IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я, ама той вашия гуру, Стойнето, пише, че туризма щял да бъде следващия "Клондайк" бе, момчета. Ми сега, на кой да вярваме, на вас ли, анонимните списвачи, на него ли - създателя на най-популярния сайт за лични финанси в България?

Вие какво мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение

Ооо, това звучи силно - дай го да го видя, ако можеш лесно да го намериш, моля.

Иначе това е много класически подход тип американска пирамида. Взимат един Гошко и се почва: Гошко няма образование/никога не му е пукало за образованието, Гошко няма богати родители, Гошко винаги е знаел, че има потенциал, но не е знаел как да го реализира и тн. и тн..
      Ама уцели и името и сюжета и всичко - както сам каза, класика в жанра.
      https://youtu.be/aOYXK0QISzY
      https://youtu.be/cO_4CXEfA9Y

Тези видеа намерих на първо четене, но имаше сигурно 10-тина епизода. Коментираха се доста назад в тази тема и в другия фору също от там си ги спомням, реших да си спестя времето да ги гледам

Коментар

И аз това се чудих - къде ли са повече рибоците? В Сейвауей като че ли наистина бяха повече.Там тук-таме се сещам за някой познат или познат на познат, който беше набил кинти там.
        Аз реално човек, не мога да се сетя за човек, дето дори да е обмислял инвестиция в Истерически Парк. Предполагам, че дори да имам някакъв такъв познат, като е видял накъде отива работата и го е досрамяло да си каже.

Иначе верно нещата изсплеснаха тук - тя госпожата не знае да подмята ли лъжи, с парите ли да си се хвали, със скромостта ли, да продължава ли да обижда или да го играе пък блага християнка. Ясно, че провокира за някаква реакция, ама на няк'во много ниско ниво.
        И още обиди

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

ако консултанти, дето не могат 5 лева да завъртят от крадените пари разберат колко взима той Ще си трае и още как. Аз наистина имам високо мнение за тоя човек, верно като обигран селски тарикат, ама то и такива много, но не всеки е успял да завлече десетки милиони от балъците.
          Още обиди и клеветнически обобщения

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

ХАХАХАХ,
            Темата все повече заприлича на Saveway, което е и забавното.
            Само че там рибите на амбразурата бяха повече.
            И аз това се чудих - къде ли са повече рибоците? В Сейвауей като че ли наистина бяха повече.Там тук-таме се сещам за някой познат или познат на познат, който беше набил кинти там.
            Аз реално човек, не мога да се сетя за човек, дето дори да е обмислял инвестиция в Истерически Парк. Предполагам, че дори да имам някакъв такъв познат, като е видял накъде отива работата и го е досрамяло да си каже.

Иначе верно нещата изсплеснаха тук - тя госпожата не знае да подмята ли лъжи, с парите ли да си се хвали, със скромостта ли, да продължава ли да обижда или да го играе пък блага християнка. Ясно, че провокира за някаква реакция, ама на няк'во много ниско ниво.

Коментар

• Ще ни кажете ли кои са собствениците на парка и къщите в селото? С какви пари се строят и защо дружеството се ограбва с облигационни заеми? Конкретни въпроси задавам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
                И какво ше види тук един търсещ? Хора с ниво на интелигентност под средното, които използват обиди, а се възмущават, когато са използвани срещу тях. Хора, които нямат елементарни познания по предприемачество и управление на дейност. Хора, които искат хазартно да вземат пари сега, а не познават процеса на създаването им. Хора, които сляпо подкрепят медии, които служат на наркомани, пияници, корумпирани политици, чужди интереси, изнасилвачи, насилници на жени, побойници и унищожаващи природата хора. Ще прочетат писанията на жалка паплач, която по-скоро прилича непораснали деца, които са си останали загубеняците в училище и не са продължили напред. Колкото повече пишете, толкова повече се издавате. Сами казахте, че пишете, за да е жива темата, с не, защото имате благородни намерения. Сами наричате инвеститорите и посетителите в парка “шарани”, сами ги гаврите и обиждате. На кого интереса защитавате тогава? Май само вашето желание да сте прави и да кажете - “Аз казах ли”. Гледайте мачове и си изберете силен отбор, и си мислете, че заради вас бият. Инвестициите не са за вас.
                Пак ли почнахте с държаниете на жертва, госпожа? Моля ви, дайте малко по-позитивно. Знаем, че "бизнесът" ви замира и хората бягат от Исторически Парк, не е нужен целият тоя цирк
                Нали тук само седим, хейтваме и нищо не правим. Ами вие 3-ти ден седите по цял ден тук и го играете мъченица. Що не сте на поляната на бутафорията да строите? Уж бяхте различни, позитивни, градители....пък то к'во се оказа...

За 10 страници с вашите провокации, не можахте да отговорите на базови въпроси за парка и е това е абсолютен факт. От там нататък вие си ги въртете и сучете както искате конспиративните теории - това няма да промени фактите, че лъжите са видими с просто око

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение

Ех, де да беше толкова просто. Животът ме е научил, че не-много-умните (евфемистично казано) хора вредят както на себе си, така и на другите. И когато потъват, нямат никакви скупули да завлекат със себе си всеки, когото докопат. Та, далеч по-далновидно е да им се помага преди да са се ос*али. Пирамидите са едно крайно вредно явление, което носи облаги на много малък брой хора, за сметка на нещастието на мнозина и е дълг на всеки, който има малко мозък в главата, да напрви всичко възможно, за да ги спре.
                  Прав си разбира се, естествено, че не е редно да мълчим за измамите и именно даването на гласност може да предпази все пак някакъв процент хора. Но нашето общество е едва в началото на пазарната икономика и хорат нямат придобит с времето рефлекс или знания за да се пазят от такива измами. И няма как да предпазиш всички. И ако някой след като прочете тази тема реши да даде пари на тия идиоти, то просто си заслужава да ги загуби.

