Първоначално изпратено от gunnar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЗа имотите още не са , но очаквам тези дни да го приведат преди финализирането на увеличението на капитала.
До 21.9 когато стават 3 месеца от провеждането на ОСА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеАбе тъп въпрос, ама преводоха ли дивидента... и ако да - кога ?
Същото питане и за Имотите, ако някой може да сподели, да не пиша и в дургата там ?
Нещо се замотах със сметките, а ми се струва че не видях постъпления по акаунта ми.... пък не са чак толкова акции- може и да съм го пропуснал
мерси предварително,
До 21.9 когато стават 3 месеца от провеждането на ОСА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеАбе тъп въпрос, ама преводоха ли дивидента... и ако да - кога ?
Същото питане и за Имотите, ако някой може да сподели, да не пиша и в дургата там ?
Нещо се замотах със сметките, а ми се струва че не видях постъпления по акаунта ми.... пък не са чак толкова акции- може и да съм го пропуснал
мерси предварително,
Коментар
-
Абе тъп въпрос, ама преводоха ли дивидента... и ако да - кога ?
мерси предварително,
Коментар
-
Аферим ,дано да останат здрави за стари години ,макар да имам други планове за местожителството си тогава ,ама знай ли сеПървоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДа Ви е честито ,, на ТОНИ и ТОТОтои интернет да ви пуснат
http://www.dnes.bg/stranata/2013/09/...parkove.198112
Коментар
-
Да Ви е честито ,, на ТОНИ и ТОТОтои интернет да ви пуснат
http://www.dnes.bg/stranata/2013/09/...parkove.198112
Коментар
-
На цената, на която излязох, доходността е еднаква. Облизвациите тоже ще са търгуеми, а и по-голямата част от парите ми в Жабокът пак ще са си в акции.
Но стига сме писали жабешки работи в трейдинговата тема.
И моят дивидент е снесен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи пуснал съм оферта Продава (освен тия Купува) - земи ми ги.
Главницата ми може да стане два кинта - ама от облизвациите нали пак ще си взема парите на същия плюс?И после няма да мисля какво ще стане с простите акции, когато привилегированите също станат прости.
Не отричам и твоята правота - затова си задържах повечето бройки. А и тук като с Любовното съм спечелил вече повече от достатъчно - та аз си пазарувам Жабоци още откак ги емитираха на, т.е. от Шеста година.))))
Last edited by precakanoto; 02.09.2013, 15:59.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеи като е до 16 има още 4 дивидента. 4*.75*.95 = близо 3 кинта !!! След това "Главницата" ти става 2 кинта, а в същото време обикновените се валят по 7, (само профита ти е пънкар срещу всеки жабешки картон)Питомното си е питомно, импе
Гледай да не стане като при любовното послание
Главницата ми може да стане два кинта - ама от облизвациите нали пак ще си взема парите на същия плюс?И после няма да мисля какво ще стане с простите акции, когато привилегированите също станат прости.
Не отричам и твоята правота - затова си задържах повечето бройки. А и тук като с Любовното съм спечелил вече повече от достатъчно - та аз си пазарувам Жабоци още откак ги емитираха на, т.е. от Шеста година.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, ама жабешкият дивидент е до 16-а... а и на Пънкар ще си го земеш, ама друг път - не и тоя сезон.
Аз там поизлязох отчасти на около шестак - на това ниво доходността се изравнава с тази по облизвациите.Питомното си е питомно, импе
Гледай да не стане като при любовното послание
Last edited by precakanoto; 02.09.2013, 15:10.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе, жабока на 5 кинта си е 0.75*0.95/5 = 14 % дивидентен профит, (точно и определен) а и обикновените му артии са дори още по скъпи с 2 кинта отгоре...не става дума за него.
за това - тукашното става дума. Съизмерено с жабока, това трябва да снася 35 стинки дивидент при текуща 2,70/картон, т.е балоняче малко си падаА се каниш и да купуваш... сиреч набалончваш...
Аз там поизлязох отчасти на около шестак - на това ниво доходността се изравнава с тази по облизвациите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКое - жабата - нещо за Златният жабок ли намекваш?
за това - тукашното става дума. Съизмерено с жабока, това трябва да снася 35 стинки дивидент при текуща 2,70/картон, т.е балоняче малко си падаА се каниш и да купуваш... сиреч набалончваш...
Last edited by precakanoto; 02.09.2013, 14:55.Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар