Първоначално изпратено от monopola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеТрайте всички, долни мишки-неверници такива, че тати ще ви съсипе живота...
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеРеално единствения начин да разобличаваш подобни е да го правиш на тяхна "територия". Тъпото е, че това си е неговата стена, предполагам скоро ще се усети какъв автогол си вкарва и ще ме блокира и пак ще залеят форума с тролове. Жалко, че няма така да се каже неутрална среда в която да може да се води дискусия, пък макар и без отговори от страна на Ивелин.
Коментар
-
Реално единствения начин да разобличаваш подобни е да го правиш на тяхна "територия". Тъпото е, че това си е неговата стена, предполагам скоро ще се усети какъв автогол си вкарва и ще ме блокира и пак ще залеят форума с тролове. Жалко, че няма така да се каже неутрална среда в която да може да се води дискусия, пък макар и без отговори от страна на Ивелин.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеНаправо става великоТази пише, че комисионната и била 9%, screen shot му пращам, оня вика - къде го пише
И ме плашат с Мондешки, Любена и още някой, направо не знам какво да правя
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/ivelin.miha...tion&ref=notif
Четете, четете, става една идея по откровенноСпоред консултантката облигациите са заради апорт между свързани фирми с цел избягване на данъци и парите се губят, защото като купували имоти не изповядвали на реално цена
Ивелин се прави, че не я познава и не казва така ли е
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/ivelin.miha...tion&ref=notif
Четете, четете, става една идея по откровенноСпоред консултантката облигациите са заради апорт между свързани фирми с цел избягване на данъци и парите се губят, защото като купували имоти не изповядвали на реално цена
Last edited by Jorkata; 05.02.2021, 09:07.
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.facebook.com/ivelin.miha...tion&ref=notif
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Ех, я пусни един линк?
Според мен въобще не се занимавайте с тоя Ивелин. Като ги гледам тея двамата тук и масираната им акция в последните няколко седмици, просто си плачат за внимнание и искат да се завърти няк'ва голяма полемика около тях. Явно и парите почват да свършват стабилно.
Като им беше драмата с Капитал, поне Тугедърци можеха да се правят на борци срещу лошите медиите и да го играят жертви и репресирани. Сега хората тотално са забравили за тях и те отчаяно се опитват да направят нещо. Скоро най-вероятно ще излезнат с филмче как искали да разпространят истината, ама платените форуми ги репресирали или няк'ва друга вселенска конспирация.
сумите са сериозни и доста от тугедърите ще се изпокрият в миша дупка, ще си сменят телефоните и населените места, които обитават - защото ще дойде ден в който хората ще си поискат парите, а ако им направят едно събрание на ВСИЧКИ, които са си дали парите в ЕДИН ДЕН НА ЕДНО МЯСТО (парка) - тогава ще дойде моментът на осъзнаването, че всеки от тълпата е дал по 30-40 и нагоре хиляди за едни бутафорни сгради, които струват не повече от 1/3 от събраните мангизи....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение
Приятелю, "мъжкаряТ" излиза с лицето и името си, когато иска да предизвиква и да му бъде отговорено, а не се крие зад анонимен профил във форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеМиекащия го пробвах с дискусията на стената му, за малко да вземе да отговори, ама понеже не искам да кажа точно колко съм богат във феисбука му ме обвини за некоректенИ разбира се се пробва да каже за Биодит. Ще взема да ги видя тия. Щом от тая секта ги плюят може да са интересни
Според мен въобще не се занимавайте с тоя Ивелин. Като ги гледам тея двамата тук и масираната им акция в последните няколко седмици, просто си плачат за внимнание и искат да се завърти няк'ва голяма полемика около тях. Явно и парите почват да свършват стабилно.
Като им беше драмата с Капитал, поне Тугедърци можеха да се правят на борци срещу лошите медиите и да го играят жертви и репресирани. Сега хората тотално са забравили за тях и те отчаяно се опитват да направят нещо. Скоро най-вероятно ще излезнат с филмче как искали да разпространят истината, ама платените форуми ги репресирали или няк'ва друга вселенска конспирация.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеАбе и аз излизам с името си там, значи съм баси мъжкаря! Поздравления за самия мен и ураааааа! Малко ще ги оставя, след малко ще видя новите велики съждения и въпроси към и пълната липса на отговори на моите
Коментар
Коментар