Тони, имаш ли линк към таблицата?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСофарма трейдинг явно значително изпреварва останалите дистрибутори. Екипът успява да се справя отлично в ситуациите през последните години !!!!! Какво повече да желаем? За мен лично - да купувам при възможност!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
-
Виждам че добре се забалончваме, да видим докога.
Добре е когато има и "хайд-парк" да поддържа мурафетите във форума, нещо като футболна агитация сред нахъсаните фенове на цска или левски.А Интересно прословутия самозван император колко ли картоня устисква
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеПравих едни сметки без кръчмар онзи ден, една цена към 6,50 ще седи по-добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕ те за туй , преглед скоро няма да минете !!!живот и здраве, пенсионерската ще чакам колкото трябва
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепри нас зъбите започват от дванадесети /12/
Е те за туй , преглед скоро няма да минете !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАз си изпих и аперитива и и и и ... ръчната съм дръпнал на 7ми зъб и на 9ти ;- от там нагоре ...ако търсиш ще ти продавам на всеки дивидент
Вие там какво решихте ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеОперативка - преговаряме целите
Аз си изпих и аперитива и и и и ... ръчната съм дръпнал на 7ми зъб и на 9ти ;- от там нагоре ...ако търсиш ще ти продавам на всеки дивидент
Вие там какво решихте ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеотличници! нямам думи!
кога ще продавате - никога?
Коментар
Коментар