Коментар

Единия казва, че консултантите са бедни мишки, а другия, че се рекламират като богати. Не съм видяла да акцентират на богатство, а винаги са твърдели, че човек трябва да използва само нужното. Авълайн дори го хапят, че е против развлеченията и почивките. Когато хората работят нямат време да се пъчат с пари. Трябва да влагат всички стотинки в работата, а парите ще дойдат по-късно. Не съм видяла някой да парадира с пари, а дори съм чувала във видеа как Авълайн казва, че живеят скромно. Много противоречия във вашите съчинения. Вкарайте малко ред и ще е по-достоверно. Не сменяйте тезите всяка секунда.
                    ако консултанти, дето не могат 5 лева да завъртят от крадените пари разберат колко взима той Ще си трае и още как. Аз наистина имам високо мнение за тоя човек, верно като обигран селски тарикат, ама то и такива много, но не всеки е успял да завлече десетки милиони от балъците.
                    Last edited by X_Y; 04.02.2021, 08:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

ХАХАХАХ,
                      Отново обиди и обобщаващи заключения.

Коментар

Това правите, когато не ви е удобно нещо. Триете, обиждате, клеветите или гоните човека. Нивото на трите форума е ниско и има много лица, които подклаждат едни и същи теми навсякъде. Извадете експертен съвет и поискайте от Авълайн да ви разходи и да докажете как всичко там струва само 30 000 000 и как вие ще го направите по-добре. Вие дори не можете да преброите хората, които работят по проекта, а сте тръгнали да анализирате и властвате. Сложихте край на демокрацията с тази ваша заповед и показахте истинското си лице. Да гоните жена от форума и то при това една, която има различно мнение от вас. И това ми било мъже и инвеститори.
                        ХАХАХАХ,

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение

Ех, де да беше толкова просто. Животът ме е научил, че не-много-умните (евфемистично казано) хора вредят както на себе си, така и на другите. И когато потъват, нямат никакви скупули да завлекат със себе си всеки, когото докопат. Та, далеч по-далновидно е да им се помага преди да са се ос*али. Пирамидите са едно крайно вредно явление, което носи облаги на много малък брой хора, за сметка на нещастието на мнозина и е дълг на всеки, който има малко мозък в главата, да напрви всичко възможно, за да ги спре.
                          Прав сте! На едно мнение сме. И да си дойдем на въпроса, кой забогатя от борсата тук?

Коментар

Ооо, това звучи силно - дай го да го видя, ако можеш лесно да го намериш, моля.

Иначе това е много класически подход тип американска пирамида. Взимат един Гошко и се почва: Гошко няма образование/никога не му е пукало за образованието, Гошко няма богати родители, Гошко винаги е знаел, че има потенциал, но не е знаел как да го реализира и тн. и тн.. После пирамидата хваща Гошко и го прави човек. Гошко винаги е събирателен образ на всички хора, дето си мислят, че имат яко потенциал, но не им се дава шанс. В зависимост от тея, дето са най-отгоре на пирамидата, Гошко може да е доста добре изпипан и убедителен образ.
                            В България малко по-трудно работи тоя модел, щото сме малка държава и бързо се разбира, че Гошко всъщност живее с майка си и баща си в панелка в Люлин...или пък има богати родители. Иначе е ок като схема - реално всеки в някъв момент се е чувствал недооценен, та ако това се комбинира и с няк'ви не много добри аналитични възможности на жертвата - ей го на, влизаш в играта.
                            Единия казва, че консултантите са бедни мишки, а другия, че се рекламират като богати. Не съм видяла да акцентират на богатство, а винаги са твърдели, че човек трябва да използва само нужното. Авълайн дори го хапят, че е против развлеченията и почивките. Когато хората работят нямат време да се пъчат с пари. Трябва да влагат всички стотинки в работата, а парите ще дойдат по-късно. Не съм видяла някой да парадира с пари, а дори съм чувала във видеа как Авълайн казва, че живеят скромно. Много противоречия във вашите съчинения. Вкарайте малко ред и ще е по-достоверно. Не сменяйте тезите всяка секунда.
                            Last edited by Plameniva_d; 04.02.2021, 08:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
                              Пичове, истината е, че тоя мекащият е измислил страшна схема и със сигурност е станал милионер от нея. Вярно с измама, вярно на гърба на разни идиоти, но закон срещу глупостта наистина няма. Ако човек не вижда защо това е измама, то следва да научи поне един урок на стойност поне 36 000 лева. Никога и по никакъв начин няма да проработи парка в полза на "инвеститорите", но наистина е доста иновативна пирамида, защото действително примерно 10% от парите са отишли в някакво стройтелство и може гордо да показва великите резултати. Неговите идиоти са с такъв интелектуален профил, че това им е напълно достатъчно за да изгладят всички мозъчни гънки и да датат каквото имат. Не знам консултантите какво изкарват, но като мяркам какви скъсаняци са вероятно е смешно.

И да знаете нещо от мен - ако някой ви продава "инвестиция" през призмата на патриотизма - бягайте далеч! За съжаление в България родолюбието е стигнало дотам, че ако някой ви говори за патриотизъм, то просто няма нищичко каквото да предложи.

Коментар

• Кажи кои са истинските собственици на парка!

Коментар

Working...
                                X