам защо така го реши там, но като се заинати - няма мърдане. Все пак хакционерите на фармата са били по-облагодетелствани от сделката, следва, че и ако с медика е така, то фармата започва да изглежда и атрактивна при още спад на цените. Чувал си че гладна кокошка просо сънува, е ако се случи на реално не бих се притеснило да съм кокошката и да клъвна нещо от просото, а не виждам пък кой ли играч не е постоянно гладен за добра папирка. "Хиеним" и "чакалим" с две думи казано ) Разбира се, винаги човек трябва да държи няколко варианта в ръкава, не е само чичовия папир, които може да е интересен
От чичо разбира се, той е нещо като бфб-икона. Освен това събитието е минало вече и забравено, няма защо да се връщаме със задна дата. А и сегашното оса мина. Надявам се да не спират с дивидента тук, донякъде и защото от него има нужда и самата фарма. Като каза медика се замислих там кога се очаква сливането, имаше някаква процедура, знаеш ли на какъв етап са стигнали, все пак си бил акционер там. Има ли вече коефициент на сливане като при севтополис, интересно колко биха го извадили като число, двете дружества изглеждаха съизмерими по активите и мисля че и сходен собствен капитал
От кого искаш автограф на шапката?
Да, г-н Донев подари на Императора хапчета през 2008г - на ОС на Медика. Тогава се запознах и с двамата.
От чичо разбира се, той е нещо като бфб-икона. Освен това събитието е минало вече и забравено, няма защо да се връщаме със задна дата. А и сегашното оса мина. Надявам се да не спират с дивидента тук, донякъде и защото от него има нужда и самата фарма. Като каза медика се замислих там кога се очаква сливането, имаше някаква процедура, знаеш ли на какъв етап са стигнали, все пак си бил акционер там. Има ли вече коефициент на сливане като при севтополис, интересно колко биха го извадили като число, двете дружества изглеждаха съизмерими по активите и мисля че и сходен собствен капитал
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар