Реториката на консултантите е един път, обаче. То патос, то драма, то жертви - нЕма шест пет, хаха. Госпожата в един коментар майка христиняка, в друг сее злост и обиди. Истински бих отишъл на нейно събитие, хаха. Евалата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Отново клевети и обиди. Толкова ли са ви възможностите? Искате ли да застанете с вашето име и лице и да защитите това твърдение. Ще отидем при жената на Айвълайн и ще установим фактите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Здравейте, г-н Алео! Аз не мога да ви отговоря от името на г-н Михайлов, но защо не извикате оценители и да си кажат колко струва? Земята и всички сгради плюс инфраструктурата са на “Исторически парк”. Толкова ли не можете да провери колко струва построеното? Имате експерти в групата. Явно обаче искате да обърквате хората, както написаха ваши колеги в този форум.
Аз не питам за оценка на каквото и да е за яснота - от едната страна са вашите думи, а от другата страна е вашия подпис. Кое от двете е вярно?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнениеPlameniva_d г-н Михайлов, за кой ли път пропускате моя въпрос, нека да върнем темата към финансирането на парка:
Защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.
Г-н Михайлов, ако случайно не виждате въпроса ми, нека да ви го задам така както са го задали и от другия форум (надявам се поне в този да ни отговорите):
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЖената на Авалайн прибира комисионите от продажбата на имотите в тва забутано село. Схемата е много добре опечена. баламурниците купи ли си акции сега си купуват и къщи от жената на Авалайн на 10-20 пъти завишена цена. Толкова са облъчени от великият Авалайн че и в клинака да ги сложат пак ще го мислят за някакво божество. Както се казва заслужават си съдбата. Алчните винаги са бедни за един умрял 5000 лева дивидент който няма и да видят се набухаха с по 40-50-60 бона, и понеже са яко набухани сега строят парка сами хахаха и са си купили къщи от жената на Авалайн. Прецаквация голяма.....
Сега може да ме обвините за Стойне или някой негов лакей пишещ срещу парка за жълти стотини... може да мислите каквото искате, не ме интересува мнението на авалайнските последователи, ходещи зомбита
Коментар
-
Жената на Авалайн прибира комисионите от продажбата на имотите в тва забутано село. Схемата е много добре опечена. баламурниците купи ли си акции сега си купуват и къщи от жената на Авалайн на 10-20 пъти завишена цена. Толкова са облъчени от великият Авалайн че и в клинака да ги сложат пак ще го мислят за някакво божество. Както се казва заслужават си съдбата. Алчните винаги са бедни за един умрял 5000 лева дивидент който няма и да видят се набухаха с по 40-50-60 бона, и понеже са яко набухани сега строят парка сами хахаха и са си купили къщи от жената на Авалайн. Прецаквация голяма.....
Сега може да ме обвините за Стойне или някой негов лакей пишещ срещу парка за жълти стотини... може да мислите каквото искате, не ме интересува мнението на авалайнските последователи, ходещи зомбита
- 2 Харесвания
Коментар
-
Plameniva_d г-н Михайлов, за кой ли път пропускате моя въпрос, нека да върнем темата към финансирането на парка:
Защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.
Г-н Михайлов, ако случайно не виждате въпроса ми, нека да ви го задам така както са го задали и от другия форум (надявам се поне в този да ни отговорите):
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Здравейте, интересувам се да купя облигации.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Здравейте, интересувам се да купя облигации.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеСобствениците на парка ги има в книгата на акционерите. Проверяваха ги от прокуратурата по анонимни сигнали два пъти. За справка там, защото аз нямам тази информация. Къщите в селото са на частни инвеститори. Има нотариални актове, които могат да се проверят на съответните места. Парите са си на всеки от тях поотделно. Има закупени къщи от чужденци за няколко милиона. От облигационен заем не е платен и един лев от дружеството. Попитайте специалист, когато заема изтече и не се потърси 5 години какво става. Ще научите нещо тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеПичове стига сте ги хранили тия схемаджии,, стига сте се обяснявали и влизали в разни тъпи и безсмислени спорове и дебати с тия 2 ника - Marinoff и Plameniva_d……..
Що си губите времето с тях ? Ясно е кат бял ден, че тия двамата са от щаба на историческата секта, а другарката Plameniva_d е самия фараон Ивелин еди кой си ............
Не им обръщайте внимание, не им отговаряйте и те както се появиха от нищото така и ще изчезнат пак в нищото заедно с измисления си Исторически парк ………….
Работата е ясна – сметката излиза, парите ги няма …………
Поздрави на всички с песента Пирамиди, фараони и балъци за милиони ………….
https://www.youtube.com/watch?v=u_zlS468g_o
От там нататък и аз си мисля, че си прав и няма смисъл да им се отговаря. Изпяха си конспирациите, замълчаха си там, където им е неудобно и сега работят за окепазяване на темата, щото знаят, колко много хора е спряла тя от инвестиране. Поне позитивното е, че напълно доказаха, че цялото нещо върви към разсипия. Щом имат двама консултанти, които отделят толкова часове за писания във форуми - сметни колко е зле положението на полето.
Дано скоро ги баннат и да се приключи тая драма, щото е доста жалка. Те така и така ще го играят жертви и репресирани, поне да си го игрят в техните видеа, явно инвестори няма, та имат достатъчно време за глупости
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Както каза момчето, тука сме бедняци, дето едни 36 хилки нещем да хвърлим през терасата. Нормално 58.5 млн да му се струват също като къси пари.
Много се чудя, като цялото нещо го закрият, а то явно ще е скоро, дали всички всички консултанти ще вземат по нещо или ще си останат и те само с лепенката на опелчето и патриотична блузка.
Коментар
Коментар